2010 Ekim Anneleri

kaydirigubbakcemile2böyle çevirsem doğar mı acepp :) hurma yedim olmadı da hehehe

nişanın yada suyun gelince yüzünün ifadesini görmek isterdim :))
ama sen kaşınıon heee kaydirigubbakcemile3
bebişi rahat bırak bakem yazık yavru içerde rahat olsun kaydirigubbakcemile3

civalıları kullanmak zor olur değil mi aslında doktorlar en iyi sonucun civalılar olduğunu söylüyorlar...

nişanın yada suyun gelince yüzünün ifadesini görmek isterdim :))
ama sen kaşınıon heee kaydirigubbakcemile3
bebişi rahat bırak bakem yazık yavru içerde rahat olsun kaydirigubbakcemile3

ya ben şuan hiç tırsmıyorum sanırım anem beni çok rahhatlatıyor ondan hep yanımda ve doğumunun ne kadar kolay geçtiğini korkulacak bişi olmadığını beynime kazıyor psikolojik danışmanım var yan yanımda:)olumunekankayizsmilebakalım inş son anda da böyle soğukkanlı olurum ve olurum gibi de geliyorr eee iki gün önce iki gün sonra ister sezeryan ister normal çıkacak benim tosunum doğsun da kokliim artık yawssskaydirigubbakcemilebööle çekecem onu severkenn:sm_cool:

hg cicimmm
civalıları kullanmak zor olur değil mi aslında doktorlar en iyi sonucun civalılar olduğunu söylüyorlar...
tabi iiisi onlar belki ama şimdi hastanelede de kulaktan ölçüyorlar
bnm ateşölcer weewell
kuzenşm çok menundu bizde o yüzden ondan aldık

evet bunu ben de duydum belki ondan alırım ii dedilerr baya memnun kullananlarr

kızlar bu nişan nsl bişi arkadasım sarı sümüksü bır akıntı dedı.onun nısan geldıkten sonra 5 6 gun sonra suyu gelmıs

kız civalıyla uğraşamazsın büyüdükçe...öyle süs bebeği gibi durmuyo bunlar biraz hareketlenince... 1sn'de ölçen ateş ölçerde bile kıpırdanıyolar...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…