Benim şansıma hemen çıkarmıyorlar 40 dk yada 1 saat kalıyorum her defasında :)) 2 kez bende doğumhanede girdim ama sancı odasında nst çekiyorlar..Doğumhanede muayne ettiler tek kişilik oda kocaman yatak var ben korkmadım ürpertici değildi normal bi oda gibiydi :))
ben doğuran yok dimi dedim.ben bişi duymam dimi diyerek doğumhanedne içeri girdim.doğum yapan varmı diye bakındım durdum :)
şimdilik bekliyoruz...son eksikleri tamamlıyoruz eşimle...kalbim küt küt...dua edin kızlar...
şimdilik bekliyoruz...son eksikleri tamamlıyoruz eşimle...kalbim küt küt...dua edin kızlar...
hayırlısı neyse o olsun istiyorum ama normal doğumdanda çok korkuyorum
kızlar ben anlamıyorum ya karnım taş gibi ve bebek acaip hareketli...napim ya??
bende doğumhanenin yanındaki odada giriyorum nst ye. ilk gittiğimde bi kadın normal doğum yapmıştı daha yeni yürütüyorlardı bebeği babası bile görmemişti daha. kadın köşeden bi çıktı saç baş dağılmış, ödüm koptu psikolojim bozuldu.
off ya bi yeri çukur oldu şimdi geçti :S soğuk su falan tutsammı.
Kemiklerim ağrıdı yine ben gidip yatayım..Ritacım Allah yardımcınız olsun sağlıklı haberlerini bekliyoruz inşallah..İyi geceler kızlar..
ben doğum videolarınıda izledim :S
aynen ben de zaten o yüzden suni sancı istemedim direk sezeryan olsun dedim
doğum yaptın mı canım sen
onlarıbende izledim ama nasıl iş anlamadım kadın oturarak doğuruyor bazılarında ve sanki hiç acı çekmiyor.
yok canım yapıcam inşallah haftaya
kuzum cok az kilo almış diye haftaya doğurtalım dedi doktorum suni sancı dedi ben de istemedim direk sezeryan olsun dedim cesaret edemedim
evet hiç bağırmıyorlar filmlerde gördüklerimiz abartımı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?