2010 Ekim Anneleri

ben doğuran yok dimi dedim.ben bişi duymam dimi diyerek doğumhanedne içeri girdim.doğum yapan varmı diye bakındım durdum :)

ritacım sakin ol newyasın dediği gibi duşunu al bundan sona sıvı şeyler ye ve suyun gelirse hemen hastaneye :)

ben doğuran yok dimi dedim.ben bişi duymam dimi diyerek doğumhanedne içeri girdim.doğum yapan varmı diye bakındım durdum :)

bende doğumhanenin yanındaki odada giriyorum nst ye. ilk gittiğimde bi kadın normal doğum yapmıştı daha yeni yürütüyorlardı bebeği babası bile görmemişti daha. kadın köşeden bi çıktı saç baş dağılmış, ödüm koptu psikolojim bozuldu.

Kemiklerim ağrıdı yine ben gidip yatayım..Ritacım Allah yardımcınız olsun sağlıklı haberlerini bekliyoruz inşallah..İyi geceler kızlar..

ben doğum videolarınıda izledim :S

off ya bi yeri çukur oldu şimdi geçti :S soğuk su falan tutsammı.

bilmem ki dene istersen. bi de ayaklarını yükseğe koyup yatınca da şişlikler iniyomuş

şimdilik bekliyoruz...son eksikleri tamamlıyoruz eşimle...kalbim küt küt...dua edin kızlar...

dualarım seninle kuzumm hayırlısı olsun bakalım

Kemiklerim ağrıdı yine ben gidip yatayım..Ritacım Allah yardımcınız olsun sağlıklı haberlerini bekliyoruz inşallah..İyi geceler kızlar..

iyigeceler nevyascım görüşürüzz

yok canım yapıcam inşallah haftaya
kuzum cok az kilo almış diye haftaya doğurtalım dedi doktorum suni sancı dedi ben de istemedim direk sezeryan olsun dedim cesaret edemedim

ayy hadi bakalım hayırlısı keşke banada çocuk kilolu desede sezeryan yapsa.bana diretiyor normal doğum diye.ben 7 aylıkken branşit oldum.çok çektim bu yüzden normal istiyor sanırım.yeni iyileştim çünkü

evet hiç bağırmıyorlar filmlerde gördüklerimiz abartımı şimdi

türk filmlerindeki,ler gibi olmadığı da kesindir herhalde cnmdelikafadulden ama oraya da en göze batmayacakları bizim gibileri korkutmayacak cinsten olanları koymuşlar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…