ayy hadi bakalım hayırlısı keşke banada çocuk kilolu desede sezeryan yapsa.bana diretiyor normal doğum diye.ben 7 aylıkken branşit oldum.çok çektim bu yüzden normal istiyor sanırım.yeni iyileştim çünkü
kız rita o kadar hurmayı ben yedim doğumu sen yapıcan:teselli::içelim:
türk filmlerindeki,ler gibi olmadığı da kesindir herhalde cnmdelikafadulden ama oraya da en göze batmayacakları bizim gibileri korkutmayacak cinsten olanları koymuşlar galiba
fragolacım heyecan yapma cnm. hepimiz yaşayacağız bunu eninde sonunda. artık benimde doğurasım var aslında. geceleri çok sıkıntı yapıyor hep ağlayasım geliyor.
fragolacım heyecan yapma cnm. hepimiz yaşayacağız bunu eninde sonunda. artık benimde doğurasım var aslında. geceleri çok sıkıntı yapıyor hep ağlayasım geliyor.
sağol kuzum sana da çok geçmiş olsun canım ya. senin de hayırlısı olsun bi şekilde çıkarıcaz bu bebişleri bakalım nasıl olacak
annem haftaya gelecek.inşallah haftaya kadar dayanırız.annemi istiyorum yanımda
evet geceler zorlaştı... özellikle sabah yataktan kalkması çok zor oluyo... akşam yürüyüşünde kasığıma ağrı girdi. kociş artık doğurabilirsin korkmuyom doktor sınırı geçti doğması normal dedi doğur dour dedisempatiksalakcinnieyvahedigeldismile
ben de cok sıkıntı cekiyorum ama tarih yaklaştıkça bi panik oluyorumm
dayanır bence kuzum bişey kalmadı haftaya şurda
canım sne kütahyada mısın? bende orda okumuştum .kütahya düm düz yürü bol bol :)
dün gece öle bi hareketliydiki çok sert vuruyordu.dedim tamam şimdi keseyi delecek :)
yürüyom yürüyom bi yere varamıom kafamçokkarıştı izmirde ne gzel her yolun bi ucu denize çıkıodu :çok üzgünüm:[/QUOTE
ordada incik sularına çıkıyor :) vazoya çıkıyor :)
hehehehe maşallah kuzuya artık acele ediyo demek ki boshayallersmile
benide korkutuyor.artık ondan bile korkuyorum :))
herkese slmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrr
kızlar ben yatayım kociş uyumadan ayaklarıma masaj yaptırayım.ancak o zaman uyuyabiliyorum :) herkese iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?