2010 Ekim Anneleri

sağol kuzum sana da çok geçmiş olsun canım ya. senin de hayırlısı olsun bi şekilde çıkarıcaz bu bebişleri bakalım nasıl olacak

fragolacım heyecan yapma cnm. hepimiz yaşayacağız bunu eninde sonunda. artık benimde doğurasım var aslında. geceleri çok sıkıntı yapıyor hep ağlayasım geliyor.

türk filmlerindeki,ler gibi olmadığı da kesindir herhalde cnmdelikafadulden ama oraya da en göze batmayacakları bizim gibileri korkutmayacak cinsten olanları koymuşlar galiba

nasıl bişi acaba .o sancılar falan.arkadaşım doğum yaptı bende yanındaydım.doğumdan çıktı bana diyorki neşe nolur normal yapma .şimdide diyorki o an herşey bitiyor.o anlık herşey sancı çekiyosun ama bebek doğunca herşey bitiyor diyor :)

fragolacım heyecan yapma cnm. hepimiz yaşayacağız bunu eninde sonunda. artık benimde doğurasım var aslında. geceleri çok sıkıntı yapıyor hep ağlayasım geliyor.

evet geceler zorlaştı... özellikle sabah yataktan kalkması çok zor oluyo... akşam yürüyüşünde kasığıma ağrı girdi. kociş artık doğurabilirsin korkmuyom doktor sınırı geçti doğması normal dedi doğur dour dedisempatiksalakcinnieyvahedigeldismile

ben de cok sıkıntı cekiyorum ama tarih yaklaştıkça bi panik oluyorumm

annem haftaya gelecek.inşallah haftaya kadar dayanırız.annemi istiyorum yanımda

dayanır bence kuzum bişey kalmadı haftaya şurda

canım sne kütahyada mısın? bende orda okumuştum .kütahya düm düz yürü bol bol :)

kızlar ben yatayım kociş uyumadan ayaklarıma masaj yaptırayım.ancak o zaman uyuyabiliyorum :) herkese iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…