2010 Ekim Anneleri

ben 1 ay önce erken doğum yaptım bebeğim 5 gün yaşadı halen acısını cekiyorum tekrar hamileliği düşünmelimimmiyim sizce bana yardımcı olun lüften

e27 HAFTALIKTI KIZIM ERKEN DOĞUM OLDU CİĞERLERİ GELİŞMEMİŞ BEBEĞİMİM İÇİM SIZLIYO ANNELİK COK ZOR MUŞ NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM

ben 1 ay önce erken doğum yaptım bebeğim 5 gün yaşadı halen acısını cekiyorum tekrar hamileliği düşünmelimimmiyim sizce bana yardımcı olun lüften

allah sabır versin canım erken derken kaçıncı haftadaydın ki bi de yeni bebek için altı ay bekle diyor drlar en az ama tabi ki kendini toplayınca düşüneceksin öyle şey mi olur

çok zor arkadaşlarımla aynı dönemde hamileydik onları görünce için sızlıyor cok zor hala lohusayım yeni bebek için erken değil mi?

Mevlam sağlıklı evlatlar nasip eder inş.. tekrarının yasanmaması için tedbir alınmalıdır sanıyorum.. tekrarını yasatmasın mevlam

Acısı anlatılacak gibi değil başka türlü atlatam diye istiyorum bazende bebeğimi yeni gömdüm boşver diyorum allah bana böyle nasip etti benimde sınavım bu galibaa

başın saolsun canım...allahın taktiri...verende alanda o...tabiki düşünmelisin...moralini yüksek tut...her hamilelik birbirinden farklıdır...tabiki tedirginliklerin olacak ama pozitif düşünceyle herşeyin üstesinden gelebilirsin...

biliyorum ama çiğerim yanoyor bebeğimin eşyalarını almıştım unutmam lazım ama her şeyde o var bebeğim anneliği hissettim halen sütüm geliyor acıyor ne bilim arkadaşlar buda gececek her insanın başına farklı bir şey geliyor benimkidebu.. Buna şükür kurbanolduğum sen bilirsin her hayırda bir şer .her şerde bir hayır vardır. Melegim uçtu cennetine

canım allah sabır versin, yavrusunu kaybeden çok kişi var, çok acı ama herşey allahtan.

rahmin biraz toparlansın, doktorun da uygun gördüğü bir zamanda yine hamilelik düşün, başka türlü bu acı atlatılmaz. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bir sonrakini.

allah yardımcınız olsun.

allah razı olsun sağol

kızlar sabah kasılmalarım oldu hastaneye gıttık nst gırdım nstde de sancı cıkınca doktor acılma var mı dıye asagıdan kontrol ettı acılma yoktu ama kasılmalar bu sekılde devam eder dklar sıklasırsa hemen gel dedı dogum heran olabılır kendıne cok dıkkat et ıstırahat et fılan....
bı de ıdrar yollarımda da ıltıhap cıktı ılac verdı.Bır de antıbıyotık =(
bana dua edın melegım sezeryan gunumuze kadar sabretsın cunku kılosu daha 2.254gr eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…