kızlar sabah kasılmalarım oldu hastaneye gıttık nst gırdım nstde de sancı cıkınca doktor acılma var mı dıye asagıdan kontrol ettı acılma yoktu ama kasılmalar bu sekılde devam eder dklar sıklasırsa hemen gel dedı dogum heran olabılır kendıne cok dıkkat et ıstırahat et fılan....
bı de ıdrar yollarımda da ıltıhap cıktı ılac verdı.Bır de antıbıyotık =(
bana dua edın melegım sezeryan gunumuze kadar sabretsın cunku kılosu daha 2.254gr eyvahedigeldismile
kızlar sabah kasılmalarım oldu hastaneye gıttık nst gırdım nstde de sancı cıkınca doktor acılma var mı dıye asagıdan kontrol ettı acılma yoktu ama kasılmalar bu sekılde devam eder dklar sıklasırsa hemen gel dedı dogum heran olabılır kendıne cok dıkkat et ıstırahat et fılan....
bı de ıdrar yollarımda da ıltıhap cıktı ılac verdı.Bır de antıbıyotık =(
bana dua edın melegım sezeryan gunumuze kadar sabretsın cunku kılosu daha 2.254gr eyvahedigeldismile
günaydın kızlar..haber vereyim dedim..gece boyunca sancılarım sürdü...sabah kalktım nişanımın tamamı gelmiş..şimdi doktora gitcem...sancılar gece beni çok zorladı...allah hepimizin yardımcısı olsun...
günaydın kızlar..haber vereyim dedim..gece boyunca sancılarım sürdü...sabah kalktım nişanımın tamamı gelmiş..şimdi doktora gitcem...sancılar gece beni çok zorladı...allah hepimizin yardımcısı olsun...
Günaydın kızlar
Geçmişe detaylı bakamadım
Ritacım galiba nişanın gelmiş, hastaneye gidiyormuşsun.
Allah yardımcın olsun canım.
Arkadaşlar beni merak etmişsiniz
Hpinize çoık teşekkür ederim.
Kasılmalarım oldu, ama durdu çok şükür şu an iyiyiz
Bizim doğumda 1 hafta- 10 güne olacak gibi ama net tarihi yok. Kızımın suyu biraz azalmış.
Dr.um 3-4 güne bir 5randevu veriyor artık.
Yarın yine gideceğim. Belki yarın bi tarih söyler.
Allah'tan hayırlısı
kızlar bu hamilelik lekeleri için limonlu bişiler sölüodunuz. Neydi o ya kız cocukta olur derler benim oğlusumda da oluyor sakaklarda azcık var. Cillerim büyüdü işe yarıosa bende yapayım.
Benim oğlus yakısıklı olcak heralde oglanda guzzelesir anne derler ben hiç begenmiom hamiş halimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?