2010 Ekim Anneleri

ilk günaydın benden olsun beni de sabah uyku tutmadı 6dan beri dönüyorum yatakta e bari kalkıp buralara bakınayım dedim
pingucum hayırlısı olsun canım haftalarımız aynıydı sanırım seninle bebişin kilosunun ççok önemi olduğunu düşünmüyorum ben bizim yeğen de 22400 doğdu ama maaaşallahı var şimdi görsen içini ferah tut ve devamlı yat o zaman geciktirirsin hem geciktirici ilaç vermedi mi buradaki kızlardan dydum drlar böle durumda veriyorlarmışş gerçi hayırlısı oılsun :teselli:

kızlar günaydın. kocişin fuarı var onu yolcu ettim uyku tutmadı hiç

pingucum inşallah kuzun sabreder biraz daha sabretmezse de sağlıklı olduktan sonra bişey olmaz heralde canım inşallah iyi gider herşey

tatlım kasılmaların enfeksiyondan kaynaklanabilir erken baslatabilior duymustum. O yüzden ilaçlarını düzenli al ve istirahat et gecer korkma bende enfeksiyon olmasada bayramın ilk iki günü sancım dinmedi ama dinlendim gecti simdide banamısın demio beklio :1closedeyes:

günaydın kızlar..haber vereyim dedim..gece boyunca sancılarım sürdü...sabah kalktım nişanımın tamamı gelmiş..şimdi doktora gitcem...sancılar gece beni çok zorladı...allah hepimizin yardımcısı olsun...

cnm hayırlısı olsun :lepi: ne güzel bebiş geliyo sakin korkma yada üzülme vakti bence haftanda normal hadi hayırlısı...

günaydın kızlar
ritacım ay çok heyecan yaptım yaa rabbim yardımcın olsun inşallah normal dogum mu yapıcan canım

Günaydın kızlar
Geçmişe detaylı bakamadım
Ritacım galiba nişanın gelmiş, hastaneye gidiyormuşsun.
Allah yardımcın olsun canım.
Arkadaşlar beni merak etmişsiniz
Hpinize çoık teşekkür ederim.
Kasılmalarım oldu, ama durdu çok şükür şu an iyiyiz
Bizim doğumda 1 hafta- 10 güne olacak gibi ama net tarihi yok. Kızımın suyu biraz azalmış.
Dr.um 3-4 güne bir 5randevu veriyor artık.
Yarın yine gideceğim. Belki yarın bi tarih söyler.
Allah'tan hayırlısı

kızlar bu hamilelik lekeleri için limonlu bişiler sölüodunuz. Neydi o ya kız cocukta olur derler benim oğlusumda da oluyor sakaklarda azcık var. Cillerim büyüdü işe yarıosa bende yapayım.
Benim oğlus yakısıklı olcak heralde oglanda guzzelesir anne derler ben hiç begenmiom hamiş halimi

hosgeldin cnm gecmiş olsun

hoşgeldin nurtopu kasılmaların durmuş inş vaktinde gelir kızın .. normal dogum için mi bekliyosun sende canım

canım limon degilde sanki sirke gibi bişey diyolardı .. bende merak etttim şimdi yazınca bende yapayım yüzümde çıktı benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…