2010 Ekim Anneleri

teşekkürler cansettcim
merak etme benim ara ara hep olup geçiyor.
ama geçmezse dr.unu ara

gülsencim face te gördüm maşallah kızın ne tatlı Allah'ım nazarlardan saklasın

Kızlar ben kahvaltıya gidiyorum
gelirim birazdan

afiyer olsun canım

gulsen bebegine kavustunmu eve getirdiniz mi?

hb. sağolasın canım

benim ikiz bebeklerim olacak ranacım
o yüzden malesef sezeryandan başka seçenek sunmadı dr.um
Bide kzım çok zayıf
Hayırlısı bakalım

canım ikizin olcak biliyodum bi oglan bi kız da ne bilim günleri çok geç vermişlerde ikizlerde daha erken alırlar die biliyorum kızında inş dogana kadar toparlar kendini saglıgıdaiiyi olur canım merak etme inş

kızlar bakın ne buldum
bir kullanıcı sunları yazmıs;

"""Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş,bayağı müşterisi varmış. Sinop Merkez Eczanesi Eczacı Mustafa Bey 0368 261 78 63"""

link
http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...unlari/287179-cilt-lekeleri-icin-kremler.html

cok muzdarip olanlar inceleyebilir kanımca :)

Günaydın kızlarrrrrrrr. Herşey yolunda mı? Yeni bebiş var mı?

evet kızlar sabah akşam elma sirkesi ile silin lekelerinizi çıkıyor

Aaaa denemek gerek. S,v,lceleri de temizliyormuş TV'de Nadide Sultan'dan duymuştum.

kızlar mgrs kampanya yapmış,1 bebek bezi alana 2.si yarı fiyatına,duydunuz dimi,yenidoğan bezler içinde geçerlidir heralde..

Ben aldım, yenidoğanlar da aynı kampanyada. Baybstar ve molfix aldık. 2. paket %50 indi. Siz de kaçırmayın. Çok stok da yapmak istemedim bebişe hangisinin iyi geleceğini bilmediğim için. Prima da istedim ama eşim yahudi malı diye almadı, Türk malı alacakmışız. Yalnız o primanın yeni çıkan beyaz paketleri kampanyada değildi sanırım.

Kızlar bişi sorucam. Dün dr'a gittik benim bebişim hala ters, bunun aşağıya dönmesi için yapılabilecek bişi biliyormusunuz? 15 güne kadar dönmezse sezeryan tarihi verilecek ohaoldumsmile.

ritacım hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah. belki de şu an doğuruyorsundur :) fırt diye kolayca çıkıversin yavrucun, sorunsuz bir doğumun olur inşallah.

allah yardımcın olsun.

ritacımmmm sanırım bebiş geliyorr :)))
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin inşallah. haberlernizi bekliyıoruz.

1-kontes.............................Kız.........sezeryan...
2-Emine kaya..................... erkek.......Normal
3-gulsen_arda.....................Kız.........Sezeryan
4-burcix..............................kız...........sezeryan
5-selmas88.......................erkek.......sezeryan
6-lavinya44................................erkek.......sezeryan
7. bebek geliyo rita nın nişanı gelmiş sağlıkla gelir inş bebeği
gzl haberlerini bekliyoruz

-demetyaren ....................Kız.........22.eylül
-simgewxyz......................Erkek......27 eylül
-ades79 ..........................erkek........27 eylül
-NohutluPilav...................kız............1 ekim
-yelinay............................erkek.......4 ekim
-jely1 .............................erkek.......5ekim
-Feyza79 .......................kız...........5ekim
mervam..........................kız............7ekim
-crazy_peri .....................kız...........10 ekim
-slcn...............................erkek........10 ekim
-pinguu ...........................kız...........15 ekim
moondance......................kız............16 ekim
-Balsurat ........................erkek........20 ekim
-selected_79....................kız...........27 ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…