2010 Ekim Anneleri

3 fatiha
3 ihlas
3 nas
3 felak süresi
3 tanede ayatel kürsü okunuyor
ablam dogum yapcakti.
kapisinin orda durup okudum.son ayetel kürsüye gelmistimki bizim bebk cikiverdi:)
aklinizda bulunsun normal dogum yapanlar kendinizede okuyabilirsiniz.dogum aninda

selam minnoşlarkaydirigubbakcemile2dün drumuza gittik 30 eylülde sezeryanla alıncak bebeklerin inş....Allahımm yardımcımız olsun:Saruboceq:çok az kaldı:sinifsinif:

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"

bunu da okuyalım...

Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır..

ayyyy çok heyecanlı allah yardımcısı olsun inşallah kolay bi doğum yapsın:Saruboceq:

amin kızlar ben bikaç tane neşrah suresi okudum onun için.sizde okuyun.allahım ilk defa şu ana doğum yaptığını canlı canlı bildiğimiz bi annemiz var.

selam minnoşlarkaydirigubbakcemile2dün drumuza gittik 30 eylülde sezeryanla alıncak bebeklerin inş....Allahımm yardımcımız olsun:Saruboceq:çok az kaldı:sinifsinif:
bizim burda duruyorlarsa 38 haftayi bekletiyorlar ikzilerde.erken aliyorlar desene türkiyede ikizleri
saglicakla gelsinler cani insallahhhhhhh

bizim burda duruyorlarsa 38 haftayi bekletiyorlar ikzilerde.erken aliyorlar desene türkiyede ikizleri
saglicakla gelsinler cani insallahhhhhhh

inş...hayatımmm şu anda durumları iyi kilo alsınlar diye bekliycez...2,5 kg doğarlar ddi druum bakalım hayırlısı bnd e37.ye giriyorum ztn o hafta kaydirigubbakcemile2

oglanlar gününü geciyor aslinda ama ekim oglanlari erkenci ciktI:))
SAGLICAKLA GELSIN SENIN KUZUN DA CANIM

evet canım beklemiyolar belli.benim yarın zaten doğum sonrasını aktarmak için dr a gitmem lazım.heralde nst ye bağlar.sancım varsa çıkar .offff

amin kızlar ben bikaç tane neşrah suresi okudum onun için.sizde okuyun.allahım ilk defa şu ana doğum yaptığını canlı canlı bildiğimiz bi annemiz var.

eet uzaktan yapabileceğimiz en iyi şey dua etmek.gelişmeleri de haberdar edin kızlar lütfen

ben bir yandan kahvaltı hazırlıyorum.
esengülüm canım tarihinizi almışsınız hayırlı olsun kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…