kızlar ritayı şu an doğuma almışlar.açıklığı 3 cmdi.neşrah süresini okuyup yollayalım.kolay yapsın doğumunu
ay gözlerim doldu.evde temizlik var olmasa atlayıp gidecem.
ayyyy çok heyecanlı allah yardımcısı olsun inşallah kolay bi doğum yapsın:Saruboceq:
bizim burda duruyorlarsa 38 haftayi bekletiyorlar ikzilerde.erken aliyorlar desene türkiyede ikizleriselam minnoşlarkaydirigubbakcemile2dün drumuza gittik 30 eylülde sezeryanla alıncak bebeklerin inş....Allahımm yardımcımız olsun:Saruboceq:çok az kaldı:sinifsinif:
tewmizligi bende dün yaptim hazir beyimi bulmusken o süpürdü
ben banyoyu ilacladim.yoksam yerden birsey almak icin oturup sürünerek aliyorum
rabbim kabul etsin bende okudum.dogurcak kardeslerimizide bir avazda kurtarsin insallahhhh rabbim
evde topyekün temizlik var canım.kadın yapıyo.kendim yapıyo olsam çoktan çıkmıştım.
bizim burda duruyorlarsa 38 haftayi bekletiyorlar ikzilerde.erken aliyorlar desene türkiyede ikizleri
saglicakla gelsinler cani insallahhhhhhh
oglanlar gününü geciyor aslinda ama ekim oglanlari erkenci ciktI:))aminnnnnnnnnnnnn.bizim aramızda onla tam 1 hafta var.allahım.yoksa haftaya bende mi doğurcam.
oglanlar gününü geciyor aslinda ama ekim oglanlari erkenci ciktI:))
SAGLICAKLA GELSIN SENIN KUZUN DA CANIM
amin kızlar ben bikaç tane neşrah suresi okudum onun için.sizde okuyun.allahım ilk defa şu ana doğum yaptığını canlı canlı bildiğimiz bi annemiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?