2010 Ekim Anneleri

iyiyim selcncım sen nasılsın :)
demetyarencim dualarım seninle kuzummm cok az kaldı :))
demek fragola da dogurabilir perşembeye
ayyy cok heyecanlı..

Merhaba kızlar
rita hastaneye gıtmiş Allah yardımcısı olsun inş. saglıkla haberlerını alalım en kısa zamanda :)
bebişler geliyor artık :)

saoll darkcımm ıım bende aanneme gıdıcem bugun 1 hafta ordayımm.. neyse ben cıkıommm kızlarr hazırlanıyımm kocıs goturcek benıı optumm hepınızııı

inş. demet gözün nasıl?

TATLIM GOZUM IYI AMA IHMAL ETMEMEK LAZIM DOGUMDAN SONRA LAZER YAPILCAK

iyiyim selcncım sen nasılsın :)
demetyarencim dualarım seninle kuzummm cok az kaldı :))
demek fragola da dogurabilir perşembeye
ayyy cok heyecanlı..

SAGOL CANIM

Merhaba kızlar
rita hastaneye gıtmiş Allah yardımcısı olsun inş. saglıkla haberlerını alalım en kısa zamanda :)
bebişler geliyor artık :)

RITA DOGURMk ıcınmı ne ıcın gıtmıs hastaneye

üfffffffff sinirlerim bozuldu yaaa. bugün temizlik yapacaktık eşimle kaplıcaya gittiler. ölüyorum sinirimden. cam silicem şimdi o yokken doğurayım da görsün:umursamaz:

buda bizim hastanede dagıtıcamız şekerimiz, gerçi şeker koydurtmadım acıp yemek isticekler bozulucak bi anlamı kalmıcak diye :) mevlüt için yaptırdıgım da lavantalı,artık bide çikolata dağıtırız hastanede. siparişini verdik haftaya alıcaz doğum yapmam inş :))

kızlar ritayı şu an doğuma almışlar.açıklığı 3 cmdi.neşrah süresini okuyup yollayalım.kolay yapsın doğumunu

masallah ya yavas yavas geliyorlar-arada sira bozulup ata kyapan bebek olmazsa önüme 5 kisi var dogum yapcak:))

demt iki günün kalmis ne güzel ya.nasilda yolcu bekler gibi bekliyorsundur simdi günlerde gecmez.az kaldikca zor geciyor günler

hadi ya...
allahım yardım etsin. dua edelim...

evet canım.ya çok endişelendim.bi de dün deli gb temizlik yaptı misafir ağırladı yavrum yaaa.kızlar nette neşrah suresi var okuyup yollayalım bari kolay doğum olsun die.elimizden sadece bu gelir.

evet canım.ya çok endişelendim.bi de dün deli gb temizlik yaptı misafir ağırladı yavrum yaaa.kızlar nette neşrah suresi var okuyup yollayalım bari kolay doğum olsun die.elimizden sadece bu gelir.

ay canımmm yoruldu tabi dogum basladı... ben okuyorum canım buldum... elimizden bu geliyor buradan sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…