2010 Ekim Anneleri

öyle bir yöntem yok canım bol yürüyüş yap belki sallantıdan canı sıkılır degiştirir

fragolam tatlım ben carsamba sen persembe gunumu dogurcan ..bencede dr oyle dedıyse beklemnın anlamı yok zaten 39 haftada alacaklar bebegı bnıde oyle sıkıntı yapma kendıne

Slm kızlar kızımın odasına sekerlerını ekledım bakmak ıstersenız :)buarada ıkı gunum kaldı dualarınızı beklıyorm

Aperpıl ben dogumdan hemen sonra gırmeyebılırım 3 gece 4 gun kalacam hastanede eve gelınce muahakkak bırsekılde grerım :)))resımlerıde facebookta paylasırım bacılar

Demetcim Allah ayrdımcınız olsun, inşallah herşey çok güzel geçer, sağlıkla kucağına alırsın kuzunu. Bak 7. bebiş de geliyor bile..Maşallah hepimize...

yaa bende facebook ypkk ben nasıll gorcemmm...

ben dogumdan sonra gırerımmm hastanede net war cunkumm:) hemenn haberdar ederım sızıı:jeyyar:

Sagol nesecım kızlar gectı gıttı dıyorum artık 3lu rakamlardan teke dutuk yada kımımız cıftlerde ama gectı saglıkla ınsallah

bende bol yurucem carsambaya dgurursam babişe dogumgunu hediyesi olcek yarın randevumuz var bakalım bebiş yerine yerleşmiş mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…