öyle bir yöntem yok canım bol yürüyüş yap belki sallantıdan canı sıkılır degiştirirGünaydın kızlarrrrrrrr. Herşey yolunda mı? Yeni bebiş var mı?
Aaaa denemek gerek. S,v,lceleri de temizliyormuş TV'de Nadide Sultan'dan duymuştum.
Ben aldım, yenidoğanlar da aynı kampanyada. Baybstar ve molfix aldık. 2. paket %50 indi. Siz de kaçırmayın. Çok stok da yapmak istemedim bebişe hangisinin iyi geleceğini bilmediğim için. Prima da istedim ama eşim yahudi malı diye almadı, Türk malı alacakmışız. Yalnız o primanın yeni çıkan beyaz paketleri kampanyada değildi sanırım.
Kızlar bişi sorucam. Dün dr'a gittik benim bebişim hala ters, bunun aşağıya dönmesi için yapılabilecek bişi biliyormusunuz? 15 güne kadar dönmezse sezeryan tarihi verilecek ohaoldumsmile.
bugün doktor randevum vardı kızlar. Bebişim 2600 gramcık olmuş. Son 3 haftada 300 gram almış sadece. Doktor dedi ki artık anne karnında kilo alamamaya başladıysa içerde sıkıntıdaysa dışarda daha iyi kilo alacaksa bebeği erkenden doğurtmak onun yararına olur dedi. Salı günü tekrar gideceğim ve bebeğin kilosuna vs tekrar bakılacak ve büyük ihtimalle de perşembe günü doğum yapacağımmm delikafadulden
öyle bir yöntem yok canım bol yürüyüş yap belki sallantıdan canı sıkılır degiştirir
Aperpıl ben dogumdan hemen sonra gırmeyebılırım 3 gece 4 gun kalacam hastanede eve gelınce muahakkak bırsekılde grerım :)))resımlerıde facebookta paylasırım bacılar
yaa bende facebook ypkk ben nasıll gorcemmm...
ben dogumdan sonra gırerımmm hastanede net war cunkumm:) hemenn haberdar ederım sızıı:jeyyar:
bende bol yurucem carsambaya dgurursam babişe dogumgunu hediyesi olcek yarın randevumuz var bakalım bebiş yerine yerleşmiş mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?