iyi uykular cnm görüşürüzkızlar ben biraz uyuycam fena uyku bastı
görüşürüz sonra a.s.
ortalama 2750 falan die okumustum
sen mi yapıan canım işleri?benımde yarın evde tepeden tırnaga temızlık var ınsaallah bı temızleneyım ya ev cok pıs gelıyo bana ya kendım yapamayınca.bebısın tum kıyafetlerınıde yıkadım dalanla cok gzl old ben memnun kaldım cogunu utuledım bırazı kaldı bugunde kalanını bıtırırım salı artık herseyını yerlestırırım.ıcım rahat beklerım artık dgumu ınsaallah herkesın guzel saglıklı hayırlı dgumları olur ınsaallah
36. haftada ya ben bi siteden okuyorum bilgileri ortalama 2750 gr diyodu,ben de onların yalancısıyım canım ya :))yok kuşumm 2300-2500 idealmiş
sen mi yapıan canım işleri?
henüz bi haber gelmedi cnmkızlar ritadan haber var mı? ne yapmış çok merak ediyorum ...dün gece nişanı gelmişti
iyi bari,bana da dr hiç bi iş yapmıcaksın bol bol istirahat dedi ama içim rahat etmiyogene normal hayatıma devam ediyorum..yapmadım bi kaç gün ama bu sabah yaptım gene biraz..yok yok canım nerde hamıs hamıs 2 tane kadın ayarladım gelcekler tepeden asgı temızlesınler ya.benım oyle bı tembellıgım ustumdekı anlatamam sızdede varmı bı uyusukluk ıc daraltısı bıkkınlık
bekliyoruz cnmherseyımı ayarlıyım yerlestıreyımde fotolarını eklıycem ınsaallah odamızın
erkekler hep böle be güzelim ben de annemle yaptım herseyi,bir iki defa gittik beraber ona da hadi hadi die söylene söylene şöyle içime sine sine yapamadım bile alışverişimine güzel bebişlerin eşyalarını hazırlamışınız bi benim kocada iş yok sanırım şu eksik bu eksik onuda alalım diyorum daha erken zamanı gelince diyoya çıldırıyorum anakucagını alalım dedim begendim şimdiden alsak neyapacakmışız çocuk bezlerinden diyorum daha var diyo bundan önce oglumda 6 aylıkken başlamıştı almaya bu seferde herşeyi zamanı gelince alırız acelesi yok deyip geçiyo geçen hastanedeyim nstye baglandım oglum durmaz olunca kendini aradım işim var şimdi gelemem dedi bende anlamıyorum madem tam olarak ilgilenmiycen niye 2nci çocuk için bukadar ısrar ettin demi yani
bende yok bitanem teli,ben de cok merak ediyorum..bana da gece bi ses 22 sinde die fısıldadı,komik ama cok etkilendim ya..işin tuhafı dr um o güne kontrole cagırmıstı beni :SSselammm en güsell anneler ben dehşet bi gece geçirim dün çok fazla yemek yediğim için sabah 6 ya kadar 5 dk da bir uyandım sürekli rüya gördüm kasılmamda çok vardı sabah 6:30 gibi uyandımm böle kuscak gibiydim ve inanırmısınız sonra 9 a kadar öle televizyona baktım bide 8-9 arası kızmın hareketlerini takip etiim sonra uyuyakalmışım 12:30 da yine uyandımm sabah nişan geldiğini gördüm rüyamda ama ben değildim demek ki ritacım mış çok çok sevindim inşallah hayırlı haberlerle gelir yaa çok merak ediyorum şimdide kızımın hareketlerini sayıyorum 4 e kadar bide hurma yiyorumbende doğursam ya artık :):) numarası olan varsa ritayı bi arayıp sorsa ya ben çok merak ediorum
selammm en güsell anneler ben dehşet bi gece geçirim dün çok fazla yemek yediğim için sabah 6 ya kadar 5 dk da bir uyandım sürekli rüya gördüm kasılmamda çok vardı sabah 6:30 gibi uyandımm böle kuscak gibiydim ve inanırmısınız sonra 9 a kadar öle televizyona baktım bide 8-9 arası kızmın hareketlerini takip etiim sonra uyuyakalmışım 12:30 da yine uyandımm sabah nişan geldiğini gördüm rüyamda ama ben değildim demek ki ritacım mış çok çok sevindim inşallah hayırlı haberlerle gelir yaa çok merak ediyorum şimdide kızımın hareketlerini sayıyorum 4 e kadar bide hurma yiyorumbende doğursam ya artık :):) numarası olan varsa ritayı bi arayıp sorsa ya ben çok merak ediorum
hoşgeldiiiinn:)) nerdesin yavrus?ben geldiiiiiiiiiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?