hakkaten cok garip ama demek ki son haftalarda bebişler bizden öyle bi fazla şey alıyolar ki bizim yediklerimiz az bile geliyo belki de??
öyle yapıyorum canım dur bi muz daha yiyeyim hattaa :)
inşallah toparlar canım ben de kilosunda değilim aslında ama cok zayıf doğup da küveze falan girer diye korkuyorum allah korusun
ay benimki nie 10 günde 100 gr alıyo yaaa( zaten usg haftası da sattan geri cıktı 1 hafta nie öle oldu az kilo alıyo die mi acaba?
ya zayıf cocuk daha cabuk topalrlarr saglıkla gelısn dunyayada ben kılosunu hıc takmıyorum
işte usg ye göre cuma günü 36 çıktıo zman senın bebeısıde ıcerde tutmasının bı anlamı yokk nıye almıyo bebeısını 37 haftadasın zaten
hakkaten cok garip ama demek ki son haftalarda bebişler bizden öyle bi fazla şey alıyolar ki bizim yediklerimiz az bile geliyo belki de??
öyle yapıyorum canım dur bi muz daha yiyeyim hattaa :)
inşallah toparlar canım ben de kilosunda değilim aslında ama cok zayıf doğup da küveze falan girer diye korkuyorum allah korusun
ortalama 2750 falan die okumustumkızlar ben 36 haftanın ıcındeyım bebgım kç kg olmalı normalde bılıyormusunuz
işte usg ye göre cuma günü 36 çıktı(37 yi doldursun diyo dr,ben 37 yi gectik diyorum dr ben usg a bakarım diyo
koymazlar canım premuture haftasında degılkı koysunlarr zamanında gelıyo azcıkk zayıf olacak mınnos oda 1 haftada bol bol emzır bak nasıl yasıtlarını gececek goreceksınn
işte mümkünse 38 olsun dio dr,tabi yine nst de sancım cıkarsa mecburen bu hafta olcak dogumhımm o zman bu hafta senıde alırlar doguma canımm
kızlar ben 36 haftanın ıcındeyım bebgım kç kg olmalı normalde bılıyormusunuz
bizim tükkan bayadır kapalı sempatiksalakcinnikızlar bıraz ozel olacak ama eşiizle ılıskıde bulunuyomusunuz
işte mümkünse 38 olsun dio dr,tabi yine nst de sancım cıkarsa mecburen bu hafta olcak dogum(
dr um kilosu normal dio ama az kilo alıyo işte..amin cnm hepimiz inşallahama canım ıcerde kılo almıyosa oda zararlı beslenemeyen bebektee kotu gercı doktotrlar daha ii bılır ama rabbım hayırlısıylaa tez zmanda saglıklı bı sekılde kucagına alır ınsallah
bizim tükkan bayadır kapalı sempatiksalakcinni
bizim tükan da kapalı bayadır :)
epack cim ritayı en son doğuma aldılar diye okumuştum acılması varmış 3 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?