2010 Ekim Anneleri

iyi bari,bana da dr hiç bi iş yapmıcaksın bol bol istirahat dedi ama içim rahat etmiyogene normal hayatıma devam ediyorum..yapmadım bi kaç gün ama bu sabah yaptım gene biraz..

valla bende ısı kendım yapmayınca hıc ıcıme sınmıyo ama napalım mecburum sımdı.evden elını 2 gun bı cek heryer rezıl olyo daha cocukta yok yanı.bence sende kendını yormadan usul usul gunluk yap canım hareket olur bende yapıyorum sorun yoksa cokta takmamak lazım herseyı.

bende yok bitanem teli,ben de cok merak ediyorum..bana da gece bi ses 22 sinde die fısıldadı,komik ama cok etkilendim ya..işin tuhafı dr um o güne kontrole cagırmıstı beni :SS

kızz inanırım valla banada oluo sanki öle gayipten sesler gelio bazen ben rüyamda görmüştüm eşimin doğum günü 3 eylülde dğum yapıodum ama tutmadı şimdi benim mhtemel doğum tarihi 10 10 10 ve ayın 9 unda günüm var burdada öle bişey var güne giden ertesi gün doğurmş onan şüphe etmey başladım ama daha 3 hafta var nasıl bekliyceksem sende 2 gün bekle bakalım kuşum ama ebe dioki ne kadar kalırsa okadar iimiş psikolojik olarak çağırıp erken gelmesinide istemiorum ama artık çok merak içindeyim heee

ben de cok yorulmamaya calısıyom zaten,zaten dogumdan sonra koyverecez işleri şimdilik az az yapmaya calışıyorum

bende çok merak ediyorum.dün bi nişan geldi dedi hepimizi heyecanlandırdı şimdi ses soluk yok.:S bu hurma ne işe yarıyormuş.herkes hurma yemiş

evet bende çok merak ediorum :)kuşum hurma kolay doğum yapmayı sağlıyomuş ama ben tatlı isteğimi karşılasın diye yiyorumm tamamen oburluk yani benim taraftan bakarsan :):)

iyiyim kızlar aldık ana kucamıız. sıfırdan farksız. tertemiz kadın çok temiz kullanmış 190 a verdiler çok mutluyum hee

ben de cok yorulmamaya calısıyom zaten,zaten dogumdan sonra koyverecez işleri şimdilik az az yapmaya calışıyorum

cokta kendını dınledın mı olmuyo ya hamılelık zaten dogal bı surec koydekı kadınlar nsıldı sankı valla bence hepsı bızden daha saglıklı catır catır dgryrlardı.bızler sehırlerde artık dgl sureclerı bıle yapay hale getırdık. tedbırı elden bırakmadan bence hersey yapılabılır

ben uyumadan olmak istiyorum kızlar ama bebek cıkana kadar kendimi nasıl oyalıcagımı düşünüyorum:SS çünkü orda neler yaptıklarını bilmek insanı acayip etkiler sanırım

ya bu ana kucaklarından almasak olmaz mı ya cok uzun sure kullanamıyorlarmıs zaten karar veremedım
aracınız varsa gerekli canım,cünkü onlar olmadan bindirmek yasak...ben de travel set aldım, o şeklide aldım yani..eceee seninki de cok güzelmiş,araca mı monte olucak o,alt kısmı bizimkilerden değişik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…