2010 Ekim Anneleri

Selam kızlar bugün eşimi eminönüne sürükledim, ordanda gezdik biraz canım çıktı ama bakalım bu gece doğururmuyum sempatiksalakcinni ritayı merak ettim bende gelir gelmez bi haber varmı diye girdim..

ay az once karnım garıp bı sekıl aldı ben bıle korktum semsert oldu sımdı ıyı sanırım bu olanlar kasılma degılmı dguma hazrlık

gule gule kullanın canım.bende bu modelı ıstemıstım ama kocamla kardesım dgrını begendıler bende bır seferlıgıne onların dedıgı olsun ıstedım hhhhhhhhhhhhhhh
cok saol cnm benim...benim de eşim kendi gidip almıs cnm,süpriz yaptı,eve getirince gördüm valla önceden bakıp begendiğim bişi diildi..ama begendim yani cok rahat bişiye benziyo..

Selam kızlar bugün eşimi eminönüne sürükledim, ordanda gezdik biraz canım çıktı ama bakalım bu gece doğururmuyum sempatiksalakcinni ritayı merak ettim bende gelir gelmez bi haber varmı diye girdim..
selam cnm sen de dinlenicegine yoruyosun ama kendini,bi an önce dogurmak istiyosun anlaşılan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…