burası dışında bi topiği acamıyorum sana da oluyo mu?sistem bakımda dio
nevyas evinde dinleniyo canım ama rita dogumda sanırım suan,ya da dogurdu..nişanı geldi acılması da varmıs..ama daha net bi haber alamadıkslm kızlar
nevyas,tan haber varmı 2 gündür giremiyorum siteye
slm kızlar
nevyas,tan haber varmı 2 gündür giremiyorum siteye
nevyas evinde dinleniyo canım ama rita dogumda sanırım suan,ya da dogurdu..nişanı geldi acılması da varmıs..ama daha net bi haber alamadık(
Ben yerimde sayıyorum canım :roflol: bu gidişle hepiniz benden önce doğuracaksınız sempatiksalakcinni
cok saol cnm benim...benim de eşim kendi gidip almıs cnm,süpriz yaptı,eve getirince gördüm valla önceden bakıp begendiğim bişi diildi..ama begendim yani cok rahat bişiye benziyo..gule gule kullanın canım.bende bu modelı ıstemıstım ama kocamla kardesım dgrını begendıler bende bır seferlıgıne onların dedıgı olsun ıstedım hhhhhhhhhhhhhhh
evet benim de oluyo sık sık cnm,ama dakika say..eger düzenli olarak 10 dakkada bir falan oluyosa dr una söyleay az once karnım garıp bı sekıl aldı ben bıle korktum semsert oldu sımdı ıyı sanırım bu olanlar kasılma degılmı dguma hazrlık
selam cnm sen de dinlenicegine yoruyosun ama kendini,bi an önce dogurmak istiyosun anlaşılan :))Selam kızlar bugün eşimi eminönüne sürükledim, ordanda gezdik biraz canım çıktı ama bakalım bu gece doğururmuyum sempatiksalakcinni ritayı merak ettim bende gelir gelmez bi haber varmı diye girdim..
selam cnm sen de dinlenicegine yoruyosun ama kendini,bi an önce dogurmak istiyosun anlaşılan :))
hayırlısı olsun cnm az kaldı zaten sabret biraz fazla zorlama kendiniArtık çok zorlanıyorum canım biran önce doğsun istiyorum tabi sabırsızlıkta var :)) haraket olsun diye dışarı attık kendimizi hihoyyyt
ben chicco almıstım cnmmustelanın urunlerını alan var mı kıslar
güle güle iyi istirahatler :))Ben kaçayım kızlar, gidip yatıcam biraz sonra gelirim yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?