2010 Ekim Anneleri

bende aldım aynısından 1 numarasından 1 paket aldım sen kactane aldın.ben gdp su camasırlarımı asyım bakalım bu sef ne neyı boyamıs hhhhhhhhhhhhhhhhh
ben de henüz 1 paket aldım bi de bu ara markete gidince 3-6 kg sunu alıcam sonra bittikçe alırım..stok falan yapmadım cnm..aman bu sefer bişi olmasın iyice sinir olucan su makinaya :))

mrb kızlar biz gezdik geldik gezince sancı geldi ama gecti simdi sukur.
Ritadan haber yok anlasılan
güzel haberlerini alırız inş. ne güzel aksmdan hazırlandı sabah gitti istedigim dogum hazırlıgı desem yeridir

iyiyim bende kuzum dün şekerimizin siparişini verdik ana kucagımızı aldık :)
grip mi oluyorsun ? bende dün öyleydim de bugun iyiyim :)

ohh hayırlı olsun canım:) iyi güzel gunlerde kullanın inş. nerden aldınız ana kucağını canım?

hoşbuldum canlarım sağolunn a.s.

kızlar ben feci heyecanlıyım ve endişeliyimm perşembe büyük ihtimal geliyo bebiş, ama minnacık bişi doğurucam sanırım kuzumun kilosu 2600 gramcıkk

canım hiç takma sağlıklı olsun yeter Allahın izniyle kolaycacık olsun inş.:)

son posta hırkalarımız yeleklerimizde geldi yıkadım kurudu kaldırdım Allahın izniyle birde doğum seklim belli olsaydı

mrb kızlar biz gezdik geldik gezince sancı geldi ama gecti simdi sukur.
Ritadan haber yok anlasılan
güzel haberlerini alırız inş. ne güzel aksmdan hazırlandı sabah gitti istedigim dogum hazırlıgı desem yeridir
hg cnm,hala gezebiliyosunuz ne mutlu,ben biraz yürüsem belimin agrısından duramıyorum bi de nefes nefese kalıyorum...rita dan henüz haber yok tatlım,bizler de cok meraktayız...
hım,sağol canım,çok uygunmuş ana kucağıyla..
rica ederim ,bu arada sevi bebe nin magazasından almıs esim..bakmak istersen die söliyim dedim

afiyer olsun canım

gulsen bebegine kavustunmu eve getirdiniz mi?
teşekkürler canım
canım tickerdaki hafta ileriydi, düzelttim
çok sağolasın, amin hepimiz inş.
selam minnoşlarkaydirigubbakcemile2dün drumuza gittik 30 eylülde sezeryanla alıncak bebeklerin inş....Allahımm yardımcımız olsun:Saruboceq:çok az kaldı:sinifsinif:
canım 38 haftayı beklemicek mi dr.un?

ben de henüz 1 paket aldım bi de bu ara markete gidince 3-6 kg sunu alıcam sonra bittikçe alırım..stok falan yapmadım cnm..aman bu sefer bişi olmasın iyice sinir olucan su makinaya :))

bende mıgrsta kampanya varmıs belkı 2 numarasından alıyım dıyom stok yapmıycam bende kullandıkca alırım artık yok bu sefer vukuat yok tertemız cıkmıs camasrlar.ay dgrlerı nen oldu anlamadım ya hhh

bn gldim yinekaydirigubbakcemile2
hoşgeldin tekraaarrr :))
bende mıgrsta kampanya varmıs belkı 2 numarasından alıyım dıyom stok yapmıycam bende kullandıkca alırım artık yok bu sefer vukuat yok tertemız cıkmıs camasrlar.ay dgrlerı nen oldu anlamadım ya hhh
işte 2 numara dediğin 3-6 kilo olan ben de ondan alıcam bi paket de,sonra aynı sekilde bittikce alcaz..bi paket ne kadar gidiyo acaba?

rica ederim ,bu arada sevi bebe nin magazasından almıs esim..bakmak istersen die söliyim dedim[/QUOTE]

sağol canım,sitesinden bakarım şimcik..

kızlar ritada doğurdu yavrusunu.2800 gr 50 cm.gayet ii ve normal doğum yapmış.hiç korkulacak bişey yok diyo.maşaallah bebişe de ritaya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…