prima premium care aldım cnm,en iyisi bu diyolarbez olarak ne aldınz
sitesinde yazıyo cnm ama eşim pazarlıkla daha ucuza almıs burda bi magazadan,tek kalmıs ellerinde..390 a aldı sanırım...evet anakucagıylabunun fiyatı nedir kızlar,anakucağıda dahil mi:uhm:
prima premium care aldım cnm,en iyisi bu diyolar
ben de henüz 1 paket aldım bi de bu ara markete gidince 3-6 kg sunu alıcam sonra bittikçe alırım..stok falan yapmadım cnm..aman bu sefer bişi olmasın iyice sinir olucan su makinaya :))bende aldım aynısından 1 numarasından 1 paket aldım sen kactane aldın.ben gdp su camasırlarımı asyım bakalım bu sef ne neyı boyamıs hhhhhhhhhhhhhhhhh
sitesinde yazıyo cnm ama eşim pazarlıkla daha ucuza almıs burda bi magazadan,tek kalmıs ellerinde..390 a aldı sanırım...evet anakucagıyla
iyiyim bende kuzum dün şekerimizin siparişini verdik ana kucagımızı aldık :)
grip mi oluyorsun ? bende dün öyleydim de bugun iyiyim :)
hoşbuldum canlarım sağolunn a.s.
kızlar ben feci heyecanlıyım ve endişeliyimm perşembe büyük ihtimal geliyo bebiş, ama minnacık bişi doğurucam sanırım kuzumun kilosu 2600 gramcıkk
valla mı bende yiyeyim o zaman :) sen normal doğum mu yapacaksın
hg cnm,hala gezebiliyosunuz ne mutlu,ben biraz yürüsem belimin agrısından duramıyorum bi de nefes nefese kalıyorum...rita dan henüz haber yok tatlım,bizler de cok meraktayız...mrb kızlar biz gezdik geldik gezince sancı geldi ama gecti simdi sukur.
Ritadan haber yok anlasılan
güzel haberlerini alırız inş. ne güzel aksmdan hazırlandı sabah gitti istedigim dogum hazırlıgı desem yeridir
rica ederim ,bu arada sevi bebe nin magazasından almıs esim..bakmak istersen die söliyim dedimhım,sağol canım,çok uygunmuş ana kucağıyla..
teşekkürler canımafiyer olsun canım
gulsen bebegine kavustunmu eve getirdiniz mi?
canım tickerdaki hafta ileriydi, düzelttimcanım ikizin olcak biliyodum bi oglan bi kız da ne bilim günleri çok geç vermişlerde ikizlerde daha erken alırlar die biliyorumkızında inş dogana kadar toparlar kendini saglıgıdaiiyi olur canım merak etme inş
canım 38 haftayı beklemicek mi dr.un?selam minnoşlarkaydirigubbakcemile2dün drumuza gittik 30 eylülde sezeryanla alıncak bebeklerin inş....Allahımm yardımcımız olsun:Saruboceq:çok az kaldı:sinifsinif:
ben de henüz 1 paket aldım bi de bu ara markete gidince 3-6 kg sunu alıcam sonra bittikçe alırım..stok falan yapmadım cnm..aman bu sefer bişi olmasın iyice sinir olucan su makinaya :))
hoşgeldin tekraaarrr :))bn gldim yinekaydirigubbakcemile2
işte 2 numara dediğin 3-6 kilo olan ben de ondan alıcam bi paket de,sonra aynı sekilde bittikce alcaz..bi paket ne kadar gidiyo acaba?bende mıgrsta kampanya varmıs belkı 2 numarasından alıyım dıyom stok yapmıycam bende kullandıkca alırım artık yok bu sefer vukuat yok tertemız cıkmıs camasrlar.ay dgrlerı nen oldu anlamadım ya hhh
mustelanın urunlerını alan var mı kıslar
hoşgeldin tekraaarrr :))
işte 2 numara dediğin 3-6 kilo olan ben de ondan alıcam bi paket de,sonra aynı sekilde bittikce alcaz..bi paket ne kadar gidiyo acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?