ayy ne güzel allahımmm :) hem de normal yapmış dimi gelse de alatsa barii allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin inşşa.s.kızlar ritada doğurdu yavrusunu.2800 gr 50 cm.gayet ii ve normal doğum yapmış.hiç korkulacak bişey yok diyo.maşaallah bebişe de ritaya da
yok cnm uzakAman ironic hast.yakınsa git cnm
ya kızlar benim bebiş şuan 3200 ben 1 numara değil de 2 numara bez kullanırım herhal doğunca di mi 2 numarası 3-5 kilo ya büyük gelir mi acaba
kocişi de korkutmak istemiyorum uyuyo suan,zaten seslensem de duyan yok
ya kızlar 1 saatten fazladır sayıyorum ne kadar net dakika tutabildim bilmiyorum ama araları 7-8 dakika falan kasılmaların..hastaneme gidip bi nst yaptırsam mı acaba?dr um da yok orda hiç gitmek istemiyorum..napsam beklesem mi
yok ya değildir umarım,korkuyorum zati..ben rita gibi cesur diilim..ayyyyyy sıra sende mı acaba kıs
yok tatlım emine de normal yapmıstı...valla rita ilk normal doğum yapanımız odu.ben pek bi heveslendim şimdi.zaten heveslenmesemde drum normal dio.neyse çok iidi sesi falan.bebişi de eşine benziyomuş.yağız meteee
biraz daha mı saysam..ne kadar zamanda bir arası azalıyo ki?gelmesişni beklemen anlamında söylemedim.. bence gitmelisin sonucta 38. haftan bitmek üzere..
yok ya değildir umarım,korkuyorum zati..ben rita gibi cesur diilim..
su falan gelmesi gerekiyosa,o zaman gitmiyim ya çünkü su falan yok..dr da süphelendiğin an nst yaptır demişti ama uzak hastane baya
yok tatlım emine de normal yapmıstı...
biraz daha mı saysam..ne kadar zamanda bir arası azalıyo ki?
valla rita ilk normal doğum yapanımız odu.ben pek bi heveslendim şimdi.zaten heveslenmesemde drum normal dio.neyse çok iidi sesi falan.bebişi de eşine benziyomuş.yağız meteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?