2010 Ekim Anneleri

kızlar ritada doğurdu yavrusunu.2800 gr 50 cm.gayet ii ve normal doğum yapmış.hiç korkulacak bişey yok diyo.maşaallah bebişe de ritaya da
ayy ne güzel allahımmm :) hem de normal yapmış dimi gelse de alatsa barii allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin inşşa.s.

cok heyecanlı dogumlar başlamış....
rita yı tebrık ederım darısı başımıza ınsallahh....

nasıl olmuş acaba nasıl başlamış sancısı..

kızlar bez mez depolamayın her zaman kampanya oluyor
hem hangisini seveceni bilemezsiniz cocugun hatta aydan aya bile degişyormus 2 paket 2 aldım ben prima.
yahudi malı dikkat ederim almamaya ama en iyisi buymus ilk haftalar olsun kullan dediler hakikaten incecik ve bildigin pamuk yeni cıkmıs zaten cok fazla marka yok yenidogan için

ayyyyyy sıra sende mı acaba kıs

su falan gelmesi gerekiyosa,o zaman gitmiyim ya çünkü su falan yok..dr da süphelendiğin an nst yaptır demişti ama uzak hastane baya

valla rita ilk normal doğum yapanımız odu.ben pek bi heveslendim şimdi.zaten heveslenmesemde drum normal dio.neyse çok iidi sesi falan.bebişi de eşine benziyomuş.yağız meteee

valla rita ilk normal doğum yapanımız odu.ben pek bi heveslendim şimdi.zaten heveslenmesemde drum normal dio.neyse çok iidi sesi falan.bebişi de eşine benziyomuş.yağız meteee
yok tatlım emine de normal yapmıstı...
gelmesişni beklemen anlamında söylemedim.. bence gitmelisin sonucta 38. haftan bitmek üzere..
biraz daha mı saysam..ne kadar zamanda bir arası azalıyo ki?

bizde bugun aldık haberi kayınvalidenin annesi hastaymıs igne ile duruyor dediler
O yuzden gelemeyebilirmiş bize bakmaya annemde gelemio
tek basıma bakabilirmiyim kılar babanında 3 gun izni olyor dogunca
ah normal yapsam 2 gunda kalkılıomus ama sezeryan olursa napcam ben
cok garip hissediom kendimi

bende şimdi drumu aradım yarın rapor almaya gitcem die.bu akşam nöbetçiymiş bi sevindim ki sormayın.bu gece doğursam olur yani.

su falan gelmesi gerekiyosa,o zaman gitmiyim ya çünkü su falan yok..dr da süphelendiğin an nst yaptır demişti ama uzak hastane baya

kasılmaların artarsa git derim cunku her dogum sancısında su gelmio biliosun ordada patlatabiliolar cocugun hareketlerini takip et canım normalse sorun diil

masallah canım keske benimkide babası olsa aynısının tıpkısı hemde öle istiom kac haftadır bak bak tekrar asık oldum adama :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…