2010 Ekim Anneleri

slm güzellerrrrrrr
bugün agrılarım beni çok gerdi yaa korkuyom erken gelicek bizim hanım kızzz zaten gecede dakka bi uyandım dogum stresi ile dogum olcak mı nişanım geldi mi die:) galiba doguranlardan çok etkilendim

açıkçası okuduklarım benide etkilemiş olmalıki gece dehşetle uyandım rüyamda wc'ye gidiyorum ama bi bakıyorum heryer batmış kanamam var ve ben ne yapacagımı şaşırmış vaziyetteyim neyseki bi uyandım yataktayım ne rahatladım ama

szaryan oalcak kzıalr doktorunuz sezaryan oncesı tahlıl ıstedımı sızdeen ben yarın hem muayane olcam hemde ahlıl yapcam bıde anestezı uzmanıyla gorusecekmısım

oluyor ya ben her tvalette bakıyorum :)))

senin dişin nsıl oldu

nasıl olsun aynı agrıya devam malesef bugün hastane druna gittim bi ilaç yazdı ama aceleden almayı untmuşum daha dogrusu sinirden unutmuşum drum sezaryen öncesi tam ultrasonla tahlil istiycekti bugün gelmemi söylemişti bende gittim ultrason tarihini engeç 2hafta sonrasına veriyolardı benim dr önceden tarihi vermedigi için şimdide sıra yok bir ay sonrasına ancak sıra verdiler ya zaten ozamana kadar benim sürem bitiyoki nasıl olacak bu iş anlamadım yani 28 ekim benim son günüm sezaryende enaz10 gün öncesinde ameliyat oluyo diye biliyorum yanlışmı biliyorum ben

szaryan oalcak kzıalr doktorunuz sezaryan oncesı tahlıl ıstedımı sızdeen ben yarın hem muayane olcam hemde ahlıl yapcam bıde anestezı uzmanıyla gorusecekmısım

bende kan tahlilleri yaptırdım.bugünde ekg istedi dr um ve 4 ekimde yatıcam kısmetse,5 inde sezeryan dedi dr.

banada bi tarih verdiler ki dr um bile güldü 4 kasım.nasıl güzelmi????

kızlar selam var mı doğum yapan ironic doktora gitti mi acaba gidicem diyordu..
bende bugün çok yoruldum alışverişe felan gittik bir sürü yürüdümmm :)

Ayy kızlar biz apartmanda 3 hamiştik.benim 3 ekim diğeri 7 ekim diğeride 22 ekimdi doğum zamanları.22 ekimde doğurcak olanın dün suyu geldi gece hastaneye gitti bu sabah sezeryanla doğum yaptı.az öncede 7 ekimde doğum yapacak olan cırlaya cırlaya merdivenlerden indi hastaneye gittiler.sancıları çok sıklaşmış.artık dayanamıyorum diye bağırıyordu.yaaa ben kaldım .ben çok kokrtum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…