selam kızlar ben geldim...
kontrole gittik bugün...kızım 49 cm, 3010gr olmuş...haftaya gidicez 30 eylül , bide 7 ekimde gel dedi son kontrol için... kan tahlili istedi...demir hapını günde 2 'ye çıkardı...kan lazım olmasın bide dedi sezeryan sırasında...böyle işte tahlil sonuçlarını 3 gün sonra alıcaz...hayırlısı bakalım....
[
sağol canım benim bebeğin eşinde kreçlenme çıktı ve suyum çok azmış o yüzden alınması gerekiyor bebeği sağlığı tehlikeye girmeden..
bat hayırlısıyla git gel cnm
Bat cım Allah yardımcın olsun dualarım seninle..
batcim allah yardımcınız olsunnnn canıım. hayırlısı olsun hakkınızda. bebegin saglıgı tehlikedeyse dışarıda büyümesi daha iyi olur canım..
bat hayrılısı ile bebeğini kucağına al inşallah
selam kızlar ben geldim...
kontrole gittik bugün...kızım 49 cm, 3010gr olmuş...haftaya gidicez 30 eylül , bide 7 ekimde gel dedi son kontrol için... kan tahlili istedi...demir hapını günde 2 'ye çıkardı...kan lazım olmasın bide dedi sezeryan sırasında...böyle işte tahlil sonuçlarını 3 gün sonra alıcaz...hayırlısı bakalım....
anladım canım.sağlıcakla al bebeğini kucağına. galiba bende 36 haftalık doğurucam
ecrinece msn mi gönderdim özeline
bat hayyırlısı olsun canım dualarım sen ve bebeğin için
sağolun kızlar inşallah kızımı sağlıklı bi şekilde kucağıma alıp evime dönebilirim
bu kreçlenme bebeğin kilo alımını beslenmesinide engelliyormuş tek korkum kızımı kuveze
alıp günlerce tutmaları inşallah olmaz dularınızı bekliyoruz...
kilosu haftasına göre normal değilmi canım? kötu dusunme Allah yardımcınız olsun inş..
bat hakkında hayırlısı olsun ...
canım 36+3 ken 2200 gramdı ama kreçlenmeden dolayı kilo almamış olabilir
bakalım yarın bi haftam dolmuş oluyor kilosunu çok merak ediyorum inş 2500 garmı geçmiştir...
slm kızlar nasılsınız benimde yarın kontrolum var belkide doğum olacak dua edin bizim için olurmu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?