yaa rahatsız olmam korku var ya bebeğe bişey olur mu karkusu ondan işte geçen sene 7 aylık kayıp yaşayınca bu sene de doğum yaklaştıkça psikolojik olarak kabuslar görüyorum. aslında bebiş sğlıklı dr haftada bir nst ye alıyor. orda da bişey çıkmıyor. benim ki biraz da psikolojik zannedersem o yüzden dr u rahatsız etmeyeyim acil bişey olmazsa. yarın akşam nasıl olsa gideceğim
ya canım onu ben de çok düşünüyorum ama okadar çok "işte 8 saat sancı verdiler 10 saat sancı verdiler açılmam olmadı sezeryana aldılar" şeklinde doğum hikayesi falan okudum ki gözüm korktu çok. yine de salı günü doktora sorucam açılma olmama ihtimali nedir hangisi daha iyi olur falan ne bileyim etrafımda da beni cesaretlendiren hiç yok sezaryen ol diyo eşim bile acı sancı cekmemi istemiyo. sen bilirsin yine de diyo ama ona kalsa kesin sezaryen olurum. kafam cok karışık anlayacağın kuzum yarın iyice bi sorucam doktora da bakalım eyvahedigeldismile
canım o kadar tedirgin olduysan arkadasların da dedigi gibi ara bi sor doktoruna
sakin ol canım yahuu cogu gitti azı kaldı gelecekler nası olsa bişekilde bu kuzularrr. üşütmüş olabilirsin sen de geçmiş olsun kuzum. o sinir bende de var valla
yaa rahatsız olmam korku var ya bebeğe bişey olur mu karkusu ondan işte geçen sene 7 aylık kayıp yaşayınca bu sene de doğum yaklaştıkça psikolojik olarak kabuslar görüyorum. aslında bebiş sğlıklı dr haftada bir nst ye alıyor. orda da bişey çıkmıyor. benim ki biraz da psikolojik zannedersem o yüzden dr u rahatsız etmeyeyim acil bişey olmazsa. yarın akşam nasıl olsa gideceğim
nevyas geçmiş olsun sanada eee akşama ne yemek yapıcaksın şimdi. :hulya:
ya canım sona geldin artık.korkma .allahın izniyle bişey olmaz.rahatlat kendini.
az kaldı annesi sık dişini:1hug:
Evet en doğru cevabı sana doktorun verecektir canım ona göre kendin karar verirsin, bi arkadaşın suyu gelmişti suni vermişler açılmayınca sezeryan yapmışlar dediğin gibi çok beklememiş sanırım, geçen konuştumda diyorki keşke 40 saat suni çekseymişimde normal yapsaymışım :)) bende ondan diyorum bana böyle bişey derlerse önce suniyi deneyim delikafadulden hakkımızda hayrlısı canım..
ya kızlar bende hiç druma sormamışım bi daha ne zaman gelcem die.o da bişey demedi.arayıp sorayım bari.siz nasıl gidiyosunuz drlara
normal hayatım.kolay bişey değil.bide çoğumuz doğum nedir bilmiyoruz.insan bilmediği şeye daha korkuyla yaklaşıyo.e tabi ii şeylerde duymuyoz.hep korkutuyolar bizi.sağol canıım doğum yaklaştıkça korku var işte inşallah bugünlere dönüp gülerek bakarız Allah'ın izniyle kucağımızda bebişler
inşallahh ben şimdi bu kadar istiorum yaa gelceği varsa da gelmezz ha bu kızzzz
ben bugün yemek yedikten sora küt deyip uyurum heralde
camları sildim etrafı kara bulutlar sardı olacak iş değil yağmur yağarsa valla oturur ağlarım sinirden
sana diyorumda bende de yok yemek olmazsa annemlere müracaat zaten canım istemedimi onlara güvenip yemek falan yapmıyorum. neyse yarın evdeyim kocama şöyle güzel bir yemek yaparım.Çorbam ve pilavım sağlam canım :)) bu akşam onlarla idare edecek artık bu saatten sonra yetişmez yemek
doğru söylüyorsun canım önemli olan bizim ve bebeklerin sağlığı.canım rahatsız etmek diye bişey yok o onun görevi. ben de ertesi sabah saat 11de randevum olmasına rağmen gecenin 4bucuğunda aradım doktoru bebeğim hareket etmiyo diye :) sonra çikolata yedim falan etti ama adam sanki normal bi saatte aramışım gibi konuştu rahatlattı beni. öyle de olması lazım görevleri bu çünkü yani rahatsızlık falan diye düşünme aklına ne takılırsa ara senin rahat olman önemli kafanın rahat olması önemli ara sor çıksın aklından bence kuzum
36 dan sonra haftada 1 düştük canım biz..Her hafta gidiyorum yani..
ben bugün yemek yedikten sora küt deyip uyurum heralde
camları sildim etrafı kara bulutlar sardı olacak iş değil yağmur yağarsa valla oturur ağlarım sinirden
Maşallah johhny küt diye uyuyabilirsen ne mutlu sana ben yatağa girince yorgunluğun acısı çıkıyor ağrıdan uyuyamıyorum :bbo: burdada hava kapalı bayada esiyor inşallah yağmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?