2010 Ekim Anneleri

kızlarrrrr napıonuzz ben saba tümeri izliorumm çok çok güldümm valaaa beyazda var ama biter birazdan yarın sabah doktora gitcem 9 da nst ye gircem bakalım hayırlısı olsun inşallah bi sorun çıkmaz dua edin bana kilosunu da çok merak edyoum inş 3000 i geçmiştir kuzucum

ne yapalım canım vakit hercıyoruz.ben uyumaya bile korkuyorum.bide eşim bi tuhaflaştı bu aralar.gece sayıklıyor.salak salak şeyler söylüyor.ne söylediğini anlamıyorum.yatağın ortasına birdne oturuyor .sonra tekrar yatıyor.adam beni korkudan öldürcek doğumdan önce

iyi cnm bişi yapmıyoz kimse yok zati bizbizeyiz...hayırlısı olsun öglende haberlerini bekliyoruz cnm..umarım gecmiştir benimki cok ufak benim de carsamba randevum..aslında bugün cagırmıstı ama gitmedim..ben de 3 kiloyu gecmesini cok istiyorum...

İyi geceler kızlar

Nasılsınız?

Bugün dr.a gittik. Cuma gününe randevu verdi sezeryan için. 24 eylül
Çarşamba günüde gel planlamamızı yapalım dedi

Allah'tan hayırlısı

:)) erkenden doguruvericen korkudan :))sen dogurcan o panik olmus heralde :))

:):) inşallah geçerler canım yaa benim kız tam bir hafta önce 2750 di bakalım şu epizyotomiyi sölcem kesiyolar ya alttan şimdi mantıklı düşünüyorum annem 2 taneçocuk doğurmuş biri 5 kilo abim biri 3500 ben ve tek dikiş kesik hiç bişey yok bizde nie yapılıo kolayamı kaçıolar hepsinini sorcam zamandan kazanmak içindir belki tamamen öğrenmem lazım

İyi geceler kızlar

Nasılsınız?

Bugün dr.a gittik. Cuma gününe randevu verdi sezeryan için. 24 eylül
Çarşamba günüde gel planlamamızı yapalım dedi

Allah'tan hayırlısı
iyi geceler canım,iyiyiz cok sükür aman yarabbim ne kadar az kalmıs?heyecanlı mısın?genel anestezi mi istiyosun?

tamamen acılması baya uzun sürüyo sanırım cnm pek beklemek istemiyolar,benim annemde de yok kesi..bi de yamuk yumuk yırtıklar olusursa dikiş tutmayabiliyomus,herkese atıyolar genelde o kesiyi..

benim bebek 36 haftalıkken 3,5 kilo geliyordu.böle giderse normal doğuramazsın dmeişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…