ya kızlar ben kolasız duramıom offf haftada bi bardak içsem olmaz mı
mezime senle satlarımız aynıymış
:) keseni gördünmü sen
cnm bende de mide bulantısı falan yoktu kasıklarım ağrıodu sadece ama bu boş gebelik olduğunu göstermezki. herkezde farklı sonuçta hamileliği boyunca midesi bulanmayanlar var. sen dua et sakın bozma moralini. boş olursada üzülme hayırlısı değilmiş demekki. bak benimde belli değil daha. beklicez görcez.
hayırlı haberlerle gelmedım kızlar. kanda beta hcg 2000 e cıkması lazımdı bugun ama 800 lerde kalmıs. bu hafta bebegın dusebılır dedı. salı bugu mutlaka gorcem senı dedı tekrar gıdıcem. ama evde dur bekle dedı. sıkıntı yapma fılan. nasıl yapma ya bebegım gıtcek galıbaaaa
canım senin bebişin kaç haftalikki kalp atışını duymuşsun ben geçen gittigimde dr kalbi atıgını görebiliyom demişti ama kalp atişlarını dinmettmedi ozaman 6+2 günlüktü şimdi büyüdü...bu arada günaydın herkese benimde dün kontrolüm vardı vajinadan baktı doktorum keseyi ve kalp atışını gördük çok şükür resmen insan şeklini almaya başlamış gözle görülür bi şekildeydi mucize işte.Allahım inşallah bunu bana bağışlar
Balum canim gercekten cok uzuldum ama bence hersey iyi olucak hepimiz senin icin dua edicez sende yat dinlen bol bol dua et canim.Iyi olucagina inanirsak iyi olur bence kotu seyleri aklina bile getirme...
6+2 günlüktü açtı sesini dinletti bende gördüm ultrasonda hatta eşimde dinledi ve gördü.senin doktorun gördüm dediyse görmüştür sadece sesini açmamıştır.
şöle bişi var benimki normal yollarla oluşan bi gebelik değil ne kadar etki olur bilemiyorum bilirmisin bilmiorum ama tüp bebekte yumurta toplama gününün tarhini aldılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?