vazgeçilmezim benim o :) artık bahanem de var yemek için ohh. kimseyle paylaşmak zorundada değilim 2 kişilik yiyorum çünkü :lepi:
slm kızlar sevgi t,cker yapıcam ama tam dr gebelik var desin o zaman
kızlar ben dün dr a gittim satım 7 ocak 10 şubatta idrada anında net çift çizgi çıktı kandada pozitif (değer bakmadılar) dünde dr agittim vaj.ult baktı önce bişey yok göremiyorum dedi eyvahedigeldismile sonra he şurda bir karaltı var ama bilmem ki kesmi dedi dış yada boş gebelik olabilir dedi sonra tahlil yaptık 2281 çıktı vaj.ult zor gözüken 2281 olurmu herkes fazla diyorr siz ne diyorsunuz sizin nasılsı pzt tekrar gel netleştirelim dedii
aynen canım benimde vvazgeçilmezimdir nutella :)vazgeçilmezim benim o :) artık bahanem de var yemek için ohh. kimseyle paylaşmak zorundada değilim 2 kişilik yiyorum çünkü :lepi:
kızlar ben dün dr a gittim satım 7 ocak 10 şubatta idrada anında net çift çizgi çıktı kandada pozitif (değer bakmadılar) dünde dr agittim vaj.ult baktı önce bişey yok göremiyorum dedi eyvahedigeldismile sonra he şurda bir karaltı var ama bilmem ki kesmi dedi dış yada boş gebelik olabilir dedi sonra tahlil yaptık 2281 çıktı vaj.ult zor gözüken 2281 olurmu herkes fazla diyorr siz ne diyorsunuz sizin nasılsı pzt tekrar gel netleştirelim dedii
sağolun kızlar inşallah hepimiz hayırlısı ve sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız artık pzts öğrenicezz
sağolun kızlar inşallah hepimiz hayırlısı ve sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız artık pzts öğrenicezz
evet ya bende onu çok merak ediyorum sırf onun için açtım yoksa bakacak halim yok. bu gecikmeyi iyiye yoralım biz belki kutlama yapıyordur.:)
evet tatlım iyiye yoralım dışarı çıokmışken gezeyim dedi herhalde:))))))
cnm ilk gebelik mi benim ilk de boş gebelik olmuştu.
canım bişi sor cam bende boş gebelik yaşadım 4 ay önce bulantı yoktu sende varmıydı bulantı o boş gebelıkte
cnm ilk gebelik mi benim ilk de boş gebelik olmuştu.
Balummm yolun açık olsun güzelim.Dualarımız seninle.Hiçbir ayrıntıyı kaçırma.Geldiğinde tek tek anlatacaksın.Bebişe bizdende selam söylee.
bişi dicem geçen gün ablam nutella yeme sakın dedi bana. çocuklarının doktoru yedirme gdo var demiş aklında olsun bi araştır istersen
çok geçmişş olsun canım hiç bilgim yok nasıl oluyor boşş gebelik kese olup içimi boşş
hayırlı haberlerle gelmedım kızlar. kanda beta hcg 2000 e cıkması lazımdı bugun ama 800 lerde kalmıs. bu hafta bebegın dusebılır dedı. salı bugu mutlaka gorcem senı dedı tekrar gıdıcem. ama evde dur bekle dedı. sıkıntı yapma fılan. nasıl yapma ya bebegım gıtcek galıbaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?