2010 Ekim Anneleri

vazgeçilmezim benim o :) artık bahanem de var yemek için ohh. kimseyle paylaşmak zorundada değilim 2 kişilik yiyorum çünkü :lepi:

bişi dicem geçen gün ablam nutella yeme sakın dedi bana. çocuklarının doktoru yedirme gdo var demiş aklında olsun bi araştır istersen

benimkide kesin değil cnm daha doktora gitmedim bir ümit işte ama idrarda ve kanda çıktı
kanda 1216 senin değerin daha yüksek nie göremedin ki .

vazgeçilmezim benim o :) artık bahanem de var yemek için ohh. kimseyle paylaşmak zorundada değilim 2 kişilik yiyorum çünkü :lepi:
aynen canım benimde vvazgeçilmezimdir nutella :)

benimm de sat 6ocaktı tatlım ve 9 şubatta ben öğrendim idrarda hamile olduğumu
çarşamba günüde doktora gittim vajinal ultrasyonda kesemiz gözüktü
kan değerimi bilmiyorum henüz gitmedim tahlil için
hakkında hayırlısı olsun tatlım dilerim bebişin çook iyidir

benim 3,5 haftalıkken falan 1900 lü bi değerdi. bugün 5 hafta 6 günlükkeseyi dün gördük güzelim kalbini temiz tut bence

sağolun kızlar inşallah hepimiz hayırlısı ve sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız artık pzts öğrenicezz

selam arkadaşlar..bir aksilik olmazsa ben de aranıza katılacağım..
sat 10 ocak..2 kere idrar da çok net pozitif gördüm..kan yaptıramadım eşim yoğun çıkmadık..

2 hafta sonra türkiyeye geleceği orada baktıracağım..acaba dayanabilirmiyim o zaman kadar..

zaten kalp atışı da net duyulur o zamana..umarım test yanılmıyordur da sağlıklı bir hamilelik olur..

bu arada yaşım 31,5:)
bir oğlum var 15 aylık.

canım bişi sor cam bende boş gebelik yaşadım 4 ay önce bulantı yoktu sende varmıydı bulantı o boş gebelıkte

cnm bende de mide bulantısı falan yoktu kasıklarım ağrıodu sadece ama bu boş gebelik olduğunu göstermezki. herkezde farklı sonuçta hamileliği boyunca midesi bulanmayanlar var. sen dua et sakın bozma moralini. boş olursada üzülme hayırlısı değilmiş demekki. bak benimde belli değil daha. beklicez görcez.

Ekimm ve TomTomm nickli arkadaşlar hem eylül annelerine hemde ekim annelerine liste yaptırmışsınız neden acaba merak ettim???

Arkadaşlar üstelik oraya farklı buraya farklı tarih bilgileri vermişsiniz hangisi doğruysa söylesenizde onu bilsem..

Balummm yolun açık olsun güzelim.Dualarımız seninle.Hiçbir ayrıntıyı kaçırma.Geldiğinde tek tek anlatacaksın.Bebişe bizdende selam söylee.

hayırlı haberlerle gelmedım kızlar. kanda beta hcg 2000 e cıkması lazımdı bugun ama 800 lerde kalmıs. bu hafta bebegın dusebılır dedı. salı bugu mutlaka gorcem senı dedı tekrar gıdıcem. ama evde dur bekle dedı. sıkıntı yapma fılan. nasıl yapma ya bebegım gıtcek galıbaaaa

bişi dicem geçen gün ablam nutella yeme sakın dedi bana. çocuklarının doktoru yedirme gdo var demiş aklında olsun bi araştır istersen

Yaa birde o var dimi yediklerimiz gdo lumu değilmi bunu araştırmak lazım.Eee napcaz biz böyle.Nasıl emin olabilirizki.Dr bana mümkün oldukça hazır gıdalar tüketme dedi.Mevsim meyve sebzelerini tüket dedi.Ama ayırımını yapmak çok zor.Hazır olmayan gıdamız yokki.Et et ürünleri, süt süt ürünleri kuru bakliyat bile hepsi kimyasal işlemden geçiyor.Malum şehir hayatı yaşıyoruz organik gida bulmak imkansıza yakın bulsak bile çok pahalı. geçen gün organik bir domates sordum 8 lira kilosu, köy yumurtası diye yumurta satıyorlar 1 lira tanesi napcaz bizzÇok üzgünüm çoook

balum canım benim ya..
canını nasıl sıkmaz insan. peki yapman gereken birşey varmıymış? sadece kan değerine mi baktı? ultrasonla bakıp gördü mü bişey..

Balummm sakın stres yapma.Eğerki o gidecekse zaten engellenemez.Rabbim o kadar ayrıntılı yaratmışki bizi vücut bebeğinde bir eksiklik hissederse kabul etmiyor ve atıyor.Seni çok iyi anlıyorum.Hiç kolay bişey değil biliyorum daha önce düşük yapmış biri olarak.Ama hiçbirşeyin sonu değil.Ben çok uzun bir süre bunun üzüntüsünü yaşayarak zaman kaybettim.Ne zamanki artık üzülmeyeceğim dedim tekrar bir umut verdi rabbim bana.Tek bir duan olsun.Hayırlı, sağlıklı olacaksa eğer onu koru allahım de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…