balum canım benim ya..
canını nasıl sıkmaz insan. peki yapman gereken birşey varmıymış? sadece kan değerine mi baktı? ultrasonla bakıp gördü mü bişey..
Balummm sakın stres yapma.Eğerki o gidecekse zaten engellenemez.Rabbim o kadar ayrıntılı yaratmışki bizi vücut bebeğinde bir eksiklik hissederse kabul etmiyor ve atıyor.Seni çok iyi anlıyorum.Hiç kolay bişey değil biliyorum daha önce düşük yapmış biri olarak.Ama hiçbirşeyin sonu değil.Ben çok uzun bir süre bunun üzüntüsünü yaşayarak zaman kaybettim.Ne zamanki artık üzülmeyeceğim dedim tekrar bir umut verdi rabbim bana.Tek bir duan olsun.Hayırlı, sağlıklı olacaksa eğer onu koru allahım de.
hayırlı haberlerle gelmedım kızlar. kanda beta hcg 2000 e cıkması lazımdı bugun ama 800 lerde kalmıs. bu hafta bebegın dusebılır dedı. salı bugu mutlaka gorcem senı dedı tekrar gıdıcem. ama evde dur bekle dedı. sıkıntı yapma fılan. nasıl yapma ya bebegım gıtcek galıbaaaa
hayırlı haberlerle gelmedım kızlar. kanda beta hcg 2000 e cıkması lazımdı bugun ama 800 lerde kalmıs. bu hafta bebegın dusebılır dedı. salı bugu mutlaka gorcem senı dedı tekrar gıdıcem. ama evde dur bekle dedı. sıkıntı yapma fılan. nasıl yapma ya bebegım gıtcek galıbaaaa
canımmm
dinlen ve rabbimden hayırlısını iste herzaman
bol bol dua et
bende edeceğim sana
inşallah bebeğin selne kalır
inşallah canım yaaaa. dua edın sızde bana. ben sımdı cıkıcam. yatıcam. kendınıze ıyı bakın.
kızlar acil yardım...
benim hamile kaldığım günden beri hep akıntım var. biraz önce resmen çamaşırım ıslanırcasına akıntım oldu. kahverengi değil krem rengi gibi. nedir bu? sizde de oluyor mu?
11.gün abdominel ultrasonda görünmezmi yani vajinalultrasona falan baktırmam ben bişe olur korkarım brrrrrrr
Yaa birde o var dimi yediklerimiz gdo lumu değilmi bunu araştırmak lazım.Eee napcaz biz böyle.Nasıl emin olabilirizki.Dr bana mümkün oldukça hazır gıdalar tüketme dedi.Mevsim meyve sebzelerini tüket dedi.Ama ayırımını yapmak çok zor.Hazır olmayan gıdamız yokki.Et et ürünleri, süt süt ürünleri kuru bakliyat bile hepsi kimyasal işlemden geçiyor.Malum şehir hayatı yaşıyoruz organik gida bulmak imkansıza yakın bulsak bile çok pahalı. geçen gün organik bir domates sordum 8 lira kilosu, köy yumurtası diye yumurta satıyorlar 1 lira tanesi napcaz bizzÇok üzgünüm çoook
kızlar acil yardım...
benim hamile kaldığım günden beri hep akıntım var. biraz önce resmen çamaşırım ıslanırcasına akıntım oldu. kahverengi değil krem rengi gibi. nedir bu? sizde de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?