2010 Ekim Anneleri

balum canım benim ya..
canını nasıl sıkmaz insan. peki yapman gereken birşey varmıymış? sadece kan değerine mi baktı? ultrasonla bakıp gördü mü bişey..

keseyı gordu. henuz pırınc tanesı kadar dedı. bıcok test yaptırdı doktor. tek sorun kan degerımın dusuk olması. bebek tutunmus kalmıs hıc buyumemıs dedı

ama dayanamıyorummmm: dua etmekten baska carem yok.

cnm yat dinlen

canımmm
dinlen ve rabbimden hayırlısını iste herzaman
bol bol dua et
bende edeceğim sana
inşallah bebeğin selne kalır

kızlar acil yardım...
benim hamile kaldığım günden beri hep akıntım var. biraz önce resmen çamaşırım ıslanırcasına akıntım oldu. kahverengi değil krem rengi gibi. nedir bu? sizde de oluyor mu?

esemos geçti mi şimdi? ya benim ilk günden beri vardı. ama şimdi resmen idrar kaçırmış gibi çamaşırımı ıslattı. çok tedirgin oldum((

balum canım çok üzüldüm biliyorum biz nekadar stres yapma diye söylesekte yapacaksın ama güçlü olmaya çalış ve herzaman ...hakkımda hayırlısı neyse onu yaşat bana ALLAH ım... diye duanı et canım...benimde 3 yıl önce bi düşüğüm oldu çok zor oluyor seni anlayabiliyorum ama ALLAH tan umut kesilmez belki de bir mucize olacak bebişin sana sımsıkı tutunacak... dualarım seninle canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

balum canim rabbim büyük nasibinde varsa insallah bebegin yetisir annesi büyür insallah.duam seninle canim.

Selmacım akıntı normal diyorlar ama bende aşırı değil ara ara sarı renkli akıntım oluyor.Ben çok akıntı olur diye duymuştum hatta bugün benim akıntım hiçde denilen gibi değil diye düşündüm canım ama endişelenme akıntı sonuçta..

11.gün abdominel ultrasonda görünmezmi yani vajinalultrasona falan baktırmam ben bişe olur korkarım brrrrrrr

canım ben 5+1 günlüktü normal ultrasonla baktı ve gördük keseyi bende istemiyordum vajinal ultrasonu şansım varmışki hemen göründü bebişim... ama vajinal ultrasonun bebeğine hiçbir zararı yok görünmezse mecbur vajinal yaptır için rahat olsun...

canım dua edicem sana kalbini bozma Allah hayırlısını versin. Sakat doğmasından kötü bişi olmasındansa olmaması daha hayırlı kalbini bozma öpüyorum.

valla imkanlarımız dahilinde elimizden geleni yapıcaz ben bir süredir işi bıraktım evdeyim vakit oluyo o yüzden yoğurdumu bile yapmaya çalşıyorum. domates fiilan yemeyeceksin işte mevsimi gelince hem daha güzelini hem daha ucuzunu buluruz. yararı yok zararı var çünkü hele bide hamileyken aman aman dikkat.

kızlar acil yardım...
benim hamile kaldığım günden beri hep akıntım var. biraz önce resmen çamaşırım ıslanırcasına akıntım oldu. kahverengi değil krem rengi gibi. nedir bu? sizde de oluyor mu?

canım o sölediğin akıntı bendede var hatta akşama kadar defalarca günlük ped değiştiriyorum ama ben jel kullandığım içinde olabilir bilmiyorum sen kullanıyomusun. internetten filan okuduğum yada duyduğum gebelikte akıntının normal olması ama için rahat etmiyosa sor doktoruna.

Balum canim gercekten cok uzuldum ama bence hersey iyi olucak hepimiz senin icin dua edicez sende yat dinlen bol bol dua et canim.Iyi olucagina inanirsak iyi olur bence kotu seyleri aklina bile getirme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…