iyiim cnm çok şükür. dün bütün sinirimi eşimden çıkardım
inşallah sağsalim tez zamanda kavuşursun bebişine inşallah
slmm kızlarr anca fırsat buldmmm....cooooooooooooooookk gusell bı duyguu wallaa spınqll olddmmm korktuguml kaldmm wallaa sakınn korkmayınnn ...
oglumm 51cm 3kg150grr ara ara gırerımmmyıne
ayyy canm çok güzell yaa
darısı başımıza inşallah
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cokkkk panıkteyım sımdı wc deydım peceteye sıldım akıntımla bırlıkte kahverengımsı hafıf bıseyler vardı kasılma ve bel agrım cok hafıf ne oluyorrr bu dogum baslamasın sakın ayyy daha 3 gun var yarın da pazar doktorumun telı de yok bırı bana bıseyler soylesınnnnn
saol canım 40. haftaya grdım hayırlısıyla gelsın dıye beklıyorum ... sunı sancıda benı cok korkutuyor yawhıc acılma olmadan sunı sancı verır dıye ne olur bılmıyom ozamn (
hayırlısı olsun cnm. ben seni takip ediyordum zaten. erken doğum riskin falan vardı şimdide gelsin istioz gelmio iyi mi???
benm dr. doğum eylemin başladığında suni sancı verip durumu hızlandırabilriz demişti. zaten epiduralda istiyorum. ama hiç açılma olmadan verirler mi bilmiyorum.
ama anne karnında ölen bebekleri (allah düşmanımdan bile uzak etsin) normal doğurtmak için suni sancı veriolar die biliorum :S yani açılma olmadanda verilebilo galiba...
hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah
oda doğru ama sancın olur bgn bnde hep adet sancısı gıbı sancı var ama gecen haftada kahve rengı lekelendım aynısı oldu ama bısey olmadı anlayamıyom bnde artık.....
senn kız nazlı çıktıilerde kocasınıda böle bekletmez umarımm kaydirigubbakcemile3
çünkü kocalar anneler kadar sabırlı olmayabilirler
ha bunuda sölüom çünkü benm oğluşum olcak. çok üzmesinler oğullarımızı :roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile2
ewet anneye naz yapıo
hiç bir koca anneler kadar sabırlı değil zaten bızımkılerden anlasılıyor:))
oyy kıyamam bn senın oğluna yerım bn onun yanaklarını:)
işallah guzel annesi bn sımdı cıkıyom eşim yoldaymış geliyomuş kendıne dıkkat et allaha emanet ol ....:teytey:yerimsenibenkaydirigubbakcemile2
bende çıkıım bari kimse yok :S
sende allaha emanet ol. iyi akşamlarrrrrrrrrr a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?