2010 Ekim Anneleri

sakin ol canm. ne güzellll bizde istioz ama hiç bi belirti yok :S
bebiş doğcak olsunda bi şekilde dr. bulunur :teselli:

saol canım 40. haftaya grdım hayırlısıyla gelsın dıye beklıyorum ... sunı sancıda benı cok korkutuyor yawhıc acılma olmadan sunı sancı verır dıye ne olur bılmıyom ozamn (

benm nişan gelsede farketmem herhalde. çünkü dün dr. batticonu şeyime boşalttı resmen. dünden beri akıntım kırmızı kırmızı :S offfff offffffffakannehir

saol canım 40. haftaya grdım hayırlısıyla gelsın dıye beklıyorum ... sunı sancıda benı cok korkutuyor yawhıc acılma olmadan sunı sancı verır dıye ne olur bılmıyom ozamn (

hayırlısı olsun cnm. ben seni takip ediyordum zaten. erken doğum riskin falan vardı şimdide gelsin istioz gelmio iyi mi???
benm dr. doğum eylemin başladığında suni sancı verip durumu hızlandırabilriz demişti. zaten epiduralda istiyorum. ama hiç açılma olmadan verirler mi bilmiyorum.
ama anne karnında ölen bebekleri (allah düşmanımdan bile uzak etsin) normal doğurtmak için suni sancı veriolar die biliorum :S yani açılma olmadanda verilebilo galiba...
hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah

oda doğru ama sancın olur bgn bnde hep adet sancısı gıbı sancı var ama gecen haftada kahve rengı lekelendım aynısı oldu ama bısey olmadı anlayamıyom bnde artık.....

çok saol allah herkesden uzak etsın gercekten kımsenın basına vermesın ...
amin işallah hakkımızda hayırlısı olur işallah...
bgn ecrın yok bı gunduz grmış çıkmış oda gelmıyo

oda doğru ama sancın olur bgn bnde hep adet sancısı gıbı sancı var ama gecen haftada kahve rengı lekelendım aynısı oldu ama bısey olmadı anlayamıyom bnde artık.....

senn kız nazlı çıktı ilerde kocasınıda böle bekletmez umarımm kaydirigubbakcemile3
çünkü kocalar anneler kadar sabırlı olmayabilirler
ha bunuda sölüom çünkü benm oğluşum olcak. çok üzmesinler oğullarımızı :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile2
ewet anneye naz yapıo
hiç bir koca anneler kadar sabırlı değil zaten bızımkılerden anlasılıyor:))
oyy kıyamam bn senın oğluna yerım bn onun yanaklarını:)

kaydirigubbakcemile2
ewet anneye naz yapıo
hiç bir koca anneler kadar sabırlı değil zaten bızımkılerden anlasılıyor:))
oyy kıyamam bn senın oğluna yerım bn onun yanaklarını:)

allahım yaaa sağ salim doğsunda sadece yanaklarını değil heryerini ısırcammm:roflol:sırnaşık şey

işallah guzel annesi bn sımdı cıkıyom eşim yoldaymış geliyomuş kendıne dıkkat et allaha emanet ol ....:teytey:yerimsenibenkaydirigubbakcemile2

--------------------------------------------------------------------------------

slmm kızlarr anca fırsat buldmmm....cooooooooooooooookk gusell bı duyguu wallaa spınqll olddmmm korktuguml kaldmm wallaa sakınn korkmayınnn ...

oglumm 51cm 3kg150grr ara ara gırerımmmyıne

allah analı babalı buyutsun canım uzun ve guzel ömru olsun melehının

hanımlar maşallah bebişlerinize sizin topiğinizi gördükçe çok heyecenlıyorum Allah izin verirse bende kasım annesi olacağım ama kızım biraz acele ediyor erken doğum riskim varmış aranızda oldumu böyle erken doğum olabilir denipte 38.haftayı gören veya hala bekleyen hepinize hayırlı doğumlar diliyorum bebişleriniz sağlıkla gelsin inşallah

iyi geceler kızlar ne var ne yok
slcn doğummu yaptı ya 10.10 değilmiydi o günlerimi şaşırdım
kızım uyuyo girip bakayım dedim uyandı emzircektim babası aldı uyudu hemen geri

slm kızlar.benimde salı sezeryan günüydü.pztden yattım hastaneye.nstye bağladılar.sancın başlamış dediler ve acilen sezeryana aldılar.ve saat 21.30da oğlum oldu spinal sezeryanla.52 cm boyunda ve 3830 gr.sakın korkmayın çok güzeldi.sonrasında baş ağrım oldu biraz o kadar.eeeeeeeeeee anne olmak kolay değil.şimdi daha iyiyim.allah hepinize nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…