2010 Ekim Anneleri

ecrinece o zaman gidin yavaş yavaş hastaneye
suyun falan gelirse hastanede gelsin :)

bakarsın pırt diye çıkacağı vardır :) 3 den beri de açıklığın ilerlemiştir belki

inşalah kolaycana doğurursun hadi hayırlısı

ecrinde cıktı gıdıyo galıba ısallah ıyı hbrlerle gelır bnde temızlık yapıom ama hmn yoruluyom yaa
dilek ne durumdasın nasılsın?

olur canım hayırdır yaw sendemı doğuruyon :)hadı işallah tarif et nasıl sancın

keşkeee doğursam. benm hiç yalancı sancım mancım olmadı acaba onunla karıştırıorum.
karnım kaskatı oluo ve değişik adet olcakmışım yada ne bilim afedersin şeyim varmış gibi ağrıo ama öle 50 sn falan sürmüo. bide dk. tutmadım düzenlimi die.çünkü bariz şekilde gi,rip çıkmıo. yavaş yavaş girio bazen bazende birden bıçak saplanır gibi:S yumurta totoya geldi ya teleşlandım. bulaşıkları makineden çıkarıom falan evi şöle bi elden geçiriim temiz ama topliim.

ecrinde cıktı gıdıyo galıba ısallah ıyı hbrlerle gelır bnde temızlık yapıom ama hmn yoruluyom yaa
dilek ne durumdasın nasılsın?

evet gidio canım. bu arada nişanı renksizmiş jöle gibiymiş baya çok gelmiş arkasından kanla birlikte gelmeye başlamış :S

Kızlar gözünüzaydın.Allah analı babalı sağlıcaklabüyütsün yavrularınızı inşallahh..

ecrinimmm kudurdun sonunda nişanin glmişşş ayy çok heyecanlıı hadii hayırlısı ile rabbim bir nefestea kurtarsın inşallahh şimdi senin için ayelterkürside okudum rabbim yar ve yardımcın olsun

evet gidio canım. bu arada nişanı renksizmiş jöle gibiymiş baya çok gelmiş arkasından kanla birlikte gelmeye başlamış :S

hadi ya değişik bi nişan valla yalancı sancıda olabılır bırkerede aynısı bna olmustu tum gece boynca yatamamıstım 6 saat ıcınde gecmezse devam ederse doktorla bır görüş karnın kaskatı kesılırse de saate bak not al bakalım kac dakkada bır kasılman var ...
yalancı sancılar şiddeti artmaz ama gercek sancıların siddeti artar ve sıklasır eğer gecerse akşam ne yazıkkı yalancı sancıdır. evde tekmısın kımse yokmu bırılerını cagır ne olur ne olmaz :)
hadi işallah bugun hepimiz doğuralım allahın ıznıyle...

nbrsınızzz ayy cok zor işiniz bekleyenler

nasılsın mervam ağrıların geçtimii inşallh geçmiştir..
sezeryan hikayeni biraz anlatırmısın bende karara veremıyorum spinalmi genelmi büyük olasılıklı genel istiycem canlı canlı kesildiğimi hisstmek istemiyorum..
sonda ve gaz çıkarma sorunsuzmuydu :)
hastanede sütün geldimi hemen yoksa mama takviyesimi yap dediler ?
hastanede mama varmı :)kendinmi aldın

resım nasıl yuklenıyooooooo
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/70065-foruma-avatara-resim-ekleme.html
ben çok uğraşmadım beceremdim ama belki sen anlarsın

inşallah canım ya toptan doğummm hehehe bakalım duruma göre kaynanama haber vercem 2 sokak ötede zaten. ateş basıoooo yafsempatiksalakcinnilaelaelaelaelae

canım herkeste aynı etkıyı yapmazmı ama bende yaptı kesınlıkle onermıyorum ben halaan yataktayımmm ben oglumda geneL olmustuuumm hemen kalkmıstım ınanılmaz bı bas agrısııı dayanılmayacak gıbı dun bayıdım surum gıttı konusamadııım bugun bıraz daha iimmm bana cok kotu etkı yaptııı kesınlıkle onermıyorum anca kusuncaaaa bırazrahatladım bılıncım acıldııı

dilek senın cıddı cıddı sancın var bence ates basıyosa hadı işallah allah hepımızı bır avazda işallah... sancın oldugunda hıc oturma bebek ıyıce kanala yerlessın ..

canım evet kustunya şimdi artık yavaş yavaş kendine gelirsin..zaten nette okuyordum o sırada ameliyathanede şiddetli miğde bulantısı yada kusanda oluyormuşş..senin demek şimdi cıktı cok sukur kurtuldun geçmiş olsunn..bebe nasıll :)) duruyormuuuu :)

eyvahedigeldismilepinguu ne yaptııı acaba gününede varmışşş...ay en çok korktugum sezeryan gününden önce gelmesin diye dua ediyorummmmmm hazırlıklı gitmeyi nasip etsin rabbim

dilek senın cıddı cıddı sancın var bence ates basıyosa hadı işallah allah hepımızı bır avazda işallah... sancın oldugunda hıc oturma bebek ıyıce kanala yerlessın ..

kız oturamıom zaten sancı gelince evin içinde hem dönüom hem topluom. birazdanda duşa giriim belki rahatlatır
kız ben hiç sanmıom doğurcağımı ama dr. cuma günü şeyimi yıkadı keseledi resmen ya ondan uyarıldı herhalde. dünde karnım o kadar gergindi ki çatlıcam sandım. akıntım o kadar çoğaldı ki. şeffaf su değil. biraz daha katı ve beyaz :S iltihabı atıo olabilir fitil vermişti :S

cok cesaet ıstıyoo ben suntayı amelıyathanedee takdırdımmm dun olcem sandım esımde cok korktuuu vasıyet ble verdın dıyo bana kızıma ii bak dıyee hatırladıca aglıyoruuuuuuummm gogsum yaraaa amaa bu bas agrısının yanında hıc bısey ıctıgım suyun haddı hesabı yokkk sadece zaman gerekmişşşş enn iisı tam bayıııl balsuraattt

kızlar mrblar kimseler kalmamış artık buralarda doğuran mecbur kayboluyo galiba :) bende bekliyorum hala geçen doktor 20 sine kadar gelir dedi ama bilmiyom bi tek çatı ağrım var oda akşamları artıyo iyice

suyunda gelebılır ama akşama kadar gecmezse gt bı hastaneye canım ya bölede anlamak zor iltihap da olabılır gercekten ama sancın olmaz
hadı işallah doğum olucak hayırllısıyla duş al akşam gecmezse gene belden asğını sıcak suyla yıka bnde sızınle heyecanlanıyorum hmde duygulanıyorum nedense zaten duygusaldım ıyıcde sulu göz oldum ya eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…