ya kızlar bebek aşağı inerken sancı olur mu benim ağrılarım varda !!!
olur canım hayırdır yaw sendemı doğuruyon :)hadı işallah tarif et nasıl sancın
ecrinde cıktı gıdıyo galıba ısallah ıyı hbrlerle gelır bnde temızlık yapıom ama hmn yoruluyom yaa
dilek ne durumdasın nasılsın?
01.10.2010 gunu dogum yaptım kızlar ama mahfoldum. sunı sancı fılan oldurduler benı. ama normal olmadı sezaryene aldılar. haber veremedım cunku ıdrar enfeksıyonu ve sarılık oldu kaan. 4 gun kuvezdeydık dun cıktık.
kızlar mrb cuma günü sezeryanla kızım dünyaya geld dogum hikayemizi sonra anlatırız.. gökçe naz ve ben iyiyiz çok şükür avatardaki reesim kızım görün diye bıraktım rabbim herkese nasp etsin saglıkla kucaklamayı inşş darısı bekleyen arakdaşlarıma olsun inşş kib
evet gidio canım. bu arada nişanı renksizmiş jöle gibiymiş baya çok gelmiş arkasından kanla birlikte gelmeye başlamış :S
nbrsınızzz ayy cok zor işiniz bekleyenler
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/70065-foruma-avatara-resim-ekleme.htmlresım nasıl yuklenıyooooooo
hadi ya değişik bi nişan valla yalancı sancıda olabılır bırkerede aynısı bna olmustu tum gece boynca yatamamıstım 6 saat ıcınde gecmezse devam ederse doktorla bır görüş karnın kaskatı kesılırse de saate bak not al bakalım kac dakkada bır kasılman var ...
yalancı sancılar şiddeti artmaz ama gercek sancıların siddeti artar ve sıklasır eğer gecerse akşam ne yazıkkı yalancı sancıdır. evde tekmısın kımse yokmu bırılerını cagır ne olur ne olmaz :)
hadi işallah bugun hepimiz doğuralım allahın ıznıyle...
canım herkeste aynı etkıyı yapmazmı ama bende yaptı kesınlıkle onermıyorum ben halaan yataktayımmm ben oglumda geneL olmustuuumm hemen kalkmıstım ınanılmaz bı bas agrısııı dayanılmayacak gıbı dun bayıdım surum gıttı konusamadııım bugun bıraz daha iimmm bana cok kotu etkı yaptııı kesınlıkle onermıyorum anca kusuncaaaa bırazrahatladım bılıncım acıldııı
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cokkkk panıkteyım sımdı wc deydım peceteye sıldım akıntımla bırlıkte kahverengımsı hafıf bıseyler vardı kasılma ve bel agrım cok hafıf ne oluyorrr bu dogum baslamasın sakın ayyy daha 3 gun var yarın da pazar doktorumun telı de yok bırı bana bıseyler soylesınnnnn
dilek senın cıddı cıddı sancın var bence ates basıyosahadı işallah allah hepımızı bır avazda işallah... sancın oldugunda hıc oturma bebek ıyıce kanala yerlessın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?