2010 Ekim Anneleri

ıgne olduum ben bısey hıssetmıycemm sandım ama dokunusları falan hıssedıyosunnn cok korktummmm bennnn ıgneyı olduktan sonra sankı zamanla yarısıyo doktorlarrr hemen kestılerrr 5 dakkada bebek cıktıı o ann gozgore gore kesıldıgını bılmekk hakketten cok kotuuuu ayyy dusundukceee icimm bayılıyooooo

canm geçmiş olsun. başağrısı için neskafe falan içiriolar bolbol. bence dene.
evet bile bile oan heyecanlanmamak çok zor ama şöle düşün artık bitti gittii artık bebişin kollarında. annelik dışında hangi duygu için bu kadar acıya katlanılır bilemiyorum. allah sana bağışlasın yavrunu. analı babalı büyüsün inşallah

bu arada kızlar doğum yapanların gözü aydın annelik çok güzel ama çoooooooooooooookkkkkkkkkk zor helede ilk kez olanlar için

of anlamadım ki geçti galiba... korkudan olabilirkafamçokkarıştı

Allahın izniyle kurtuldun mervam..bol bol sütün olsun inşallahh ..AYNEN canım en iyisi tam bayılmam..Psikiolijk olarak ben o ameliayt ortamında yapamam gözümde canlandırırım sonra ömür boyu etkisinden kurtulamam..internette ameliayt çok izliyordum ben yıllar önce deli gibi şimdi öyle şeylere bakamıyorum gözümden gitmiyor zaten anksiyeteli :)panik ataklı deliyim takıntılı ..Doktorumda böyle oldugumu bildiği halde illa spinal diyor ameliyat sonrası çıkışta dikiş acımı hissrtmemem içinn..

Peki oğlunda ameliaythaneden çıktıgındaki dikiş acılarınla...epüdraldeki çıkışta dikiş acılarının arasındaki fark çokmuydu???????

canım gözün aydın umarım iyisindir sana kesinlikle katılıyorum kesildiğini bilmek ayyyyy tüylerim ürperdi ama herşey geçiyo en güzeli annelik

selam kızlarrr yeminki meryam piskolojim bozuldu kime sorsam korkcak bişi yok diodu demekki hepsi yalandı cuma benimde e.sezeryanım var şimdiden basım agrıdı

selam kızlarrr yeminki meryam piskolojim bozuldu kime sorsam korkcak bişi yok diodu demekki hepsi yalandı cuma benimde e.sezeryanım var şimdiden basım agrıdı

selam canım ben az önce selam diye girdim ama bir Allahın kulu selamımı almadı dürüst olmak gerekirse insaın canı yanıyo ama mecbur bende sipinal sezeryan oldum hayırlısıyla kurtulursun umarım

herkeste aynı etkiyi yapmıo canım. içini ferah tut. bazısıda epidural çok rahattı dio. yani bünye meselesi. sen iyi düşün iyi olsun hem bebişine kavuşacağın anı düşün :S napalım anne öle kolay olunmuyo sıkcaz dişimizi bebişlerimizin hatrına.
selam canım ben az önce selam diye girdim ama bir Allahın kulu selamımı almadı dürüst olmak gerekirse insaın canı yanıyo ama mecbur bende sipinal sezeryan oldum hayırlısıyla kurtulursun umarım

kusura bakma canım sancım var biraz onunla uğraşıom açıkcası. hoşgeldin a.s.

slm lavinyacımm bebişin nasıllll:) seninde basın agrıdımı

yaa bu baş ağrısını herkes söylüyor ama benim hiç ağrımadı umarım ağrımaz seninde kendini ona odaklama zaten başka yerlerin ağrıyacak ama inan zorluğu iki gün sonra yavaş yavaş toparlanırsın ben doğum yapalı 25 gün oldu çok zorladığımda dikişlerim ağrıyo

selam bu arada meslektaşmışız valla ben 29 eylülde sezeryan olacaktım 14 eylülde sancım tuttu 15 eylülde oğlum oldu çok aceleciyiz he bu arada bence karnınızda olmasındansa doğması daha iyi hani hep derler ya bu günleriniz iyi ben katılmıyorum 9 ay midem ağrıdığı için şimdi daha iyi umarım doğum yaparsınız biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…