ıgne olduum ben bısey hıssetmıycemm sandım ama dokunusları falan hıssedıyosunnn cok korktummmm bennnn ıgneyı olduktan sonra sankı zamanla yarısıyo doktorlarrr hemen kestılerrr 5 dakkada bebek cıktıı o ann gozgore gore kesıldıgını bılmekk hakketten cok kotuuuu ayyy dusundukceee icimm bayılıyooooo
suyunda gelebılır ama akşama kadar gecmezse gt bı hastaneye canım ya bölede anlamak zor iltihap da olabılır gercekten ama sancın olmaz
hadı işallah doğum olucak hayırllısıyla duş al akşam gecmezse gene belden asğını sıcak suyla yıka bnde sızınle heyecanlanıyorum hmde duygulanıyorum nedense zaten duygusaldım ıyıcde sulu göz oldum ya eyvahedigeldismile
cok cesaet ıstıyoo ben suntayı amelıyathanedee takdırdımmm dun olcem sandım esımde cok korktuuu vasıyet ble verdın dıyo bana kızıma ii bak dıyee hatırladıca aglıyoruuuuuuummm gogsum yaraaa amaa bu bas agrısının yanında hıc bısey ıctıgım suyun haddı hesabı yokkk sadece zaman gerekmişşşş enn iisı tam bayıııl balsuraattt
ıgne olduum ben bısey hıssetmıycemm sandım ama dokunusları falan hıssedıyosunnn cok korktummmm bennnn ıgneyı olduktan sonra sankı zamanla yarısıyo doktorlarrr hemen kestılerrr 5 dakkada bebek cıktıı o ann gozgore gore kesıldıgını bılmekk hakketten cok kotuuuu ayyy dusundukceee icimm bayılıyooooo
of anlamadım ki geçti galiba... korkudan olabilirkafamçokkarıştı
selam kızlarrr yeminki meryam piskolojim bozuldu kime sorsam korkcak bişi yok diodu demekki hepsi yalandı cuma benimde e.sezeryanım var şimdiden basım agrıdı
herkeste aynı etkiyi yapmıo canım. içini ferah tut. bazısıda epidural çok rahattı dio. yani bünye meselesi. sen iyi düşün iyi olsun hem bebişine kavuşacağın anı düşün :S napalım anne öle kolay olunmuyo sıkcaz dişimizi bebişlerimizin hatrına.selam kızlarrr yeminki meryam piskolojim bozuldu kime sorsam korkcak bişi yok diodu demekki hepsi yalandı cuma benimde e.sezeryanım var şimdiden basım agrıdı
selam canım ben az önce selam diye girdim ama bir Allahın kulu selamımı almadı dürüst olmak gerekirse insaın canı yanıyo ama mecbur bende sipinal sezeryan oldum hayırlısıyla kurtulursun umarım
slm lavinyacımm bebişin nasıllll:) seninde basın agrıdımı
dilekk sen bu geceye dogurursun kız;:)
herkeste aynı etkiyi yapmıo canım. içini ferah tut. bazısıda epidural çok rahattı dio. yani bünye meselesi. sen iyi düşün iyi olsun hem bebişine kavuşacağın anı düşün :S napalım anne öle kolay olunmuyo sıkcaz dişimizi bebişlerimizin hatrına.
kusura bakma canım sancım var biraz onunla uğraşıom açıkcası. hoşgeldin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?