selam bu arada meslektaşmışız valla ben 29 eylülde sezeryan olacaktım 14 eylülde sancım tuttu 15 eylülde oğlum oldu çok aceleciyiz he bu arada bence karnınızda olmasındansa doğması daha iyi hani hep derler ya bu günleriniz iyi ben katılmıyorum 9 ay midem ağrıdığı için şimdi daha iyi umarım doğum yaparsınız biran önce
01.10.2010 gunu dogum yaptım kızlar ama mahfoldum. sunı sancı fılan oldurduler benı. ama normal olmadı sezaryene aldılar. haber veremedım cunku ıdrar enfeksıyonu ve sarılık oldu kaan. 4 gun kuvezdeydık dun cıktık.
inşallah canm bian önce yavrumu koklamak istiorum ama tabi allah bilir hayırlısı olsun
ne öğretmenisin ??
hayırlısı olsun canım sınıf öğretmeniyim
öle cnm hayırlısı. bende çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmeniyim :CüvCüv:
offf bebiste doğurmamış altta gördümmmkaydirigubbakcemile3
inşallah normal yaparsın tatlım...bir kere doğum başlayınca gerisi geliyor kendiliğinden...ben kendi kendime çok konuştum sancılar sırasında...2 saat sonra herşey bitecek az kaldı dayan diye...Allah yardımcınız olsun tatlım..ben hepinize güveniyorum...
dark ve senden umutluyum valla:))
01.10.2010 gunu dogum yaptım kızlar ama mahfoldum. sunı sancı fılan oldurduler benı. ama normal olmadı sezaryene aldılar. haber veremedım cunku ıdrar enfeksıyonu ve sarılık oldu kaan. 4 gun kuvezdeydık dun cıktık.
dogurmadım kıss hıc nıyetı yokkkk
ama nişan mişan gelmedi başka bişide yok ama şöle adet olcakken yavan yavan gelir ya ağrı öle belimde de var hafif hafif
vala dün akşamda olmuştu böle ama uyumuşum zaten şimdide oluyo bakalım yoksa yakınmı peki kıpırdanıyomu seninde bebiş dilek benim kıpırdanıyo yavaş yavaş
kavuşmak istiyorum artık dilekcimmmmmmmmmmm mafoldumben
dudu doğurdumu acaba görmedim bugün hiç :)
canm geçmiş olsun. başağrısı için neskafe falan içiriolar bolbol. bence dene.
evet bile bile oan heyecanlanmamak çok zor ama şöle düşün artık bitti gittii artık bebişin kollarında. annelik dışında hangi duygu için bu kadar acıya katlanılır bilemiyorum. allah sana bağışlasın yavrunu. analı babalı büyüsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?