kızlar bana marincap balık hapını içmeye devam et dedi doktor...çok önemliymiş..hamileliğmde içtim devam et çocuk doktoru..size verdi mi??
kızlar bana marincap balık hapını içmeye devam et dedi doktor...çok önemliymiş..hamileliğmde içtim devam et çocuk doktoru..size verdi mi??
delikafadulden delikafaduldensaol canım çok sukurr senınde az kaldı
hoşbulduk fatma evit valla :)) doğuran dogurmayan karıştıkkhoş geldın bal surat kac gundur forum hıc bu kadar kalabalık değildi :)
:roflol::roflol:bende dun anneme dedımkı bu aksam dogururum ben hehehe okadar fecıydı agrı ama sabah yok oldu ama bel agrısı hala devam
hehe nst ye gırdım bugun yerınden memnun bızım sıpa
doktorda tansıyonum yukseldı doktorum sabah alıyoruz dedi :roflol:
bana geçen ay elevit vermşti dr um. bu ay bırak dedi ama emzirme döneminde kullanabilirsin süt yapar dedi
canım maşallah haftanı tamamlamak üzeresin senin ağrılarla kıyaslayamam dünkü ağrılarımı ama vajinaya vuran sancılar ilk kez dün akşam çok sık ve uzun sürdü. yürüyüşe çıkarken kızımla anlaşma yaptım hadi kızım in artık kanala diye:) dinledi galibaolumunekankayizsmile:ecrin_bebek: akılllı kızım benim kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana dr un doğum kanalına girmiş falan dedi mi sana
anaaa elevit sütmü yaparmış emzirirken :)) ilk defa duydummm..benim bir kutu hiç başlanmamış var ilk aylardan kalma almıştım hiç içmedim öle duruyo sini oluyorum ilaç kutusuu görünce :) işe yarıcak o zaman dogumdan sonra:smiley-cool:
bana geçen ay elevit vermşti dr um. bu ay bırak dedi ama emzirme döneminde kullanabilirsin süt yapar dedi
bayağı asağı ınmış dedi gecen hafta gttim ama sancı sıfırdı cuma gel dedı 10 gun önce bna doğum yakın doğurursun dedı hatta 2 gune kalmaz doğurursun dedi...ne olduysa bırden tum sancılarım durdu doktor bıle saşırdı altdan muayene etdı yakın dedı :)10 gundur beklıyoruz....
çok şükür dun tekrar basladı sancılarım...
yarın sorucam ne drumdaymış....bızım kız....
çoğu kısının yarınkntrol var galıba :
bn yuruyuse cıktığımda altıma kacırmamak için çok uzaga gıdemıyom cok sıkısıyom yawanneme dönuyom tuvalete gidip gerı cıkıyom bu halıme cok guluyorlar yaw....
gerçekten mi:ecrin_bebek: senin kız bacak arası yerinden memnun anlaşılanbi daha hiç göremeyeceği yerleri görüyorkaydirigubbakcemile3
hakkımızda hayırlısı olsun canım. inş hayırlı güzel haberlerini alırız
hadiya bndede bı paket var doğumdan snr:dance:a işe yarıcak ne gusel yaw....
evet canım dr dedi. benimde var içeceğim inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?