2010 Ekim Anneleri

melisciğim hazırlıklarını tamamladın mı

canım dr un direk sezeryana alacak bebeğin kilosundan dolayı mı? genelde suni sancyıla deniyorlar ya ondan sordum canım

selam doğuramayan grubu nasılsınız.benim dün gece bayağı sancım vardı aha doğuruyorum herhalde dedim uyuyunca geçti geri.yarın kontrol var bakalım çok heyecanlıyım ya eyvahedigeldismile

ay canım benim ya hayırlısıyla kurtulurlar insallah kac gundur hastanedeler...

:))
seninki bence doktorunuzu bekliyo, akıllı çocuk :))

ben anneme bakıp geleyim, yalnız kaldı.. pc açık arada yazarım yine..

öpüyorum hepinizi..

tamam canımm bende opuyorum a.s.

bende :sinifsinif: dün gece bende öyle agrılar oldu ama sabah gittiiler...addaa
hala doğurmamış..eşi aradı şimdi beni...açılma çok yavaşmış...dua edin kızlar...garibim 3 gündür hastane de...

dualarım onunla allah yardımcısı olsun

ara bakalım canım. yarın orada oldugunu ögrendim ama nöbeti varmı bilmiyorum. gündüzleri cok kalabalık oluyor yarın bizde yine cok bekleriz artık. ins adalet hanım gelirde ona gözükürüz.

selam kıslar doktordan gelıyorum tansıyonum yukseldı bırden doktorda sanırım heyecandan
yarın sabah 8.30 spinal sezeryanle ogluma kavusucam Allahım nasıp ederse cok heyecanlıyım:asigim:

ay canım benim gözün aydıın ne güzel az kalmış ogluna kavusmana darısı basımıza a.s.

gözün aydın canım sonunda kurtuldun demek darısı basıma ve benim gibi bekleyenlerin basına insallah.

saolun kızlar darısı dogum yapmayı bekleyenlerın basına normal dogumu sıddetle tavsıye ederım cok zor olsada dedıhım gıbı ertesı gun hıc bısı kalmıyo

bende o yüzden normal diye diretiyorum ya hayırlısı olsun hakkımızda artık.

ne oldu dark hayırdır

her tarafım agrıyor piskolojim bozuldu artık. bacaklarımın arası bile agrıyor yaa

dark grmişti nereye kayboldu yaw:)

yemek yapmaya durdum canım gözüm sizde :)

amin canımma.s.

bnde doğurmk ıstıyom bı doğursakta bebek buyutmkten konussak artık bnmde canımsıkılıyo artık az kaldı en gec salı işallah doğurmuş olurum herhalde....:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…