geçmiş olsun balsurat...ıhlamurun zaraı yok ama 2 fincandan fazla içme yine de...
damlanın ismi bio-gio değil kızlar netten baktım
adı BİO-GAİA damla
Eczacba | BioGaia Damla 5 ml (ocuk Barsak Sal) | 30,00 TL fiyat ve yorumlar
hoş geldın lavınya a.s.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniza.s.
melisciğim hazırlıklarını tamamladın mı
canım dr un direk sezeryana alacak bebeğin kilosundan dolayı mı? genelde suni sancyıla deniyorlar ya ondan sordum canım
kızlar duduyu aradım sabah annesiyle konuştum..10 gibi doğumhaneye almışlardı açılma hala 4cmmiş..sanırım suni sancı verecekler...az önce aradım meşgule verdiler..demekki yoğunlar...doğmuş olabilir hadi inşallah...
:))
seninki bence doktorunuzu bekliyo, akıllı çocuk :))
ben anneme bakıp geleyim, yalnız kaldı.. pc açık arada yazarım yine..
öpüyorum hepinizi..
sağol canım.
evet ya söylemesem bakmayacakti ama sen geldin aklıma gittiğinde adalet hanım çatı muayensi bile yapmıştı ücret ödemeden. iyi bi dr du ama ben dr umu istiyorum:))))
dr umun eli yüzü kaburgaları vs diye her defasında ayrıntısıyla göstermesini özledim:sinifsinif:
dünkü kasılmalar ve vajinaya vuran sancılar geldiğinde doğum sancısını azıcık da olsa yaşadım:))
hala doğurmamış..eşi aradı şimdi beni...açılma çok yavaşmış...dua edin kızlar...garibim 3 gündür hastane de...
dark ben birazdan hastaneyi tekrar arayacağım. ayşe hanımın nöbeti var mı diye soracağım. eşimin işi dolayısıyla biz genelde cumartesi bazen de akşam gidiyorduk nöbetteyken daha sakin oralar.
nst e eşim bile girmişti yanımda oturdu 10 gün önce akşam gittiğimde
selam kıslar doktordan gelıyorum tansıyonum yukseldı bırden doktorda sanırım heyecandan
yarın sabah 8.30 spinal sezeryanle ogluma kavusucam Allahım nasıp ederse cok heyecanlıyım:asigim:
hepınıze ıyı gunler ekımın guzel annelerı ve gebeleri artık bende annelıge terfı ettım rabbım dıger hamılelerın basına sunı sancı ıle aksam uzerı 5,40 ta 3700 gr 50 cm oglumu normal dogum yaptım sımdı ıyız normal dogum zor ama ertesı gun hıcbısıyınız kalmıyo
saolun kızlar darısı dogum yapmayı bekleyenlerın basına normal dogumu sıddetle tavsıye ederım cok zor olsada dedıhım gıbı ertesı gun hıc bısı kalmıyo
ne oldu dark hayırdır
dark grmişti nereye kayboldu yaw:)
anladım canım..
hakkında hayırlısı inş... bizi haberdar eet olur mu
ay canım benim ya hayırlısıyla kurtulurlar insallah kac gundur hastanedeler...
tamam canımm bende opuyorum a.s.
bende :sinifsinif: dün gece bende öyle agrılar oldu ama sabah gittiiler...addaa
dualarım onunla allah yardımcısı olsun
ara bakalım canım. yarın orada oldugunu ögrendim ama nöbeti varmı bilmiyorum. gündüzleri cok kalabalık oluyor yarın bizde yine cok bekleriz artık. ins adalet hanım gelirde ona gözükürüz.
ay canım benim gözün aydıın ne güzel az kalmış ogluna kavusmana darısı basımıza a.s.
gözün aydın canım sonunda kurtuldun demek darısı basıma ve benim gibi bekleyenlerin basına insallah.
bende o yüzden normal diye diretiyorum ya hayırlısı olsun hakkımızda artık.
her tarafım agrıyor piskolojim bozuldu artık. bacaklarımın arası bile agrıyor yaa
yemek yapmaya durdum canım gözüm sizde :)
aa melis sendemi yarın doğum yapıcan hayırlısı şimdiden gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?