kizlar benim kiz cok gazli ya korktugum basima geldi
gece hic uyumadi karnimda yatirdim.simdide dalip dalip kalkiyor kas kati kesiliyor
siz neler yapiyorsunuz gaz sancisi ceken bebeginize??
meliscim hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı buyutsun darsı bızım basımıza işallah
melisesra hayırlı olsun cnm yarın kuvusuosun ha inş.
bizede dua et bızde doğuralım artık şurda gunumun bıtmesıne 2 gun kaldı artı 2 gun daha beklıcek doktor duruma göre ne olcak bakalım dikişlerin ne durumda cok ağrın varmı
valla öle çok dua ediorum ki size canım inşallah herkes gönlüne göre doğumunu yapıp alsın bebişini kucağına tavsiyem son güne kadar sürekli su iç bak beni suyum bitti die aldılar sezeryanadikiş yerlerim ilk 3 gün çok acıdı acısı bişe değilde bebekle tam ilgilenemek daha çok canımı acıttı
benımde dün acayıp sancım oldu hala devam edıyor belimde kopucak
kızlar bebeğin doğum kanalına indiğini nasıl anlarızbilmiyorumkismile
ağrılar sıklaşıyor mu veya bacak aralarından çıkacak gibi falan mı oluyorkaydirigubbakcemile2kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
günümüz gibi sancımızda aynı zaman gelmişkaydirigubbakcemile3
dün akşam tempolu yürüdüm çok iyi geldikaydirigubbakcemile2 çıkacak sandım bi an:) biraz daha devam etseydi banyoya falan girecektim hazırlık yapacaktım.
bende 3 gundur asağıdan cıkıcakmış gıbı agrı oluyo sankı yırtılır gıbı ve yatarken kalkarken catılarım cok acıyo gece uykumda bıle acıyo dıye sayıkladığım oluyo eşim söledi bebek çok asağıya indiği için oluyomuş.
netde okumuştum pelviklere ve makata baskı doğumun yaklastığını gösterir yazıyodu..:hulya:
melisciğim belki de bebeğin normal gelecek ondan sancın devam ediyoryaramaz oğlan olacak seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?