2010 Ekim Anneleri

dudum kanı aldırdın haber bekliyorsun galiba..
bir şey çıkmaz canım inşallah...gönlünü ferah tutu...

kızım kucağımda, kıvranıp duruyoruz, yazamıyorum

hepinize kolay gelsin, görüşürüüüz

tutmaya çalışıyorum canım ama annelik çok tuhaf.şimdi işitme testine gittiler yüreğim ağzımda bekliyorum.malum ben dikişler yüzünden gidemedim.telle haberleşiyorum.

anlıyorum canm,inşallah iyi haberler alırsın..Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

tutmaya çalışıyorum canım ama annelik çok tuhaf.şimdi işitme testine gittiler yüreğim ağzımda bekliyorum.malum ben dikişler yüzünden gidemedim.telle haberleşiyorum.

canim her bebekden alinir.biz hastaneden cikmadan yapildi 3 gün dolmasi lazimis.sonuc iki haftada cikiyor.bir problem cikmazsa.mektup gelmez.birsey cikarsa mektup göndeririz dendi.bir haftamiz daha var.
isitme testinide derin uyku halindeyken yapiyorlar.hic korkma hersey cok güzel olacak insallah

Merhaba kızlar giremiyorum artık hiç bebiş tüm zamanımı alıyor :)) bide misafirler giden gelen fırsat bulamıyorum :) nasılsınız ?

slm kzlar kızım bugün çok huysuz uyumadı bi türlü yeni uyudu
ama kimsecikler yok
sanırım herkesler bebeği ile ilgileniyo

saolun kızlar darsı ısteyen herkesın basına işallah 3 gundur 3 saatlık uykuyla duruyorum...ıkımızda ıyıyız cok sukur ama gece uykusu hıc yok hep emmek istiyo bızım ilk gunden göğüslerım yara oldu...pazartsi gunu gıttığımde sancılarım vardı ama acılma yoktu ne yazıkkı bnm rahım agzı yana dönuk duruyomuş cok az kısıde sancı sıklasınca acılıyomuş....eğer normal doğum sansınız varsa sezeryanyapmayın ya arkadaslar kızımın adı elif duru kılosu3720 53 cm masallah tum bebeklere

canım gözün aydın sonunda aldın bebeğini kucağına elif durunun kilosuna maşallah çok iyi gögüs yarasında bence yapacak bişey yok ben 35 gündür çekiyorum bol krem sür

elhamdulillah ben de doğum yaptım:)))
kızımız salı günü 19.10.10 saat 15:15 de dünyamıza teşrif etti

elhamdulillah ben de doğum yaptım:)))
kızımız salı günü 19.10.10 saat 15:15 de dünyamıza teşrif etti

masallah senın bebegede hoşgelmiş hayırlı olsun anne olmak zor iş gercekten :)bn sımdı cıkıyom kızuyumusken yatyım kndınıze dıkkat edin....:teytey:

tubacım hayırlı olsun maşallah ikinizede
fatma senin bebiş de hayırlı olsun tatlı maşallah size de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…