2010 Ekim Anneleri

Doguran Arkadaşlara hayırlı olsun
Bekleyenlere inş. Allah yardım etsin bir cırpıda dogursunlar,

Dudu hayırlı olsun cnm bende merak etmiştim cok gecmiş olsun kendini toparlamana sevindim.
Topuk kanınıda dert etme cnm bir sorun yoksa sana haber vermicekler zaten haber bekleme derim. İnş. sorun yoktur sen dogurmadan basladıydı bu korkun inş. gecer.

selam kızlar...az kaldı size de...korkmayın normal doğumdan....

benim günüm bitti canım doktor bir hafta daha bekleyelim dedi gelmezse kendi isteğiyle haftaya çarşamba galiba yatış yapacak.benim kızı çözdüm ben ya akrep burcu olmak için bekliyo annesi gibi kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bende varim daha uzulmeyin kizlar topigin sonuncusu olucam bak gorun:) benim oglanda akrep olmayi bekliyo:) karnim bile daha inmedi:)

Bende varim daha uzulmeyin kizlar topigin sonuncusu olucam bak gorun:) benim oglanda akrep olmayi bekliyo:) karnim bile daha inmedi:)

sağlıklı sıhhatli aklı fikri yerinde olsunda bebeklerimiz bukadar bekledik azıcık daha bekleriz napalım dimi kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Aynen aynen ben halimden memnunum anne karninda 1 gun bile kardir onun karnimdaki varligini simdiden ozlicem kurban olurunmmm oglumaaaa:)

ay canım dunyaya gelsın daha farklı sabah severken dıyomkı kızıma bana bu kadar acılar cektırdın ustune bıde uykusuz yorgun bırakıyosun ben nıye senı halen bu kadar cok sevıyorum analık bambaska bişeyyyyyy :sinifsinif:

nasılsınız kızlar. ben yorgun ve uykusuz. oglum geceden berı sımdı uyudu da bı bakım dedım.

sizleri ancak gercek anlamda bende dogurunca anlicam Ama anneleri burda okuyorum hepsi yorgun ve acililar ama hepsi yinede sikayet etmiyo dedigin gibi annelik bambaska biseyyy)

hadi bakalım o zaman...hayırlısı olsun ...
bizim ki terazi olacaktı erken geldi başak oldu...burçlarla aram yoktur ama akrepler hırslı oluyo sanırım...
nasılsınız kızlar. ben yorgun ve uykusuz. oglum geceden berı sımdı uyudu da bı bakım dedım.

aynen...yorgun uykusuz ve huzursuzum...ve hala uyumadı(

Balum aylar oldu senle gorusmeyeli hayirli olsun evladin nasilsin oglusun nasil?

evet canım ya senınle karsılasamadık. ıyıyım nasıl olayım. annem bendeydı dun gıttı hüzünlüyüm. oglumda ıyı cok sukur. siz nasılsınız nasıl gıdıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…