iyilik canım bebiş iyi malum gaz sorunu benimde meme uçlarım yara çok acıyo sen normal doğumu bekliyorsun galiba
evet canım
normal bekliyorum inşallah
geleceğim birazdan..
günaydın kızlar!!!
yine kimse yok?
nasılsınız ?
iizi bebeklerle ugrasıyoz işte bı kosturmaca
selam kızlar...az kaldı size de...korkmayın normal doğumdan....
Bende varim daha uzulmeyin kizlar topigin sonuncusu olucam bak gorun:) benim oglanda akrep olmayi bekliyo:) karnim bile daha inmedi:)
sağlıklı sıhhatli aklı fikri yerinde olsunda bebeklerimiz bukadar bekledik azıcık daha bekleriz napalım dimi kaydirigubbakcemile3
slm canım iyiyim sen nasılsın
burada bir sen bir ben kaldık normal doğumu bekleyen herkes bebeğiyle ilgileniyo opuyorumnanaktan
Aynen aynen ben halimden memnunum anne karninda 1 gun bile kardir onun karnimdaki varligini simdiden ozlicem kurban olurunmmm oglumaaaa:)
ay canım dunyaya gelsın daha farklı sabah severken dıyomkı kızıma bana bu kadar acılar cektırdın ustune bıde uykusuz yorgun bırakıyosun ben nıye senı halen bu kadar cok sevıyorum analık bambaska bişeyyyyyy :sinifsinif:
hadi bakalım o zaman...hayırlısı olsun ...benim günüm bitti canım doktor bir hafta daha bekleyelim dedi gelmezse kendi isteğiyle haftaya çarşamba galiba yatış yapacak.benim kızı çözdüm ben ya akrep burcu olmak için bekliyo annesi gibi kaydirigubbakcemile3
bizim ki terazi olacaktı erken geldi başak oldu...burçlarla aram yoktur ama akrepler hırslı oluyo sanırım...Bende varim daha uzulmeyin kizlar topigin sonuncusu olucam bak gorun:) benim oglanda akrep olmayi bekliyo:) karnim bile daha inmedi:)
nasılsınız kızlar. ben yorgun ve uykusuz. oglum geceden berı sımdı uyudu da bı bakım dedım.
nasılsınız kızlar. ben yorgun ve uykusuz. oglum geceden berı sımdı uyudu da bı bakım dedım.
Balum aylar oldu senle gorusmeyeli hayirli olsun evladin nasilsin oglusun nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?