2010 Ekim Anneleri

ben bugun sunu cok ıyı anladım kı hersey sartlanmayla alakalı ben herseyın cok rahat olacagna ınanıyorum ınsaalllh.ve bugun hep bebegmı emzrdgmı dusundum ve bı baktım kı sut gelmıs sıksam yada sagsm cıkacak maasalllah bolca fıskırtırım umarım hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 40.haftamız doldu su annnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:hooray:

yaa öle de ben hala giyemiyorum hamilelikden önce asırı zayıftım hala bel kısımları olmuyo pantolonlarımın biraz daha toparlanmam gerek..

bende giyemiyorum...biraz daha küçülmesi gerek göbişiin..denedim kot kapandı ama göbişimi sıkıştırdı:))

baylemurcum hberdar et mutlaka bizi,allah yardımcın olsun yarın cok güzel bi gün olucak senin için..görüşmek üzere iyi geceler öpüyorum sizi,benimki mıkırdanıyo habire bana da kolay gele,sabaha kadar dans dans dans :)))

iyi geceler...burak kuzusunu uzun uzun kokluyorum:))

herkese cok tesekkurler hamılelıgımde bana yardımcı oldgnuz ıcın artık bu yardımların devamını annne olunca beklıyorum saglun sımdıden kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bende bı dus alıp ufaktan yatayım.sabahta tekrar ds alıp dgru oglumuzu almaya gdecez herkese ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar....
baylemur canım iyi haberlerini bekliyoruz.
sersem gibi kaldım uyutmadı bu sıpa beni 1saate bi kalkıooo

baylemurr canım allah yardımcın olsun..
selam darkcım...bizde ayaktayız 10 dakikalık uykulara alıştık yani:)))

merhaba arkadaslar sızlere bırsey sormak ıstıyorum benım bu sabah çamasırıma çok koyu kıvamlı koyu sarı renkte bır parça seklınde tıkça gıbı bırsey gelmıs görünce ınanamadım bayada var sümüksü tarzda bısı bu nısan olabılırmı

kızlar pazartesi saat10:30 da doğum yaptım sezeryan norml olmadı kızım ve bn ıyıyız cok şukur...tekrar gelcem

slm bugün benimde ayni felaket yogun bir sekilde geliyor insallah nisandir artik dogurmak istiyorummmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar bende kızımı uyuttum bakayım dedim dün gece bizim sıpanın altını degiştirmedim hergece degiştirdikten sonra saatlerce aglardı temiz bezi takınca dün mışıl mışıl uyudu kızım kakasının üstünde :) bu bebekleri anlayamıyıcam ben :)
fatmacım gözün aydın saglıkla büyüt yavrunu canım darısı bekleyen arkadşların başına olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…