• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

pembedana mrb canım aynen bende de kokulara karşı hassaslık vardı halada var ama eskisi gibi değil
buzdolabımın kapağını açamıyodum
mutfağa giremiyodum
ama artık çok şükür 12 haftadan sonra geçti canım ama tabi gene var ama o kadarda değil

bu arada hepinize merhabalar kızlar a.s.

ayy ne guzel senin gecmis 12. haftada.. benim 14. hafta biraz azalma var gibi ama eminde olamiyorumm ooooffff gecse biran once yaa...

bilmiyorumkı nasıl renklı ultrason ılk defa gırıcem detaylı bakılcak
zeka testı ıkılı test yapılcakmıs

kırmızı mavi kan akışları belli oluyor doblerde... bebekte 4 boyutlu her yandan görünebiliyo... midesinden tırnaklarına, kalbine giren damarlardan, sdik torbasına kadar ölçüm yaptılar bana...
süper yaaaaa...

çin takvimine göre bana erke demişti ama kızım olacakkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaa bi tek ben varım zannediyodum kokulara karşı hassas olan ama kalabalık bi grupmuşuz
benim evim kokuyo başkasınınki kokmuyo dediğiniz gibi
kocamda kokuyo
ama ilk günlere göre iyiyim çok şükür

ben gunun 24 saatı cıkarmaya hazırım ama kendımı zor tutuyorum tabı tutamadıgım zamanlarda bır facıaaaaa anlatamam 4 aydan sonra tamamen gecer ınsallah kıslar

ben ılk hamıleleıgımde ogluşumda hıc cıkarmadım sadece sabahları oguruyodumm bu oyle degıl cok farklıı ınsallah cınsıyetıde farklı olur bu kadar yasadıklarıma hihoyyythihoyyyt

ben gunun 24 saatı cıkarmaya hazırım ama kendımı zor tutuyorum tabı tutamadıgım zamanlarda bır facıaaaaa anlatamam 4 aydan sonra tamamen gecer ınsallah kıslar

ahh canimmm.. dayann .. 11. hafta dan sonra azaliyorr... kendini oyle avut.. ayni bende yasiyorum senin gibi.. ofoooffofoofofofofof

aaaaaaaa bi tek ben varım zannediyodum kokulara karşı hassas olan ama kalabalık bi grupmuşuz
benim evim kokuyo başkasınınki kokmuyo dediğiniz gibi
kocamda kokuyo
ama ilk günlere göre iyiyim çok şükür

ayy benim son 2 haftadır tavan yapmış durumda... ondan korkuyorum geçmicek mi acaba diyee... ayy elimde kolonyalı mendille giriyorum heryere...

kırmızı mavi kan akışları belli oluyor doblerde... bebekte 4 boyutlu her yandan görünebiliyo... midesinden tırnaklarına, kalbine giren damarlardan, sdik torbasına kadar ölçüm yaptılar bana...
süper yaaaaa...

ay ne guzelyaaa
ay sonu olurmu:))
cınsıyetde bellı olur herhalde

günaydııınnn kızlarrr opuyorumnanaktan
ecrincim makinen hayırlı olsun :) güle güle kullan.

Back
X