kız maşallah de :) olması gereken bu zaten :)
canım açıkçası benim para kazanmaya ihtiyacım yok, herkes de otur evinde çocuğuna bak diyor ama yok, şu anki işimi çok seviyorum ve bir daha da böyle güzel bi iş bulamam. 10 saat çalışıyordum günde, sadece 20 dk yemek aram oluyordu ama yine de seviyordum işimi. çocuk için işten vazgeçilebilir evet ama ben çalışarak devam edeceğim, kendim için.
ah ah yaramı deştınız kızlar
eşimin ailesınden nefret edıyorum özelıkle kardeşlerinden
bız evlenırken bi çöplerını gormedık oglum oldu onada hıcbırsey yapmadılar
gecen gun kaynanatore gıttık gorumcemde ordaydı opmek ıstıyom yıgenımı dedi ben hıc sesımı cıkarmadım kaynanatorde ordan cıkıp demezmı bız opmıcekmısız yanı eşimle ben hergun goruyormusuz lafa bak o kırkda yılda bır goruyormus benımde salaklıgıma geldı sustumya agzım kılıtlendı sankı hıcbırsey demedım ama unutmadım bu lafını sankı cok meraklıda ogluma lafa bak yedırıcem bu lafı ona bıgun ama
canım ya işe başlamadan önce ben de öyleydim.yani doğum iznine ayrıldığımda herkes dönmezsin diyodu ama ben işimi çok seviyorum ve devam etmek isityorum diyodum nitekim o düşünceyle de döndüm ama ara verince herşey başkalaşmış meğer.bi kere en kötüsü sadece bi güncük pazarı ayırabiliyorum oğluma eskiden bu koymazdı ama şimdi feci koyuyor.biraz bu yüzden de düşünmüştüm.eşimde diyo 3 yaşına kadar kendin bak o zaten kreşe başlıcak ozaman sen de başlarsın.bi yandan benim işimi yapmak isteyen çok kişi var etrafımda ama tabi onlar çocuksuz.ya da gel benimle çalış diyo eşim.biz aynı sektördeyiz ama onlarda haftasonu var.bi de patronum eşim olcak izin alcam diye kıvranmıcam :) öte yandan eşimle aynı işte çalışmak da doğru gelmiyo.işte böyle kafam karmakarışıktı
ilahi çok güldüm kaynanatör de nesiiiii
slm kızlar;
bende tek dertli ben varım sanıyodum benim gibi birsürü varmış desenize...
offf offf çalışan anne olmak çok zor evde bebişini bırakıp sabahın körnde yollara dökülmek taaa akşamın karanlığına kadar onun kokusundan uzak kalmak inanın çok zor ben 3 hafta oldu işe başlayalı oğlumu çok özlüyorum her dakka ağlayasım var...
aynı sizler gibi daha doğurduğum dakikadan beri kayınvaliğdem ve kayınpederim sorun oldular başımıza, eşimle boşanma noktasına kadar geldik halada aramız kötü, anlatsam sayfalar sürer yaptıkları onların yüzünden sütüm kesilde mama takviyeli büyütüyorum mecburen oğlumu off off...
şimdilik annem bakıyor hafta içi bizde kalıyor çünkü il dışından geliyor annem oğluma bakmaya, cuma akşamı gidiyor pazar gece dönüyor. annem varken gözüm arkada değil ama bir sonraki ay eşimin ailesi gelecek allah bilir ne zaman gidecekler aynı odada otur kayınpeder gözünün içine bakarken emzirmeye çabala, her türlü iğnelemeyi yut ve dahası hiçbirine yaranama... çıldırmamak içten değil ya...
yedir yedirah ah yaramı deştınız kızlar
eşimin ailesınden nefret edıyorum özelıkle kardeşlerinden
bız evlenırken bi çöplerını gormedık oglum oldu onada hıcbırsey yapmadılar
gecen gun kaynanatore gıttık gorumcemde ordaydı opmek ıstıyom yıgenımı dedi ben hıc sesımı cıkarmadım kaynanatorde ordan cıkıp demezmı bız opmıcekmısız yanı eşimle ben hergun goruyormusuz lafa bak o kırkda yılda bır goruyormus benımde salaklıgıma geldı sustumya agzım kılıtlendı sankı hıcbırsey demedım ama unutmadım bu lafını sankı cok meraklıda ogluma lafa bak yedırıcem bu lafı ona bıgun ama
her çalışan annenin endişesi var tabii, çok normal.
ben de döncem işime, çok üzülüyorum ama işi bırakmak mantıklı değil. bir iki sene sonra çocuk da büyüyecek, kreşe vs gittiği zaman biz evde mi oturcaz? bi daha iş ara falan, seneler kaybetmiş olcaz. bir sürü çalışan kadın var, çocuklarını da süper yetiştiriyorlar. yaparız alimallah :) herkes de annesini biliyor :)
canım ya işe başlamadan önce ben de öyleydim.yani doğum iznine ayrıldığımda herkes dönmezsin diyodu ama ben işimi çok seviyorum ve devam etmek isityorum diyodum nitekim o düşünceyle de döndüm ama ara verince herşey başkalaşmış meğer.bi kere en kötüsü sadece bi güncük pazarı ayırabiliyorum oğluma eskiden bu koymazdı ama şimdi feci koyuyor.biraz bu yüzden de düşünmüştüm.eşimde diyo 3 yaşına kadar kendin bak o zaten kreşe başlıcak ozaman sen de başlarsın.bi yandan benim işimi yapmak isteyen çok kişi var etrafımda ama tabi onlar çocuksuz.ya da gel benimle çalış diyo eşim.biz aynı sektördeyiz ama onlarda haftasonu var.bi de patronum eşim olcak izin alcam diye kıvranmıcam :) öte yandan eşimle aynı işte çalışmak da doğru gelmiyo.işte böyle kafam karmakarışıktı
ilahi çok güldüm kaynanatör de nesiiiii
bu kocaı bırakıp gıtsem ıkı gunlugune bıyere belkı burnu surter gıcıgın benı cok bunaltıyoo ama nereye gıtsemm gıtcek bı yerım yookk
hayırlı olsun şekerim
herkesin tek derdi kaynanamı
ahaha benimki izmite ne zaman taşınacaksınız ben bunu çok özlüyorum dedi o an izmite taşınmaktan vazgeçtim uuuuu
vallahi herkezin derdi kaynana. ne kaynanalarmış beeah :))))))
valla benim de o kadar cok şey var ki anlatmak istedigim ama bi fırsat bulamıyorum
görümcelerde görümcek 3 tane var bende
off bence aynı yerde çalışma eşinlebütün gün sıkılırsın be özlesin hem seni az görmeyip. bizim bi bankacı arkadaşlar vardı onlarda karı koca aynı bankada çalışıyorlardı dalgamı geçiyorlardı artık ciddimi bilmiom gör gör sıkılıoz diolardı sabah beraber çık bankaya akşam beraber yat beraber bi özlemek istiom diodular ay nasıl cümle oldu böle heheh
Bende yazıcam ama geniş zamanda desene herkeste aynı dert bide benim kaynanam bizde kalıyo çocuğa bakmak için geldi siz düşünün 7 gün 24 saat birlikteyiz offfffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?