ah zaten eşim söylüyo söylüyo kendi dinliyo. takan yok ki???Bence izin şansın varsa onu kullan ama istifa falan etme. Benim hamileliğimin altı ayı sancı ve kusmalarla geçtiği için çok iyi şartlarda çalıştığım işimden ayrılmak zorunda kaldım. Halbuki izin alabilirdim ama bebeğimin iyi olmasından başka bir şey düşünemiyordum. Çok pişmanım ayrıldığım için. Kayınvalidene gelince eşin tavrını koysun ortaya. Doğumumda görümcem ve kayınvalidem gelmişti, 10 gün kaldılar. Çocuğu kucaklarına alırken bile çekiniyorlardı eşimden. Sarılık oldu annem şekerli su ver iyi olur dedi ama çekine çekine. Eşim zaten ne zaman konu açılsa "Doktor ne derse onu yapacağız" diyor. Sen de çekingelerini uygun ve kesin bir dille belirtirsin.
tavşanlı canm. süt sağmaya başladım. biriktiriyorum.dilekcim kütahyanın neresindesin cnm sen?bu arada sütünü sağmaya başladın mı?
Görümceme sinir oldum yine geçen eşim bunu aramış sonra konuşma arasında bu sene annemin duasını nasıl yapsak çocukdan dolayı bizde zor olur falan demiş oda bende düşündüm demiş neyse kapamışlar.
Bu sabahtan aradı eşimi baya konuştular dedim ne olmuş, işte o okutacakmış ama hoca 1 hafta önce yapın demiş, yok kurban kesip onun etiyle okutacakmış, hatim edilcekmiş falan eşime soruyor napayım diye oda teyzemlere sor dedi, bizde nasıl geleceğiz belli değil hava soğuk yol uzak bakalım dedi görümcemde yani zor olur gelmeniz demiş (burda gelmeyin mi dedi benmi öyle anladım) kapadılar.
Şimdi ben zaten okutmak istemiyordum ama ben mi büyütüyorum anlamadım beni yenge olarak bişeye saydığı yok insan bi sorar nasıl yapsak şöyle mi böyle mi yada sorma böyle yapmayı düşünüyorum de.Benim annesine okuttuklarımı geçtim kendi çocuğumun mevlüdüne bile yok onu çağıralım yok bunu çağıralım diye dıdısının dıdısını çağırdı eşimle onun yüzünden tartıştık şimdi bana bunu yapıyor ama ahh ettim bundan sonra derse napayım yada şöyle yapıyorum diyicem bana niye söylüyorsun ki abine söyle.Ve Allah biliyorya asla ve asla gitmek istemiyorum eşimi ikna edebilirsemde gitmiycem ama buda zor..
slm kızlarbugün elim ayağım tutmuyo..güne nasıl başladım bilemezsiniz...oğlum sabah 5.30 da uyandı beraber oyunlar oynadık 7.30 a kadar.sonra hersabah ki gibi annemi aradım gelmesi için.geldi.herzaman ki sıradan tartışmalarımızdan birini yapmaya başladık.konu hep annemin hijyen kurallarına çok dikkat etmeyişi vehayatımıza hükmetmeye çalışması.örneğin dün gece eşim sabah 4 te seyahete çıkacaktı.annem tutmuş bize hiç sormadan misafir kabul etmiş.oğluma annesiymiş gibi davranıyo çok fazla ki bu konuda uyarmama rağmen...annemin tonu herzaman ki gibi artmaya başladı.ben de tartışma bitsin diye keremi kucağıma alıp onla ilgilenmeye çalışıyorum.annem bu arada habire bana saydırıyo sen zatne şöylesin de böylesin de senin oğlun bak sana neler yapcak da..eğer oğluma senin davrandığın gibi davranırsam tabi ki yapar dedim.bunun üzerine yerinden fırladı.kucağımda çocuk var kafama patlattı bi tane.nevrim döndü.çocuk var sakin kalmaya çalışıyom.allah böyle sınıyo beni herhalde.oğlumu yavaşça yerine bıraktım annemi de iteklemeye çalışıyorum.resmen dövecek beni yani oğlum o itişmeden ve annemin bağrışından çok korktu ve başladı ağlamaya nasıl içli ağlıyo anlatamam o ağladı ben ağladım.anne git çocuk ağlıyo bırak diyorum daha üstüme saldırıyo.ya çekil diyorum çocuğu kucağıma almaya çalışıyorum beni itekliyo kendi almaya çalışıyo inanamadım yaptıklarına annem sorunları olan bi kadın ama bu kadar ileri gidebileceğini düşünmemiştim.çaresiz kaldım resmen.babamı aradım geldi hemen.bugün babam bakacak çocuğa git ve gelme dedim.ozaman aklı başına geldi bizimkinin.politik olmaya başladı.çok üstüme geldin bilmem ne halbuki tartışma uzamasın diye hep susan bendim.o iş geçti bu yaptığının telafisi yok anne dedim.yavrumdan ayırma beni nolur diyo.allahım delircem.kim be senin yavrun dedim.iyice tepemin tası attı artık.o senin torunun herkes yerini bilcek o kadar dedim.çıktım.işe gitmek zorundaydım.artık çalışamazdım ve istifamı vermeliydim.sabah dooğruca gidip istifamı verdim... kayınvalidelerinizden dert yanıyosunuz ya bana bunu yapan öz annem..yorum size kalmış...
yavrumdan ayırmaymış??? ya o senin torununnnnnnnnnnn. dünde hep kayıvalidem sen yemeğini ye ben oğluma bakarım, sen şöle yap ben bakarım oğluma yavruma...... of allah yardımcn olsun güzelim. 10 gün sonra bende aynen sen gibi olcam merak etme...
Acaba kaynananız dediği içinmi kıskanıyorsunuz, benim annemde oğlum, yavrum, paşam diye seviyor hep o öyle severken ben daha mutlu oluyorum bide bizde ilk erkek oğluşum :))
işe başlamama 8 gün kaldı
herkes 14 şubat gelsin diye bekliyordur ben gelmesin diye
valla canım benim verince geri gelmesi zor hele bide kocan yumuşak yüzlüyse söylenmekte bi işe yaramaz sadece eşini bıktırır tecrübe konuşuyo bendede aynı mvzu geçtı bişey söylemeye kalksam başımı şişirdin diyim çıkıyo bende artık mızrak çuvala sığmaz oldu eşimib bi hata yapmasını önceden engelliyorumki başm ağrımasın....kızlar 2 gündür sinirlerim alt üst durumda. bahsetmiştim topikte daha önce kayınpederim evleniyor diye, eşimden 5000 tl para istemiş o da tamam demişti. ben borç verdi diye biliyordum borç değilmişbunu daha dün öğrendim para yerine gidince. belki 5000 tl bazıları için çok önemli olmayabilir ama şu an bizim için çok önemli bi miktar. bebek dolayısıyla işten çıktım arabamızın kredisi var bebeğin masrafı bi taraftan. eşim de borç biliyormuş önce ama son tel de kayınpederim hiç öyle konuşmamış. biz evlenirken onlardan 1 kuruş yardım görmedik biz niye onu evendiriyoruz. surat asmakla yetiniyorum şimdilik ama bu böyle olmayacak. eşimin de çok üzerine gitmek istemiyorum. o adam yüzünden kavga etmek de istemiyorum eşimle. bana bi akıl verin kızlar. mantıklı düşünemiyorum çünkü sinirimden daha yeni olduğu için. SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ.
kızlar 2 gündür sinirlerim alt üst durumda. bahsetmiştim topikte daha önce kayınpederim evleniyor diye, eşimden 5000 tl para istemiş o da tamam demişti. ben borç verdi diye biliyordum borç değilmişbunu daha dün öğrendim para yerine gidince. belki 5000 tl bazıları için çok önemli olmayabilir ama şu an bizim için çok önemli bi miktar. bebek dolayısıyla işten çıktım arabamızın kredisi var bebeğin masrafı bi taraftan. eşim de borç biliyormuş önce ama son tel de kayınpederim hiç öyle konuşmamış. biz evlenirken onlardan 1 kuruş yardım görmedik biz niye onu evendiriyoruz. surat asmakla yetiniyorum şimdilik ama bu böyle olmayacak. eşimin de çok üzerine gitmek istemiyorum. o adam yüzünden kavga etmek de istemiyorum eşimle. bana bi akıl verin kızlar. mantıklı düşünemiyorum çünkü sinirimden daha yeni olduğu için. SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ.
valla canım benim verince geri gelmesi zor hele bide kocan yumuşak yüzlüyse söylenmekte bi işe yaramaz sadece eşini bıktırır tecrübe konuşuyo bendede aynı mvzu geçtı bişey söylemeye kalksam başımı şişirdin diyim çıkıyo bende artık mızrak çuvala sığmaz oldu eşimib bi hata yapmasını önceden engelliyorumki başm ağrımasın....
borç konusu kim olursa olsun geçtimi aklını başına al verirsen diye cümleye bi başlıyom o artık korkusundan veremem diyo mecburenbenim kide az buz değil evini verdi kirasını 3 yıl kayınvalidemler yewdi bizde o evin bankadaki borcunu ödedik düşün 35 bin tl
canım ne desen haklısın şu durumda adam kendi sefası için size cefa çektiriyor.sizin zaten borcunuz varmış e onu ödüyorsunuz bunu bilmiyormu ki sizden para istiyor.kendi halletsin para sorununu kredi falan çeksin.ne ala evleniyor diye sizden para istiyor.eşin içinde yorum yapamıyacağım babası sonuçta ne diyebilirki sadece belki söyleyebilirdi geri ödemek şartıyla veriyorum bu parayı diye.güzelce halletmeye çalışın bu sorunu tartışmadan bence
kızlar 2 gündür sinirlerim alt üst durumda. bahsetmiştim topikte daha önce kayınpederim evleniyor diye, eşimden 5000 tl para istemiş o da tamam demişti. ben borç verdi diye biliyordum borç değilmişbunu daha dün öğrendim para yerine gidince. belki 5000 tl bazıları için çok önemli olmayabilir ama şu an bizim için çok önemli bi miktar. bebek dolayısıyla işten çıktım arabamızın kredisi var bebeğin masrafı bi taraftan. eşim de borç biliyormuş önce ama son tel de kayınpederim hiç öyle konuşmamış. biz evlenirken onlardan 1 kuruş yardım görmedik biz niye onu evendiriyoruz. surat asmakla yetiniyorum şimdilik ama bu böyle olmayacak. eşimin de çok üzerine gitmek istemiyorum. o adam yüzünden kavga etmek de istemiyorum eşimle. bana bi akıl verin kızlar. mantıklı düşünemiyorum çünkü sinirimden daha yeni olduğu için. SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ.
ben de mantıklı düşünmeye çalışıyorum ama bakalım zaman gösterecek. ihtiyacımız olmasa yada kayınpederim bu parayı hayırlı bi işe harcasa hiç gözümde olmayacak. teşekkürler cnm tavsiyelerin için göz önünde bulunduracağımcanım yaa ben de buna benzer problemler yaşıyorum eşimin ailesinden dolayı ve ne yapıyorum biliyor musun.. çok fazlasıyla eşimin üstüne gidiyorum.. emin ol ki beni sevmese bu kadar lafımın üstüne yüzüme bakmazdı.. bi gün koca adam ağladı karşımda.. elime ne geçti koca bi hiç.. ne problem çözüldü ne başka bi şey.. olan eşimle bana oldu.. aramıza soğuk rüzgarlar girdi.. değdi mi değmedi.. çok şükür şu an tadımız yerinde ama ben susuyorum içime atıyorum ondan.. artık karar aldım eşimi üzmeyeceğim diye.. çünkü ailesine karşı onun da elinden gelen bi şey yok.. bakalım başarabilirsem bundan sonra hepsine mesafe koymaya çalışacağım.. ve eşime kesinlikle dedim bundan sonra bi kişiye bi kuruş para vermeyeceksin diye.. bana kalırsa eşinle sakince konuşmayı dene.. o para gitmiş artık bi şey gelir mi elinizden bilmiyorum ama bundan sonra olabilecekleri engellersiniz belki.. elinde değil biliyorum çok öfkelisin ama emin ol aileler söz konusu olunca çözüm yolları azalıyo.. eşinle sakince konuş en azından rahatlarsın ve o da senin hissettiklerini bilir.. ama ne olur kırmayın bizim gibi birbirinizi..
kesinlikle ondanAcaba kaynananız dediği içinmi kıskanıyorsunuz, benim annemde oğlum, yavrum, paşam diye seviyor hep o öyle severken ben daha mutlu oluyorum bide bizde ilk erkek oğluşum :))
geliyoofffff ben deeeee geriliyorummmmm sen deyince dank etti üüüüüüüüüüüüfffffffffff
gelme 14 şubAtttttttttttttttttttttttttt
aha bu ne yaaa baba oğlundan borş mu ister. onun size destek olması gerekirken. gerçi düğün masrafı hariç şimdiye kdr biz hiç masraf olmadık kayımpederime bi tek evlerinde oturuom o kdrınıda yapsın demigönülçen boşuna üzme kocanı derim ben bak ben üzdüm iki gün kaçtımda noldu gerçi azbucuk aklı başına geldi. şimd idaha dikkatli konuşuyor. otur konuş bu yuzden seninle kavga etmicem ama bilki çok kırıldım. bizimde ihtiyaçlarımız var sonuçta de. sonuçta çocuğunun rızkı yani nasıl verir. gece gece yazdım ama umarım saçmalamamışımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?