düğününüzü sizinkiler yapmış bak biz evlenirken bile 1 kuruş görmedik. şükür eşim birikimini yapmış evini almış evlenmeden önce ama baba olarak oğluna görevleri vardı neyse. dün akşam oturdum sakince konuştum kızlar. çok teşekkürler tavsiyelerinize uydum. sakindim ama hissettiklerimi çok iyi dile getirdim. o da çok kızgın babasına ama ne yapayım BABAM diyor. haklı bi taraftan. hissettiklerimi söyleyince yerden göğe kadar haklı olduğumu söylüyor ama giden gitti sonuçta yerine. biz biraz daha iktisatlı davranmalıyız. ama öyle olmayacak hatasını çekecek isteklerimin hepsini yerine getirecek. kayınpeder kaynımdan da para istemiş onlar vermemiş arsa alıyoruz diye. bizim gibi mi herkes.
kızlar çok kötüyüm akşam eşimle acayim küstük ki 5 yılda ilk defa böle oldu ama suçlu o..
annemle kız kardeşim memleketten geldi 20 gün kaldı ama her laflarına bi cevap en sonunda bizimkiler darıldı gitti. giderken güle güle demedi. bide gitmeden bir hafta önce annem çok ağır hastalandı 112yi çağırdık paramedikler sedyenin ucundan tutarmısınız dedi o da tutmadı hasta sizin hastanız diyince mecburen ben tuttum(
ama inanınki annem ona ağır bişiler demedi ...
onun ailesi bana neler dedi de azımı açıp bişey demiş değilim ya...
bende okul öncesi öğr okuyom bi stajım kaldı akşam dedimki :
ben memlekete gidiyım annem çocuklara bakar okulu tamamlar işe başlarım bende biraz rahatlarım. çünkü babası erkek kardeşleri i hergün bende her allahın günü..
onlardan kurtulmak için çalışmal istiyom yani..
bana ne dedi biliyomusun iyi al çocuklarını git annenin yanına orda okulunu bitir annen baban baksın sana, istersen tatılede git 1 ay 2 ay nekadar kalmak istersen yeter artık ya dedi yaa
saba giderken işe gidiyom bile demeden kapıyı çekti gitti son zamanlarda çok soğuk ve sinirli...
alttan almak istemiyom ama 5 yıldır hep kendisi ve ailesi uzülmüşüm ağlamışım hiç umursamıyo napııyım sızce küssem dahada soğucak barışsam ben daha soğucam
bana bi akıl verin
haha benim adamın lafı "çok haklısın aşkım ama napim " haha hepsi aynı fabrikadan çıkma galiba hahasende onu bunu iste senin isteklerine hayır derse basarsın lafı haha o sıkışsın baba olarak size bakmak zorunda walla beni kızdırdımı ben öyle yapıyorum onu al bunu al diom o zmn daha kibar ve anlayışlı oluo. tutupta saat 12 de eve gelince surat yapıp küsmüom artık ben dışardayım bana para lazım diom çıkıom geziom para yok derse 12 ye kdr çalışıon napıon paraları diom haha bişe diyemio
aslında hiç bir şey annemler her geldiğinde eşim böle oluyo önceden kaynanam ailem gelince eşimin burnundan gelirdi şimdi o öldü ama bizimki başladı halbuki onunkiler hergün bende bi çuvalda laf edip öle gidiyolar daha ben hiç birine gözünün üstünde kaşın var demedim benden bıkmış gibi davranıyo halbuki ben onun ailesinden bıktımnefret ediyorum onlardan nefretttt beni kendilerinden tiksindirdiler
kaynanam ölünce eşim daha düşkün oldu onlara onlarda fırsattan istifade
aslında hiç bir şey annemler her geldiğinde eşim böle oluyo önceden kaynanam ailem gelince eşimin burnundan gelirdi şimdi o öldü ama bizimki başladı halbuki onunkiler hergün bende bi çuvalda laf edip öle gidiyolar daha ben hiç birine gözünün üstünde kaşın var demedim benden bıkmış gibi davranıyo halbuki ben onun ailesinden bıktımnefret ediyorum onlardan nefretttt beni kendilerinden tiksindirdiler
canım nedense hep aileler yüzünden huzursuzluk giriyor evimlerimize.. anladığım kadarıyla başka bi tatsızlığınız yok.. eşinle konuşup biraz ailelerden uzak kalmayı deneseniz bu arada bütün problemleri güzelce konuşsanız olmaz mı? ama tartışmadan.. bak diğer arkadaşlarımıza çok güzel fikirler verilmiş.. kendi annende olsa bence biraz herkesten uzaklaşıp vakit tanıyın birbirinize.. bi işi yıkmak kolay yapmak zordur.. eğer birbirinizi ve yavrunuzu seviyorsanız öncelikle evliliğinizi kurtarın.. ve ne olursa olsun küsseniz de eşinizle ayrı yatmayın..
aynen dediğin gibi cnm isteklerimi sıraladım dudağı uçukladı. madem dedim durumumuz iyi millete para dağıtıyoruz bunların hepsi olacak. sıkışsın biraz da görsün gününü. baağırıp çağırınca hem aamız bozuluyor hem ben üzülüyorum. artık hiç kendimi parçalamayacağım. o parçalansın biraz da
malesef grib diye 10 günü askın ayrı yatıyoz iyileşti fakat o kadar saydı gel yanıma yatmı diyim sizce?
canım sakın işini bırakma bak ben bıraktım çocuklarım ve eşim için herkez kendi havasında yarın çocuklar büyüyecek okul derken zaten onların kendi amanı gelince ayrılacak bu günler gecer inan bebeğinde buna alışırama sen mutsuz olursan o hiç mutlu bi cocukluk geçiremez sonuçta sende onun geleceği için emek vermiyomusun....iş biliman gibi bi kaçyıl bu sıkıntıyı çekersin sonra rahat edersin inan
aynen dediğin gibi cnm isteklerimi sıraladım dudağı uçukladı. madem dedim durumumuz iyi millete para dağıtıyoruz bunların hepsi olacak. sıkışsın biraz da görsün gününü. baağırıp çağırınca hem aamız bozuluyor hem ben üzülüyorum. artık hiç kendimi parçalamayacağım. o parçalansın biraz da
kızlaaarrr bende çok fenayımm.. kafam allak bullak.. atlatmakta olduğum bi lohusa depresyonu var.. ve tam bitti derken yine yine yakalanıyorum.. malumunuz çalışıyorum ve bebeğime annem veya kayınvalidem bakıyo.. ama benim aklım kayınvalidemin baktığı zamanlarda hep evde.. çalışıyorum ama zar zor.. ve aklım hala 'çalışmak mı yoksa işten çıkmak mı' konusunda takılı kaldı.. ve her gün istemeye istemeye geliyorum.. düşünüyorum bebeğimi bırakıp çalıştığıma değecek mi??
selam kızlar
çocuk için iş bırakmaya değer belki ama ben de sonra pişman olmak istemediğim için devam edicem işime.
sonra keşke işi bırakmasaydım demek istemiyorum. sıkıcam dişimi napiim
2 hafta kaldı işe başlamama
bu arada bu aileler yüzünden kavga işinin bir çözümü de eşleri hiç karıştırmadan direk onlarla halletmek olabilir. bu da denenebilir bence. mesela kayınpedere denebilir, eşim babasısın diye sana hayır diyemiyor para veriyor ama biz sıkıntıya düşüyoruz, lütfen para isterken bir daha düşünün. bilmiyorum ne der adam, yapabilen yapsın bence. bazısı çok ters olur, o zaman bu yöntem patlar ama bazısında da işe yarayabilir. kocayı üzmeden halletmiş olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?