2010 Ekim Annelerinin Göbüşleri :)

fragola masallahh kızz gobısınee:): ama benım cın alılı tlfnla cekmemeısssın:):) anladın sen:):)

gokce rana sana da masallah kuzuu

masallah kizlar 9 aylik göbeklerimiz de gördük sükürrr
kazasiz kurtulalim insallahhhhhh.her doguma giden dua etsin arkasindan gelceklere insallahhh

fragola masallahh kızz gobısınee:): ama benım cın alılı tlfnla cekmemeısssın:):) anladın sen:):)

gokce rana sana da masallah kuzuu

gökçerana
fragola

maşallah kızlar

fragola
gökçerana maşallah kızlar göbüşlerinize..

masallah kizlar 9 aylik göbeklerimiz de gördük sükürrr
kazasiz kurtulalim insallahhhhhh.her doguma giden dua etsin arkasindan gelceklere insallahhh

sağolun kızlarr tesekkur ederim a.s.

maşallah bütün göbüşleree

artık iyice sona yaklaştık. bu da benim 37 + 2 haftalık göbüşüm, artık baya baya bi büyümüşüz yahu boshayallersmile

anaaamm anasınada kızınada maşallah pek güzel olmuşsunuz siz.

[/url][/IMG] buda bizim 35+5 lik halimiz teyzeleri ..

amaaaann maşallah kuzuyaaaa allahım hepsini nazarlardan korusun bu kuzuların

[/url][/IMG]

belki son fotom olabilir haftaya bu zaman doğurmuş olabilirim...

sizede maşallah canım benim çok tatlı çıkmışsınız. hayırlısıyla hayırlı doğumlar inşallah.

bat maşallah canım göbüşüneee ve bebişinee

kızlaaaar bu göbüşler çok güzel yaaaaa :)

ne güzel, hepimiz hamileyiz allaha çok şükür :) ne alaka demeyin, böle 9 aylık hamile olabileceğim zamanları hayal edemezdim pek eskiden.

[/url][/IMG]

belki son fotom olabilir haftaya bu zaman doğurmuş olabilirim...

maşallah bütün göbüşleree

artık iyice sona yaklaştık. bu da benim 37 + 2 haftalık göbüşüm, artık baya baya bi büyümüşüz yahu boshayallersmile

[/url][/IMG] buda bizim 35+5 lik halimiz teyzeleri ..

maşallah kızlar göbüşlerinize çoookkkk şekerler ama içinden çıkacak olanlar daha şeker

Kızlar nasılda büyüdü bu göbüşler zaman nasıl geçti..Hepsine maşallah içlerindeki prens ve prenseslere ayrıca maşallah...

Sağolun teyzeleri evet artık sonlara yaklaştık rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…