2010 Ekim Annelerinin Göbüşleri :)

maşallah kızlar hepinize. Ay bu göbişlerden tatlı bebişler mi çıkacak şimdi???:)))

sagolun teyzoşlar rabbim hepmizi saglıkla evlatlarımıza kavuşmak nasip etsin

kızlaaaar bu göbüşler çok güzel yaaaaa :)

ne güzel, hepimiz hamileyiz allaha çok şükür :) ne alaka demeyin, böle 9 aylık hamile olabileceğim zamanları hayal edemezdim pek eskiden.

maşallah kızlar göbüşlerinize çoookkkk şekerler ama içinden çıkacak olanlar daha şeker

maşallah kızlar göbişlerinize...süperler:lepi:

Kızlar nasılda büyüdü bu göbüşler zaman nasıl geçti..Hepsine maşallah içlerindeki prens ve prenseslere ayrıca maşallah...

kızlar maasallah hepinize:)

fragolacım asagı doğru hafif inmeye baslamıs karnın :)

kızlar cokkk tesekkurler a.s.

melikecim annem de öyle diyo zaten haftaya büyük ihtimalle geliyo bizim bebişşş boshayallersmile

amladım kuzum Allah yardımcın olsun bilgilendir bizler benim net bu aralar garip merak ederim yaa

hayy allahım cok kilo aldım falan dediğin bu muydu senin :)) kız gayet iyi görünüyosun ya..maşallah göbüşe yavrumalkisalkisalkis

kızzz çaktırmaa açıyı iyi ayarladımm totom hariç heryer şiştiii saol canım benimmmm:)

bitter resmen manken gibisin maasallah kuzum benim gi göbekte arkada var böle görunce kendimden iyice tiksiniyorummmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…