anaaamm anasınada kızınada maşallah pek güzel olmuşsunuz siz.
amaaaann maşallah kuzuyaaaaallahım hepsini nazarlardan korusun bu kuzuların
sizede maşallah canım benim çok tatlı çıkmışsınız. hayırlısıyla hayırlı doğumlar inşallah.
maşallah kızlar hepinize. Ay bu göbişlerden tatlı bebişler mi çıkacak şimdi???:)))
sagolun teyzoşlar rabbim hepmizi saglıkla evlatlarımıza kavuşmak nasip etsin
kızlaaaar bu göbüşler çok güzel yaaaaa :)
ne güzel, hepimiz hamileyiz allaha çok şükür :) ne alaka demeyin, böle 9 aylık hamile olabileceğim zamanları hayal edemezdim pek eskiden.
maşallah kızlar göbüşlerinize çoookkkk şekerler ama içinden çıkacak olanlar daha şeker
maşallah kızlar göbişlerinize...süperler:lepi:
Kızlar nasılda büyüdü bu göbüşler zaman nasıl geçti..Hepsine maşallah içlerindeki prens ve prenseslere ayrıca maşallah...
kızlar maasallah hepinize:)
fragolacım asagı doğru hafif inmeye baslamıs karnın :)
kızlar cokkk tesekkurler a.s.
melikecim annem de öyle diyo zaten haftaya büyük ihtimalle geliyo bizim bebişşş boshayallersmile
aa fragolam sez a mı karar verdın?
bebiş kilo almıyo pek kuzum. salı tekrar bakılcak hala kilo almıyosa dışarda daha fazla alacaktır o yüzden biraz erken doğurtalım dedi. suni sancı verip normali deneyelim istersen dedi ama ona cesaret edemedim sezeryan olsun dedimm
bahar
fragol
gökçerana
bat
hayy allahım cok kilo aldım falan dediğin bu muydu senin :)) kız gayet iyi görünüyosun ya..maşallah göbüşe yavrumalkisalkisalkis
hayy allahım cok kilo aldım falan dediğin bu muydu senin :)) kız gayet iyi görünüyosun ya..maşallah göbüşe yavrumalkisalkisalkis
teşekkür ederimm kuzummmmmasallaah bıtter cokk tatlı olmusuun bebemmmm
saolasın canım benimmm hepimize maaşalahhhhbittercimmm maşallah kuzummmmm cok tatlısınız
bitter resmen manken gibisin maasallah kuzum benim gi göbekte arkada var böle görunce kendimden iyice tiksiniyorummmm..
teşekkür ederimm kuzummmm
saolasın canım benimmm hepimize maaşalahhhh
yok kız öle deme bende şiştim davul gibi
sen davul görmemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?