EKİM 2010 AŞILAMA LİSTEMİZ
[table="head"]İsim|Kaçıncı Aşılama|Tedavi|Aşılama Günü|Sonuç
bades|2.aşılama|sperm hareket problemi|2 Ekim|??
YS66|2.aşılama|?|3 Ekim|??
konden|1.aşılama|Sebepsiz infertilite|6 Ekim|??
semi|1.aşılama|Sol tüp tıkalı şüpheli|7 Ekim|??
hperi|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|9 Ekim|??
connet|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|11 Ekim|??
nisa16|?|?|?|??
tume|1.aşılama|Çikolata kisti|14 Ekim|??
vuvuzela|?|haşimato rahatsızlığı|Kasım|??
[/table]
kızlar bir şey soracağım dün akşam saat 22.00 de çatlatma iğnemi oldum yarın sabah aşılamam var ama kasıklarımda ağrı ya da basınç yok.. çatlatma iğnesinden sonra mutlaka ağrı olur mu??? genel de herkes kasıklarda ağrıdan bahsetmiş.. bende öyle bişey yok(((yoksa iğne işe yaramadı mı??? yumurtam çatlamayacak diye çok korkuyorum.. benimle aynı durumda olan var mı
kızlar bir şey soracağım dün akşam saat 22.00 de çatlatma iğnemi oldum yarın sabah aşılamam var ama kasıklarımda ağrı ya da basınç yok.. çatlatma iğnesinden sonra mutlaka ağrı olur mu??? genel de herkes kasıklarda ağrıdan bahsetmiş.. bende öyle bişey yok(((yoksa iğne işe yaramadı mı??? yumurtam çatlamayacak diye çok korkuyorum.. benimle aynı durumda olan var mı
slm kızlar ben sitenin acemi kullanıcılarından biriyim daha tama anlamıyla çözemedim( hatta bi girdiğim yeri bile bulamayabilirim ama sizi kaybetmek istemiyorum benida alın aranıza ben de sizdenim :))
ben de bu aya 1. aşılamamı yaptırdım 8 ekim cuma saat00 de yaptırdım
teşekkürler semi bizleri unutmadığın için.....[/QUOTE
ricaederim sunasay:kedi:
merhaba kızlar benımde bugun ılk asılamam yapıldı 4 yılın sonunda ınsallah bebısımız gelır rabbm bekleyenlerın yuzunu guldurur ınsallah
merhaba kızlar benımde bugun ılk asılamam yapıldı 4 yılın sonunda ınsallah bebısımız gelır rabbm bekleyenlerın yuzunu guldurur ınsallah
kızlar bisey sorcam ya ben pazartesı gunu asılama yaptırdım ya, bugun karnım cok şişti sol kasıgımda tuhaf bır agrı bacagıma kadar vuruyo dayanılmayacak bısey degıl ama karnımın şişmesi normalmı bol gelen pantalonum kapanmıyo....
tume iğneyi yapar yapmaz ağrı olmaz canım ya çünkü
ağrıyı yapan iğne değilki yumoşlarının çatlaması
oda iğneden 36 saat sonra oluyor canım
bende hiç ağrı olmadı36 saat sonra aşılamaya için gittiğimde çok ağrım oldu druma sordum normal mi diye
çok normal yumurtaların çatlıyor dedi
sendede öyle olacaktır canım içini ferahtutopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?