bades nerelerdesin görünmüyorsun hiç
kızlar merhaba aşılama tarihim belli oldu.. 14 ekim perşembe sabah 10 da. bu akşam 22.00 da çatlatma iğnesi olacağım. inanılmaz heyecanlıyım. ilk aşılama.. bu yüzden size bir sorum var.. ovitrelle çatlatma iğnesi göbekten mi oluyor???
pericim
bazı sormak istediğim şeyler var klomen verdi doktor 5 gün yarım yarım içicem11.gün tekrar gidicem bu arada dr kafamı karıştırdı tek tarafınız hala kapalı olabilir dedi şansınız yarı yarıya düşer dedi
ne bilim kafam karıştı
işlemden korkmuyorum fakat pek umudum yok tüp bebek öncesi aşamalar diyorum
hayırlı olsun canım
bende salı akşamı 22 de iğnemi olmuştum perşembe 10 da da drum çağırmıştı
12 dede aşılamam olmuıştuı:roflol:
evet canım göbekten yapılıyor ve hiç bişey duymuyorsun
arkadaşlar mrh.aranıza yeni katılıyorum yaklaşık 3 aydır bu siteyi takip ediyorum ama sonunda kendime uygun yeri buldum.bu ayki testlerimiz sonucu dr'um banada aşılamayı uygun gördü fakat öncesinde rahim filmi istedi bu filmi çektiren varmı aranızda,ayrıca bu aşılama öncesi iğneler hakkında fikirlerinizide paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
badescim kaçıncı günün test için daha erken değil mi
sen daha tecrübelisin ama ne bileyim belki yükselir daha degerin
connetcim hayırlı olsun
ben de aşılama günü yazdıklarının neredeyse aynısını yaşadım
yalnız dr um bana yarın akşam mutlaka ilişki olması gerekiyor bence önümüzdeki 2 günü degerlendir canım
ayrıca drunun açık konuşması çok hoşuma gitti çok doğru bence benimki şans la ilgili tek kelime etmemişti
umutsuzlandırmak mı istemedi acaba ama benim ilk aşılamadan beklentim zaten çok yüksek değil
yinede rabbim hayırlısını versin
kızlar merhaba aşılama tarihim belli oldu.. 14 ekim perşembe sabah 10 da. bu akşam 22.00 da çatlatma iğnesi olacağım. inanılmaz heyecanlıyım. ilk aşılama.. bu yüzden size bir sorum var.. ovitrelle çatlatma iğnesi göbekten mi oluyor???
arkadaşlar mrh.aranıza yeni katılıyorum yaklaşık 3 aydır bu siteyi takip ediyorum ama sonunda kendime uygun yeri buldum.bu ayki testlerimiz sonucu dr'um banada aşılamayı uygun gördü fakat öncesinde rahim filmi istedi bu filmi çektiren varmı aranızda,ayrıca bu aşılama öncesi iğneler hakkında fikirlerinizide paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
pericim
bazı sormak istediğim şeyler var klomen verdi doktor 5 gün yarım yarım içicem11.gün tekrar gidicem bu arada dr kafamı karıştırdı tek tarafınız hala kapalı olabilir dedi şansınız yarı yarıya düşer dedi
ne bilim kafam karıştı
işlemden korkmuyorum fakat pek umudum yok tüp bebek öncesi aşamalar diyorum
canım bu aralar çok yoğundum. ve bugün ingiltereye geldim. cepten yazmaya çalışıorum ve zor oluyor. yakında rahat rahat yazışırız. kızlar biliorum ilk benden haber bekliosunuz. dayanamayıp kan tedti yaptırdım ve sonuç 0.13 yani negatif çıktı.:1no2:
rahim filmine gerek görmemişti doktorum ama bu ay rahim filmimi çektirip yapıcam. sizleri seviyor ve öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?