2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

connetcim hayırlı olsun
ben de aşılama günü yazdıklarının neredeyse aynısını yaşadım
yalnız dr um bana yarın akşam mutlaka ilişki olması gerekiyor bence önümüzdeki 2 günü degerlendir canım
ayrıca drunun açık konuşması çok hoşuma gitti çok doğru bence benimki şans la ilgili tek kelime etmemişti
umutsuzlandırmak mı istemedi acaba ama benim ilk aşılamadan beklentim zaten çok yüksek değil
yinede rabbim hayırlısını versin

kızlar merhaba aşılama tarihim belli oldu.. 14 ekim perşembe sabah 10 da. bu akşam 22.00 da çatlatma iğnesi olacağım. inanılmaz heyecanlıyım. ilk aşılama.. bu yüzden size bir sorum var.. ovitrelle çatlatma iğnesi göbekten mi oluyor???

arkadaşlar mrh.aranıza yeni katılıyorum yaklaşık 3 aydır bu siteyi takip ediyorum ama sonunda kendime uygun yeri buldum.bu ayki testlerimiz sonucu dr'um banada aşılamayı uygun gördü fakat öncesinde rahim filmi istedi bu filmi çektiren varmı aranızda,ayrıca bu aşılama öncesi iğneler hakkında fikirlerinizide paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

pericim
bazı sormak istediğim şeyler var klomen verdi doktor 5 gün yarım yarım içicem11.gün tekrar gidicem bu arada dr kafamı karıştırdı tek tarafınız hala kapalı olabilir dedi şansınız yarı yarıya düşer dedi
ne bilim kafam karıştı
işlemden korkmuyorum fakat pek umudum yok tüp bebek öncesi aşamalar diyorum

nurci rahim filmini mutlaka istiyor doktorlar
çok zor diil bu ayki adet sancım daha zordu inan ama eğer imkanın varsa drun çeksin acı daha az oluyo

bades nerelerdesin görünmüyorsun hiç

canım bu aralar çok yoğundum. ve bugün ingiltereye geldim. cepten yazmaya çalışıorum ve zor oluyor. yakında rahat rahat yazışırız. kızlar biliorum ilk benden haber bekliosunuz. dayanamayıp kan tedti yaptırdım ve sonuç 0.13 yani negatif çıktı.:1no2:
rahim filmine gerek görmemişti doktorum ama bu ay rahim filmimi çektirip yapıcam. sizleri seviyor ve öpüyorum

hayırlı olsun canım
bende salı akşamı 22 de iğnemi olmuştum perşembe 10 da da drum çağırmıştı
12 dede aşılamam olmuıştuı:roflol:
evet canım göbekten yapılıyor ve hiç bişey duymuyorsun

mmdmv canım hayırlı olsun canım
senin tek tüpünmü tıkalı
benimde sol tüpüm kesin olmamakla beraber büyük ihtimal kapalı
6 gün oldu aşılama olalı
drumun söylememesine rağmen şansımın yarı yarıya azaldığını biliyorum ama bunu düşünmeye çalışıyorum senin mjını okuyunca acıgerçek dangetti kafamamafoldumben
of efkar bastı-tatlicadiarzu-

evet canım haklıymışsın 20 dk önce iğneyi yaptırdım. göbekten yaptılar ve hiç bir şey hissetmedim..benimde perşembe sabah 10 da olacak aşılamam.. çok heyecanlıyım.. inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz

öncelikle hoşgeldin canım..aşılama öncesi rahim filmi çekilmesi şart.. aşılamanın yapılabilmesi için tüplerden birinin açık olması gerekiyor. film çekimi sırasında jinekolojik muayene pozisyonunu alıyorsun. spekulumu takıyorlar sonra kanül aracılıyla rahime özel bir sıvı veriyorlar ve sıvının verilmesi sırasında filmi çekiyorlar.filmi anestezi altında çeken yerlerde var. ban anestezi almadım. zaten bir kaç dk süren bir işlem. sıvının verilmesi sırasında kasıklarında adet sancısı gibi ağrı hissediyorsun o kadar.tabi ki işlem sırasında rahat olmalısın..film sonrası hafif kanamanın olması normalmiş.. aşılama öncesi verilen iğneler yumurta çatlatma iğnesi yumurtan 17-20mm olduğunda çatlatma iğnesini oluyorsun ve iğneden tam 36 saat sonra aşılamam yapılıyor. umraım yazdıklarımla yardımcı olabilmişimdir..

badescim kaçıncı günün test için daha erken değil mi
sen daha tecrübelisin ama ne bileyim belki yükselir daha degerin

badescim kaçıncı günün test için daha erken değil mi
sen daha tecrübelisin ama ne bileyim belki yükselir daha degerin

canım aşılamam 2sindeydi bugün 11.günüm. doktorum 11.gün yaptır dedi testi yaptırdım ama olumsuz ne yazık ki. rahim filmim çekilmemişti çünkü sol tarafta seroma vardı. enfeksiyonsa tüplere dağılır die korktular. şimdide tutmayınca çekelim artık dediler.annemde değer yükselir belki dio ama 1 bile değil.0.13.
hiç ilaç kullandırmadan aşılama olduğum için 11.gün kanda çıkıomuş. doktorun yalancısıyım. böle işte. ama sizler lütfen negatif etkilenmeyin. herkesin bünyesi farklı. benim tüplerinde ne olduğu hala belli diil. ama labaratuarı ve tüpleri kafama taktım şimdi de. acaba hareketli ayrıştırması mı ii değil die. ne biliim didikliorum ama kısmet tabi. bakalım hayalbazın darısı bana. 3.ye kısmet inşallah.

hakkında hayırlısı olsun canım
3.de yüzün güler işallah
bende ohss ye taktım benim olgun 7 yumurtam vardı. drumda 10.gün gel yumurtalara bakmamız lazım dedi..burda aşılama yaptıran hiçbir arkadası çağırmamış dr ları.sanırım ben risk altındayım ve o yüzden çağırdı.nette nekadar ohss ile ilgili sayfa varsa okudum dahada endişelendim.şimdi inanın sonuçtan çok 10.gün gideceğim zamanki muayenede drun söyleyeceklerini merak ediyorum.hiçbir belirtim yok gerçi ohss ile ilgili
of ya umarım olmam

canım ılıskı ıcın bısey demedı ama ben burda edındıgım bılgılere gore tabıkı bos gecmedım senın dedıgın gıbı onemlı olan o 2 gunu bos gecmıyorum canım, evet dr ustune basa basa soyledı sakın umutlanma cok cok dusuk ıhtımal dedı bende nedense cok rahatım bırde bu sancılarım olmazsa daha rahat edıcem sızlerdede olmusmuydu bole dayanılmayacak gıbı degıl ama batmalarım oluyo bıde dun kahverengı lekelenmem oldu, ahh ahh şu 15 gun ıcınde kımbılır neler neler yazıcam :))))

hayırlı olsun canım ınsallah hersey yolunda gıder, benım kalcadan oldu ama eczacı bayan 2 cesıdı var dedı bırı kalcadan bırı göbekten.....

Hakkında hayırlısı olsun inşallah,dualarımız seninle ve isteyen herkesle..
:Saruboceq:
evet iğne göbekten oluyor..

merhaba hoşgeldin
rahim filmi çektirdim bende korkulacak hiçbirşey yok.
5 dakika süren bir işlem normal muayene gibi,sadece içine bir sıvı enjekte ediyorlar ki röntgende görünsün rahim şekli ve tüpler diye..o sıvı bırakılırken hafif bir sancı oluyor sonra hemen geçiyor ve kalkıp işinr gücüne devam ediyorsun..
aşılama önceside ben klomen kullandım 5 gün,sonrasındada ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım..
sanırım klomen yerine de iğne verenler var ama ben o uygulamayı bilmiyorum..
inşallah çabalarımızın karşılığını alırız,bol şans diliyorum.

canım Allahtan ümit kesilmez,yinede şans var sonuçta bence denemekte fayda var..Eğer bebiş gelmeye karar verdiyse zaten her türlü gelir,yoksa ne yapsak boş..
kafan karışmasın,sen inancını yüksek tut hayırlısı için dua et mutlaka olacaktır..
doktorun acaba klomeni niye yarım yarım verdi?
ben 5 gün 1 tam hap içtim..
7.günüde takibe gittim büyümemişti,9.gün tekrar gittim o akşam çatlatma iğnemi oldum ve 11.gün aşılamam yapıldı..

canım hayırlısı olsun inşallah,3.sünde tutacaktır ben eminim.İnatçı keçiler ille uğraştıracaklarbiz anne ve babalarını :)) Bir yola çıktık sonuna kadar yılmadan devam,Allah hem maddi hem manevi güç kuvvet versin hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…