2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

amin canım hapemizin duaları aynı
yumurtan sana süpriz yapmış işallah 9 gün sonrada bebişin süpriz diye geliverirde tüpe gerek kalmaz

mine 25 in aşılaması vardı bugün
umarım herşey yolunda gitmiştir

Hakkında hayırlısı olsun inşallah,rabbim hepimize nasip etsin anneliği tez zamanda hayırlısıyla..

merhaba arkadaşlar
ben uzun zamandır sadece okuyucu olarak takip ediyordum ama artık katılmaya karar verdim 2.5 senelik evliyim son bi senedir bebek düşünüyorm fakat olmuyor eşimin sperm hareketliliği biraz düşük ama çok kötü diil geçen ay röntgen çektirdim bi taraf kapalı gibiydi sonra açıldı ilaçla bugun adet oldum yarın doktotra gidicem aşılamaya başlıcaz gerginim birbirimize destek olalım

merhaba hoşgeldin,inşallah hakkında hayırlısı olsun.
ilk denemenizde tutmasını diliyorum,bebişinize kavuşursunuz inşallah.
bende cumartesi günü oldum ilk aşılamamı..
çok kolay ve basit bir yöntem korkulacak birşey yok..ne acı ne sancı hissetmedim..
tabiki destek oluruz,sormak istediklerin varsa yardımcı olabilirim..

merhaba arkadslar benımde ılk asılamam carsamba kısmetse yapılacak ben cok tedırgınım ya 4 yıl oldu hala bı ses yok bebısten rabbım hepımıze nasıp etsın ıns.

merhaba arkadslar benımde ılk asılamam carsamba kısmetse yapılacak ben cok tedırgınım ya 4 yıl oldu hala bı ses yok bebısten rabbım hepımıze nasıp etsın ıns.
Amin
Hayırlısı olsun inşallah,bol şans diliyorum...
tedirgin olmayın lütfen,korkulacak birşey yok,iinancınızı moralinizi yüksek tutun..

allah yardımcın olsun arkadaşım hakkımızda hayırlısı inaşallah...

merhaba, merak ettim aşılaman nası oldu umarım bütün dileklerin kabul olur allah yardımcın olsun...

aynen canım dedıgın gıbı pazartesı gunu yaptırdım asılamamı cok mutluyum :))

canım bahsettıgın kısı sanırım benım cuma gunu catlama ıgnesı oldum cumartseı baktı catlamamıs dedı, ama pazartseı buyuk ıhtımal catlar egerkı pazartesı gunude catlamazsa zaten o yumurtadan hayır gelmez onumuzdekı ay yaparız dedı ama ben cok sanslıyım doktorum muayne ucretı almadı benden, ve suan anlıyorumkı yumurtanın catlamasını takıp etmesı cok daha ıyı bak burdan bazı arkadaslarımıza hıc kontrol edılmeden yapılmıs.

arkadaslar benıde lısteye eklemısınız asılama tarıhım 11EKIM klomen +çatlama ıgnesı ve sebesızım kızlar, eger sıkıcı olmucaksa aşılama gunum nasıl gectı neler yapıldı sırasıyla anlatıcam cunku bende cok buyuk merak ıcındeydım yaptırmadan once belkı benım gıbı olanlar vardır:) pazartseı gunu gıttık yumurtama baktılar evet catlamıs ve ıslemlere baslayabılırız dedıler, ve esımden ornek alıp yıkama ıslemlerı yapıldı bu ıslem ortalama 2-3 saat surdu cunku spermın sıvıslasması beklendı, 2-3 saatın sonunda yıkandıgı hazır dıye bılgı geldı ve benı hastanenın dogumhane bolumunde hazırladılar ve normal muayene koltuguna yanı catala aldılar ve rahıme bıl alet takıldı ve onu ıyıce acıp rahımı acık hale getırdıler sonrada bıldıgımız kamıstan bıraz daha ınce bıseyle spermlerı rahıme bıraktılar, sonra baş aşagı olucak sekılde beı yarım saat yatırdılar kalktıktan sonra herhangı bır akıntım falan olmadı ama bugun lekelenmem var kahverengı anlamadım neden oldugunu, dr ılıskı ıcın bısey demedı ama onemlı olan uyarılması yanı ıslak kalması ( kusura bakmayın acık bır dılle belırttım) gerekıyomus cunku spermler ıslak ortamı severlermıs bunun harıcınde agır kaldırmayacak kendını zorlamayacaksın dedı, en son olarakta kendını sakın kaptırma cunku bu asılama cok zor bı ıhtımal dedı ancak 5 kere falan yaptırcankı olsun dedı ve acıkca bunu bana soledı ıyıde yaptı :)))))) suan cok rahatımmmm

umarım olumlu sonuç alırsın....

Çok sevindim senin adına,hakkında hayırlısı olsun inşallah,Allah çabalarımızı sonuçsuz bırakmasın.

hayalbazcim ricamı kırmadığın için çok ama çok teşekkürederim.üşenmeden paylaşmışsın çok incesin 3. de de hala şans olduğunu herkesin bilmesi gerek.çok sağololumunekankayizsmile
hpericim aramıza hoşgeldin listeyi düzenlediğin için çokk teşekkürler. aşılaman da hayırlı olsun canım.
vee aramıza katılan diğer arkadaşlar hoşgeldiniz. şu an cepten tek tek yazamıorum ama cümleten hepinize hayırlı olsun.
benim bugün 11.gün kıslar ama tıkk yok. hiçbir belirti yok.:sinifsinif: içimden tutmayacak gibi gelior ama kısmet tabi.hepinizi öpüorum ve hamişlik belirtileri diliorum.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…