canım agrı olması sart, bende cuma gunu ıgne oldum cumartseı kontrole gıttım catlamamıstı pazartesı umutsuz bı sekılde yıne gıttım,doktor kontrol ederken dedımkı catlamadı cunku hıc agrı sancı hıssetmedım, aa bı baktık catlamıs yumurta falan yok sok oldum, dr sordum senın hıssetmen sart degıl bazen bole hıssettırmeden de catlayabılıyo dedı, sen dun olsuysan ıgnenı yarın muhakkak catlar canım meraklanma telasta yapma kendını sıcak tut yeter...
merhaba kızlar benımde bugun ılk asılamam yapıldı 4 yılın sonunda ınsallah bebısımız gelır rabbm bekleyenlerın yuzunu guldurur ınsallah
merhaba canım aranızda heralde en kıdemli benim çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra çatlamaya yakın kasıklarda ağrı olur hatta bazen hissetmeyedebilirsin aşılamam umarım olumlu sonuç verir bizleri bilgilendir olur mu merak ederiz..... bol şanslar canım.
arkadaslar pazartesi aşılamamı saat 17.00 da yaptırdım herşey yolunda gitti eşimin spermleri çok yüksek çıktı yumurtamda çatlamış şimdi geriye o müjdeli süper haberi almak kaldı ama çok korkuyorum olmuycak diye nolurrrrr dualarınızı eksik etmeyin
EKİM 2010 AŞILAMA LİSTEMİZ
[table="head"]İsim|Kaçıncı Aşılama|Tedavi|Aşılama Günü|Sonuç
bades|2.aşılama|sperm hareket problemi|2 Ekim|??
YS66|2.aşılama|?|3 Ekim|??
konden|1.aşılama|Sebepsiz infertilite|6 Ekim|??
sunasay|3.aşılama|Yumurta Yetmezliği|6 Ekim|??
semi|1.aşılama|Sol tüp tıkalı şüpheli|7 Ekim|??
berfin83|1.aşılama|?|8 Ekim|??
hperi|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|9 Ekim|??
connet|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|11 Ekim|??
mine25|?|?|11 Ekim|??
frtkrdmr|1.aşılama|?|13 Ekim|??
tume|1.aşılama|Çikolata kisti|14 Ekim|??
vuvuzela|?|Haşimato rahatsızlığı|Kasım|??
nisa16|?|?|?|??
mmdmv|?|?|?|??
nurci|?|?|?|??
[/table]
ah canım benimmmmmopuyorumnanaktanbades nerelerdesin görünmüyorsun hiç
arkadaşlar mrh.aranıza yeni katılıyorum yaklaşık 3 aydır bu siteyi takip ediyorum ama sonunda kendime uygun yeri buldum.bu ayki testlerimiz sonucu dr'um banada aşılamayı uygun gördü fakat öncesinde rahim filmi istedi bu filmi çektiren varmı aranızda,ayrıca bu aşılama öncesi iğneler hakkında fikirlerinizide paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
evet canım haklıymışsın 20 dk önce iğneyi yaptırdım. göbekten yaptılar ve hiç bir şey hissetmedim..benimde perşembe sabah 10 da olacak aşılamam.. çok heyecanlıyım.. inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz
evet lütfen listeye benide yazın benim 3, aşılamam tedavi sebebim yumurta yetmezliği aşılama günüm ise 06,10,10 yanlız saat 18,00 civarı idi o gün sayılır mı bilmiyorum :) ayrıca lütfen dua edin artık bebişim gelsin hiç sabrım kalmadı kızlar......
slm kızlar ben sitenin acemi kullanıcılarından biriyim daha tama anlamıyla çözemedim( hatta bi girdiğim yeri bile bulamayabilirim ama sizi kaybetmek istemiyorum benida alın aranıza ben de sizdenim :))
ben de bu aya 1. aşılamamı yaptırdım 8 ekim cuma saat00 de yaptırdım
merhaba kızlar benımde bugun ılk asılamam yapıldı 4 yılın sonunda ınsallah bebısımız gelır rabbm bekleyenlerın yuzunu guldurur ınsallah
kızlarrr hepiniz hoşgeldinizzz. inşallahhhhhhhhhhh hamişlerle doldurursunuz listemizi. rabbim hepimize sağlıkla, kolaylıklarla, hayırlarla versin beişlerimizi:Saruboceq:arkadaslar pazartesi aşılamamı saat 17.00 da yaptırdım herşey yolunda gitti eşimin spermleri çok yüksek çıktı yumurtamda çatlamış şimdi geriye o müjdeli süper haberi almak kaldı ama çok korkuyorum olmuycak diye nolurrrrr dualarınızı eksik etmeyin
herkese iyi akşamlar kızlar aşılamam yaptıranlar ve yaptıracaklar allah hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. ben ağustos ayında ikinci aşılamamı yaptırmıştım ve allahıma binlerce şükür tuttu. inşallah sizlere umut olurum. hiçbir zaman pes etmeyin ve çok kafanıza takmayın niye olmuo diye inşallah bebişlerinizi en kısa zamanda gelelcek ama biraz nazlılar. kafanızı rahatlatırsanız aşılamanızda tutuo gerçekten rahat olun. ve bolca dua edin.
canım 12.gün test yaptırmadım:1no2: çok düşük değer ayrıca bugün kırmızılarımın yola çıktığını hissediorum. çünkü benim regli sancım önceden gelio böle konden. ilk anda üzüldüm yaşlar boğazımda düğümlendi sanki. ama 2. olduğu için alıştım sanırım. rabbim hayırlısını ver sağlıklı ver die dua ettim hep. tevvekkül ediorum. rahim filmi çektirip 3.cüye tam gaz alahın izniyle. ama iim şu an. ve hepinizden güzel hbr bekliorumhihoyyytbades 12. gün ne yaptın canım
sanırım yükselmiyecek semicim. durumum ortada. gezme diil esasında iş gezisi ama yinede ii geldi kafam dağıldısositosositosenin topiğin sayesinde toplandık arkadaşlarla badescim
sonra sen ortalarda görünmeyince merak ettim meger gezmelerdeymişsin:dance:
ne güzel
umarım degerinde yükselir canım ya:Saruboceq:
arkadaşlar
aşılamada benim 7 gelişmiş yumurtam vardı
çok fazla yumurta ii değilmiş ohss riski varmış
korkuyorum ohss falan olurum diye
sizin kaç yumurtanız vardı kızlar.benimkadar çok yumurtası olan varmı aranızda
badescim
dün ağustos ayı sayfasın da okudum bir arkadaşın başına gelmiş
sonra bende araştırdım. hiçbir belirti yok şuan çok şükür
beni düşündüren
o arkadaştada 7 yumurta varmış
ve drum bana 10.gün gel yumurtalara bakmamız lazım dedi burda kimseye dememiş beni neden çağırdıki?
ayrıca ohss çok geç belirti veriyormuş o arkadasın 14.güne kadar hiç belirtisi yokmuş mesela
işte bunlar beni düşündürüyor
işallah senin dediğin gibidir canım ya zaten drum hamilelik gerçekleşirse
ikiz olur senin dedi bizde olsun dedik
eşimin spermi bir önceki tahlilde gayet iyiydi ama ogün yıkama öncesi ileri haraketlilik düşük çıktı %13
yıkama sonrası ileri hareketlilik %35 oldu çok şaşırdım drda baktı hareket probleminiz varmış sizin dedi bunu oan öğrendi düşün daha önce test bile yaptırmadı 2 sene önceki teste göre yaptı aşılamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?