2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

şu an kasıklarımda hafif batma hissi başladı zaten.. ben öncesindede yumurtamın çatladığını hiç hissetmemiştim.. bugün arkadaşım eşi doktor ona sordum bazı kadınlar hissetmeyebilir dedi. yarın aşılama saat 10.. o zaman kadar çatlar herhalde.. yoksa ben çatlayacağım :):kedi:

merhaba kızlar benımde bugun ılk asılamam yapıldı 4 yılın sonunda ınsallah bebısımız gelır rabbm bekleyenlerın yuzunu guldurur ınsallah

canım hayırlı olsun bebeşin seni bekletmeden gelir inşallah.. benimde aşılamam yarın.. rabbim hepimizin yüzüne gülsün :)

teşekkürler canım... inşallah dedğin gibidir.. zaten ben normal zamnlarda da yumurtamın çatladığını hiç hissetmem.. ayın 28inde belli olur herhalde hemen yazacağım zaten sonucu.... inşallah pozitif yazısını görürüm bu sefer:).

hayuırlı olsun arkadaşım.. ne güzel herşey yolunda gitmiş.. hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz.. o zaman ayın 25-26 sı gibi öğreneceksindir.. müjdeli haberlerini bekliyoruz

evet canım ayın 26 sında öğreneceğim inş tutar ve devamı gelir

EKİM 2010 AŞILAMA LİSTEMİZ
[table="head"]
İsim​
|Kaçıncı Aşılama|
Tedavi​
|Aşılama Günü|Sonuç
bades|2.aşılama|sperm hareket problemi|2 Ekim|??
YS66|2.aşılama|?|3 Ekim|??
konden|1.aşılama|Sebepsiz infertilite|6 Ekim|??
sunasay|3.aşılama|Yumurta Yetmezliği|6 Ekim|??
semi|1.aşılama|Sol tüp tıkalı şüpheli|7 Ekim|??
berfin83|1.aşılama|?|8 Ekim|??
hperi|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|9 Ekim|??
connet|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|11 Ekim|??
mine25|?|?|11 Ekim|??
frtkrdmr|1.aşılama|?|13 Ekim|??
tume|1.aşılama|Çikolata kisti|14 Ekim|??
vuvuzela|?|Haşimato rahatsızlığı|Kasım|??
nisa16|?|?|?|??
mmdmv|?|?|?|??
nurci|?|?|?|??

[/table]

aılama tam ne zaman olur bilmiyorm ama sebep sperm hareketi ve tüp tıkanıklığı ve ilk aşılamam

hperi listeyi yenilediğin için tekrar teşekkürler canım.
mik 24: 5ekimde aşılaması
mine25: 3.aşılama, polikistikover
berfin83: sebepsiz infertilite
mmdmv: ilk aşılama, sperm hareket problemi ve tek tüp tıkanıklığı(sanırım)
listeye bunları da eklersen sevinirim canım sana zahmet oluor. cepten yapamıorum canım. daha sonra sayfa başına alıcam kıslar. ve lütfen eksik bilgisi olan bilgi versin topiğe. hepinizi öpüorummmopuyorumnanaktan

semicim topikte bi sen özlüosun beni sanırımolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

herkese iyi akşamlar kızlar aşılamam yaptıranlar ve yaptıracaklar allah hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. ben ağustos ayında ikinci aşılamamı yaptırmıştım ve allahıma binlerce şükür tuttu. inşallah sizlere umut olurum. hiçbir zaman pes etmeyin ve çok kafanıza takmayın niye olmuo diye inşallah bebişlerinizi en kısa zamanda gelelcek ama biraz nazlılar. kafanızı rahatlatırsanız aşılamanızda tutuo gerçekten rahat olun. ve bolca dua edin.

bades nerelerdesin görünmüyorsun hiç
ah canım benimmmmmopuyorumnanaktan

merhaba kızlar benımde bugun ılk asılamam yapıldı 4 yılın sonunda ınsallah bebısımız gelır rabbm bekleyenlerın yuzunu guldurur ınsallah

kızlarrr hepiniz hoşgeldinizzz. inşallahhhhhhhhhhh hamişlerle doldurursunuz listemizi. rabbim hepimize sağlıkla, kolaylıklarla, hayırlarla versin beişlerimizi:Saruboceq:

çok incesin smge. çok teşekkürler bu topiğe gelip yazarak umut verdiğin için teşekkürler. inşallah sağlıklarla bebişini kucağına alırsın canıma.s.

senin topiğin sayesinde toplandık arkadaşlarla badescim
sonra sen ortalarda görünmeyince merak ettim meger gezmelerdeymişsin:dance:
ne güzel
umarım degerinde yükselir canım ya:Saruboceq:

arkadaşlar
aşılamada benim 7 gelişmiş yumurtam vardı
çok fazla yumurta ii değilmiş ohss riski varmış
korkuyorum ohss falan olurum diye
sizin kaç yumurtanız vardı kızlar.benimkadar çok yumurtası olan varmı aranızda

bades 12. gün ne yaptın canım
canım 12.gün test yaptırmadım:1no2: çok düşük değer ayrıca bugün kırmızılarımın yola çıktığını hissediorum. çünkü benim regli sancım önceden gelio böle konden. ilk anda üzüldüm yaşlar boğazımda düğümlendi sanki. ama 2. olduğu için alıştım sanırım. rabbim hayırlısını ver sağlıklı ver die dua ettim hep. tevvekkül ediorum. rahim filmi çektirip 3.cüye tam gaz alahın izniyle. ama iim şu an. ve hepinizden güzel hbr bekliorumhihoyyyt
senin topiğin sayesinde toplandık arkadaşlarla badescim
sonra sen ortalarda görünmeyince merak ettim meger gezmelerdeymişsin:dance:
ne güzel
umarım degerinde yükselir canım ya:Saruboceq:
sanırım yükselmiyecek semicim. durumum ortada. gezme diil esasında iş gezisi ama yinede ii geldi kafam dağıldısositososito

canım sen deyince baktım nete ve burda ohss geçiren bi kadınla tanıştım.belirtileri varmış ohssnin sende var mı?fazla yumurtada dahi %1 ihtimalmiş ohss. strese girme ama doktoru da ihmal etme. fazla yumurta şansını artırmazmıymış?

badescim
dün ağustos ayı sayfasın da okudum bir arkadaşın başına gelmiş
sonra bende araştırdım. hiçbir belirti yok şuan çok şükür
beni düşündüren
o arkadaştada 7 yumurta varmış
ve drum bana 10.gün gel yumurtalara bakmamız lazım dedi burda kimseye dememiş beni neden çağırdıki?
ayrıca ohss çok geç belirti veriyormuş o arkadasın 14.güne kadar hiç belirtisi yokmuş mesela

işte bunlar beni düşündürüyor

çoğul gebelik olabilir diyedir belki semicim. ondada yumurtalar bebişe dönüşmeden alınıo bildiğim kadarıyla. eşinin sprem durumu nasıldı?

işallah senin dediğin gibidir canım ya zaten drum hamilelik gerçekleşirse
ikiz olur senin dedi bizde olsun dedik
eşimin spermi bir önceki tahlilde gayet iyiydi ama ogün yıkama öncesi ileri haraketlilik düşük çıktı %13
yıkama sonrası ileri hareketlilik %35 oldu çok şaşırdım drda baktı hareket probleminiz varmış sizin dedi bunu oan öğrendi düşün daha önce test bile yaptırmadı 2 sene önceki teste göre yaptı aşılamayı

her işte bir hayır vardır semicim. belkide rabbim sperm sayısını seni korumak için azalttı o gün. hepsi total döllenmesin die. bence paniklemen için çok erken. 10.gün doktoruna git. ve bence 11.gün kanda gebelik testi yaptır için rahat etsin. bi sıkıntı varsa da önlemini alırsın ama olmayacak öle düşün ve dua et. çok stres ii diil. yıpratma kendini ve ikiz yumoşlarınıyerimseniben

yumurtaların ilaç kullanmadan nasıldı? büyüme çatlama sorunu varmıydı. belki daha önce sordum ama çok unutkanım:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…