2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım bence sevin bu değere kadar geldiysee eğer hamilesin. ilaçların etkisinden çok yükselmiyor. en fazla 1 çıkıyor değer. Allah inş. kucağına almayı nasip etsin. darısı bizlere inş. dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş...

neden böyle söylüyorsun canım sen baştan bıraktın kendini dene gör mücadeleni et doktor kesin çocuğunuz olmayacak diyenlerin bile oluyorsa bizlerin neden olmasın ama beyinde bitiyor gerçekten rahat olmak sürekli düşünüp stres yapmamak lazım tamam mı canım olmasada ALLAHTAN ne yapalım üzülmek hiç birşeye çözüm olmuyorki

canım inşallah daha da yükselecek.. buna yürekten inan.. ben çok mutlu oldum senn adına...

canım umutsuzluk yok.. umut hep olmalı.. yoktan vareden Rabbim bize de yaşatacak bu duyguyu...en önemlisi sonunana kadar inanmak.. tıp çok ilerdi artık herşeyin çaresi var... belki çok yıpranacağız, yorulacağız ama emin ol çektiklerimize değecek.. bizimde evimizde pıtır pıtır yürüyen, orayı burayı dağıtan bir bebeğimiz olacak.. Allahım herşeyin hayırlısını versin.. lütfen üzme kendini.. inan mesajını okuduğumda gözlerim doldu.. olumlu düşün olumlu olsun..

ilk aşılamamda butun umudum yıkıldı .... bu dr larbirazda umudumuzu yok eden onlar bizi müşteri olarak görüyorlar sanırım azda olsa insan umut verir beynime söz geçiremiyorum her aşılama yaptırdığımda strese giriyorum psikolojik sanırım haklısın ...kaç sene bekleyeceğiz yada hiç olmayack mı sorusu delirtiyor beni allah buyuk üzülmek çözüm değil senelerce bekleyen insanlar var inşallah bizim bebeklerimiz erken gelir biter bu stres

amin inşallah canım inşallah ben çok sabırsızım belkide ondandır amin inşallah hepimiz için hayırlısını versin rabbim....benim bir haftadır gözlerim dolu ağlıyamıyorum ama dokunsalar ağlayacak gibiyim bugun 3.iğnemi vurduracağım ama 2 gündür tüp bebek merkezi araştırıyorum şu halime bak beynim çatladı kaç gündür araştırmaktan :93: ...inşallah olumlu olur hepimiz mutlu oluruz saol canım siz mutlu haberler verin bize yüzümüz gülsün az

kızlar test e gerek kalmadı. sabah kırmızı kart gördüm dünkü saplanmalar bu yüzdenmiş demekki. bu ay bayram var diye ara vericez. aralıkta 2. yi denemeyi düşünüyoruz. güzel haber alanları çooookkk gönülden tebrik ediyorum. ben bir süre bu konuyu düşünmemeye karar verdim. bu sonucu kaldırabileceğimi düşünüyordum ama malesef olmadı altında kaldım :. bu yüzden unutmak için uzaklaşıyorum. forumu fazla takip etmiycem bu süreçte. çünkü aklımdan atmak istiyorum çok zordu geçen günler,beklemek,hayal kurmak.. allah benim gibi hayal kırıklığı yaşayanların da yardımcısı olsun. hoşçakalın. belki birgün güzel haber vermeye gelirim buyara kimbilir. ozamana kadar hoşçakalın.

tamam işte canım çok güzel değerin inşallah neden üzülüpte kendini yıpratıyorsun ee alıştık tabi ağlamaya sevinincede ağlıyoruz galiba moral çok önemli unutma rahat ol.

bende reyhana katılıyorum orkidecim değerin gayet iyi kendini strese sokupta bebişini üzme inş sana sıkı sıkı tutunurda kucağına almayı rabbim sana nasip eder dualarım seninle tebrikler....

merhaba bende yenı katıldım sızlere 1,5 senelık ewlıyım 15 ekımde 2. aşılamamı yaptırdım ve 28 ekımde hamıle oldugumu oğrendım çok guzel bı duygu rabbım hepınıze nasıp etsın. aşılama çok kolay hastanede falan yatmıyosun, 15 dk suruyo ve 20dkka dınlenıp ewıne gelıyosun ama 2 3 gun dıkkat edıyosun onun harıcınde doktrun verdıgı ılaçları kollanıyosun bukadar.başka soracagınız bıseyler varsa sewe sewe yanıtlarım :)

test yaptıgında degerin kaç çıktı keseni gördünmü bend ikinci aşılamamı yaptırdım tahlil yaptırdım dr iki gin sonra tekrar yapalıl dedi bana bugün tkrar yaptıracam ona göre kesin bişey söylyim dedi bana

merhaba melegm allah kucağına almayı nasip etsin
bende yarın yumurta takine gideceğim kaçta ne yumurta olması gerekiyor tutuması için

çok üzüldüm canım ne söyleyeceğimi bilmiyorum keşke bende atabilsem kafamdan araştırmaktan beynim çatlıyor nasıl olabilir nasıl yapabiliriz hangi tüp bebek merkezine gidelim delircem bebek olana kadar kafandan atabileceğini sanmıyorum ama bekleme süresi mahvediyor insanı umutsuz bekleyişler ...........aminn allah yarrdımcımız olsun üzülme lütfen biribirimiz için daha çok üzülüyoruz burda kötü haberler duyunca çok üzülüyorum ağlamak istiyorummmmmmmmmmm

çok güzel maşallah allah kucağına almayı nasip eder inşallah darısı hepimizin başına....

canım hayırlı olsun,iyiki yazdın umut oldun bizlere.benim aşılamamın 12.günü bugün,herhengi bi ağrı oluyomuydu karnında bende hafif var 8-9 gündür.

Kızlar sabah kanama başladı diye yazmıştım ama gelen aslında kan gibi değildi pembe bi akıntıydı sadece. Ve sadece sabah ilk kalktığımda oldu bu saate kadar bişey yok hala. Normalde de 10 unda adet olmam lazım 5 gün vardı yani ama yok daha bişey kanama falan.hiç başınıza geldimi sizin? 14. Gündü bugün

Son düzenleme:
canım korkacak hiçbir şey yok gerçekten
rahat ol :98:

merhaba kızlar
benım asılamam bugun saat 1 oldu ve cok sınırlerım bozuldu cok agladım. hala kendımı cok kotü hıssedıyorum. ve her aklıma geldıkce aglıyorum. ılk oldugu ıcın cok korktum ve heralde kendmı kastım o yuzden agrımda cok oldu. zor dayandım yanı. allah hepımıze güzel haberler almayı nasıp etsın. allahım görsün bizi inşallah.

canım ya hayırlı olsun inşallah tutarda çektiğin acıya değer... demekki dr dan kaynaklanıyor benim ilk aşılamam ağrılıydı ama ikinci aşılamam hiç ağrılı olmadı hissetmedim bile ....dr benim hassas olduğumu biliyo canımı hiç yakmadı saolsun...

valla bıtanem hepımız aynı seylerı yasıyoruz tabıkı. benim ılk oldugu ıcın korkuda vardı ustunede kastım heralde kendımı bayagı bı sancım oldu. dediğin gibi inşallah tutarda bıdaha yaşamıyayım bu durumu. hepımızın bu son olsun inşallah. yaptıracağımız butun testler pozıtıf olsun inşallah.

canım bende geçen ay öyle olmuştum 1 gün sonra sökülebildim ama üstüne görme,yerleşme kanaması diye bişede var.inş öyledir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…