merhaba
bende bugün test yaptırdım. sonuç:305.79 çıktı .kendi doktoruma ulaşamadım ordaki doktor sevinmen için çok erken dedi . kullandığın ilaçlar yükseltmiş olabilir dedi haftaya tekrar yaptır yükselirse ,ona göre keseye bakılır..sevinemedim yani kısmet artık yarın kendi doktorumla görüşecem .ilaçlar bu kadar yükseltmiş olabilir mi ? Allah herkesin yüzünü güldürsün
inşallah değerin yükselir inşallah istediğin gibi olur allah hepimize hayırlısını nasip eder inşallah ...demekki kaderimizz böyle kime verir kimine vermez yüce rabbim inşallah anneliği bizde tadarız kucaklarımız boş kalmaz bütün bu çektiklerimize değer....ben umudumu kaybetmiştim şimdi hiç bir umudum yok ...tüp bebek oda çere değil sanırım ...olmayacak hissediyorummmmmmmmmmmmmmmm
merhaba
bende bugün test yaptırdım. sonuç:305.79 çıktı .kendi doktoruma ulaşamadım ordaki doktor sevinmen için çok erken dedi . kullandığın ilaçlar yükseltmiş olabilir dedi haftaya tekrar yaptır yükselirse ,ona göre keseye bakılır..sevinemedim yani kısmet artık yarın kendi doktorumla görüşecem .ilaçlar bu kadar yükseltmiş olabilir mi ? Allah herkesin yüzünü güldürsün
inşallah değerin yükselir inşallah istediğin gibi olur allah hepimize hayırlısını nasip eder inşallah ...demekki kaderimizz böyle kime verir kimine vermez yüce rabbim inşallah anneliği bizde tadarız kucaklarımız boş kalmaz bütün bu çektiklerimize değer....ben umudumu kaybetmiştim şimdi hiç bir umudum yok ...tüp bebek oda çere değil sanırım ...olmayacak hissediyorummmmmmmmmmmmmmmm
neden böyle söylüyorsun canım sen baştan bıraktın kendini dene gör mücadeleni et doktor kesin çocuğunuz olmayacak diyenlerin bile oluyorsa bizlerin neden olmasın ama beyinde bitiyor gerçekten rahat olmak sürekli düşünüp stres yapmamak lazım tamam mı canım olmasada ALLAHTAN ne yapalım üzülmek hiç birşeye çözüm olmuyorki
canım inşallah daha da yükselecek.. buna yürekten inan.. ben çok mutlu oldum senn adına...
canım umutsuzluk yok.. umut hep olmalı.. yoktan vareden Rabbim bize de yaşatacak bu duyguyu...en önemlisi sonunana kadar inanmak.. tıp çok ilerdi artık herşeyin çaresi var... belki çok yıpranacağız, yorulacağız ama emin ol çektiklerimize değecek.. bizimde evimizde pıtır pıtır yürüyen, orayı burayı dağıtan bir bebeğimiz olacak.. Allahım herşeyin hayırlısını versin.. lütfen üzme kendini.. inan mesajını okuduğumda gözlerim doldu.. olumlu düşün olumlu olsun..
tamam işte canım çok güzel değerin inşallah neden üzülüpte kendini yıpratıyorsun ee alıştık tabi ağlamaya sevinincede ağlıyoruz galiba moral çok önemli unutma rahat ol.
merhaba bende yenı katıldım sızlere 1,5 senelık ewlıyım 15 ekımde 2. aşılamamı yaptırdım ve 28 ekımde hamıle oldugumu oğrendım çok guzel bı duygu rabbım hepınıze nasıp etsın. aşılama çok kolay hastanede falan yatmıyosun, 15 dk suruyo ve 20dkka dınlenıp ewıne gelıyosun ama 2 3 gun dıkkat edıyosun onun harıcınde doktrun verdıgı ılaçları kollanıyosun bukadar.başka soracagınız bıseyler varsa sewe sewe yanıtlarım :)
kızlar test e gerek kalmadı. sabah kırmızı kart gördüm dünkü saplanmalar bu yüzdenmiş demekki. bu ay bayram var diye ara vericez. aralıkta 2. yi denemeyi düşünüyoruz. güzel haber alanları çooookkk gönülden tebrik ediyorum. ben bir süre bu konuyu düşünmemeye karar verdim. bu sonucu kaldırabileceğimi düşünüyordum ama malesef olmadı altında kaldım :. bu yüzden unutmak için uzaklaşıyorum. forumu fazla takip etmiycem bu süreçte. çünkü aklımdan atmak istiyorum çok zordu geçen günler,beklemek,hayal kurmak.. allah benim gibi hayal kırıklığı yaşayanların da yardımcısı olsun. hoşçakalın. belki birgün güzel haber vermeye gelirim buyara kimbilir. ozamana kadar hoşçakalın.
merhaba bende yenı katıldım sızlere 1,5 senelık ewlıyım 15 ekımde 2. aşılamamı yaptırdım ve 28 ekımde hamıle oldugumu oğrendım çok guzel bı duygu rabbım hepınıze nasıp etsın. aşılama çok kolay hastanede falan yatmıyosun, 15 dk suruyo ve 20dkka dınlenıp ewıne gelıyosun ama 2 3 gun dıkkat edıyosun onun harıcınde doktrun verdıgı ılaçları kollanıyosun bukadar.başka soracagınız bıseyler varsa sewe sewe yanıtlarım :)
canım korkacak hiçbir şey yok gerçekten
rahat ol :98:
canım hiç korkma,muayenede bile daha kolay diyebilirim.
merhaba kızlar
benım asılamam bugun saat 1 oldu ve cok sınırlerım bozuldu cok agladım. hala kendımı cok kotü hıssedıyorum. ve her aklıma geldıkce aglıyorum. ılk oldugu ıcın cok korktum ve heralde kendmı kastım o yuzden agrımda cok oldu. zor dayandım yanı. allah hepımıze güzel haberler almayı nasıp etsın. allahım görsün bizi inşallah.
canım ya hayırlı olsun inşallah tutarda çektiğin acıya değer... demekki dr dan kaynaklanıyor benim ilk aşılamam ağrılıydı ama ikinci aşılamam hiç ağrılı olmadı hissetmedim bile ....dr benim hassas olduğumu biliyo canımı hiç yakmadı saolsun...
Kızlar sabah kanama başladı diye yazmıştım ama gelen aslında kan gibi değildi pembe bi akıntıydı sadece. Ve sadece sabah ilk kalktığımda oldu bu saate kadar bişey yok hala. Normalde de 10 unda adet olmam lazım 5 gün vardı yani ama yok daha bişey kanama falan.hiç başınıza geldimi sizin? 14. Gündü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?