2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

günaydın canım..tüp bebek için 2 defa aşılama şart ama özelde yaptırısan devlet karşılamıyor ben dr sordum 2500 ilaçlar dahil devlet karşılamzsa 4000 aşılama yaptırıyorum tüp bebek için dr araştırıyorumallah gönlümüze göre verir inşallah..bide kayın validem karnına tuğla ısıtıp koymuş ve o ay hamile kalmış...geçen eşimin kuzeninin çocuğu olacağını öğrendim kesin aşılamadır diye düşündüm ...çünkü varikosel ameliyatı olmuştu dr çatlama iğnesi vermişti ....bir kaç ay sonra kendiliğinden hamile kalmış aşılama yaptıracaklarmış allah nezaman isterse verir bir şekilde kafamdan attım aşıla yaptırırsam hiç kafama takmıycam yokmuş gibi umudunu kesipte hamile çok kalan duyuyorum allah hahkımızda hayırlısını nasip eder iinşallah

ben de bugün dr. a sordum 2 defa aşılamadan sonra rapor veriliyormuş. o zaman devlet karşılıyormuş. aşılamayı özelde ya da devlette yaptırman farketmiyor. kendimizi sıcak tutmalıyız. annem de köyde çocuğu olmayanların beline bişey sarılıyordu diyor sıcak tutması için ama ne olduğunu hatırlayamadı. kafamızdan atalım diyip başaranlara hayranım ama kafamdan atamıyorum adet günüm yaklaşınca daha çok düşünüyorum. bu ay bayram olunca belki biraz uzak kalırım. Rabbim ne <zaman bizim için hayırlıysa o zaman verecektir elbet. Dua edip beklemekten başka çaremiz yok.

son günler daha stresli geçiyo inşallah peşpeşe güzel haberleri duyarız cnm

inşallah canım ya çok zor valla kesin anlayabileceğimiz bir belirtide yok herkesde farklı olmuş ben burda yazılan çoğu şeyi yaşıyorum ama bunları yaşayıpda tutmayanda var beklemekten başka yapılacak bişey yok inşallah hepimiz hamile oluruzda burda bebekle ilgili şeyleri paylaşırız:97:

özeldekiler kabul edilmiyor bildiğim kadarıyla...evet hiç sıcak tutmuyorum ablamın eltisi 8 sene çocuk özlemiyel yandı gitmmediği dr kalmadı gezdi durdu her adet oluşunda oturup ağlardı çok üzülürdüm sonra umudunu hiç beklemediği bir anda hamile kaldı ve çok güzel masmavi gözlü bir bebek doğurdu çok yakışıklıydı 3 buçuk yaşındaydı....kadın saçalarını kazıtmıştı belki ağzına girer zarar verir diye gözü gibi bakıyordu bir gün ramazan dı duydum ki elinde silah balkona çıkmış balkon yüksekti nasıl yaptıysa düşmüş kendini kaybetti kadın ...sonra kendini camilere adadı bir süre sonra hamile kalmış şimdi bir oğlu var allah ol derse olur ....bende sanırım cumartesi aşılama yaptırırm bayramda dinlenmiş olurum

arkadaşlar merhaba;
bende ekim ayının 27 sinde aşılamamı yaptırdım.doktorum 12 kasımda test yaptırmamı istedi ama maalesef dün güzel bekleyiş bitti Bu işlemde sonra dinlenmek önemli sanırım ben hiç dinlenemedim.
yarın akşam tekrar doktora gideceğim. 2. aşılamanın ne zaman yapılacağına dair konuşulacak. Umarım hepimiz için en hayırlısı olacaktır.
Bu kadra uğraşımıza, çabamıza umarım değecek ve hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alabileceğiz..

merhaba canm özelden yolladım.

teşekkür ederim.ben de birkaç soru sormak için özele msj yazdım ama kabul etmedi.burdan sorayım;eşin ve sen günde kaçtane içiyorsunuz?internetten nerden ve ne kadara aldınız.benim eşimin sperm sayısı hem az hem de hareketi az.şimdiden saol...

kızlar radyotom a gidin hiiiiiç acı çekmedim ve hatta dr lar benimle konuşa konuşa anlata anlata yaptılar ve okadar matraklarki eğleniyosunuz resmen ve nasıl bitti hiç anlamadım ben. hzg için radyotom derim

merhaba ilacın ismini alabilir miyim?
teşekkür ederim..

miraycım özeline mesaj attım bakarmısın

miraycım
bizimde haraket problemimiz var
kullandığın ilaç iyi geliyorsa banada yazarmısın canım

miraycım
o ilaç sperm haraketine iyi geliyorsa
banada gönderebilirmisin canım

kızlar ece1509 semi mesaj attım geldi mi. bakabilir misiniz. smert senin özel mesaj kısmını açman lazım yollanmıyor çünkü.

kızlar görmediğim mesajlarınız varsa haber verin yollarım. inş. hepimiz yararını görürüz.

ya arkadaşlar bugün aşılamanın 14. günü belim o kadar kötü ağrıyor anlatamam sizlerdede var mı

evet canım geldi
teşekkür ederim.
umarım hepimiz için hayırlısı olur.
benim eşim de bir ilaç kullanıyordu sperm sayısını ve hareketini arttırması için ama maalesef yeterli olmadı.Aşılamada hareketli sperm sayısı sınırda kalmıştı. bu akşam hemen bu ilacı bulup alacağı ve kullanmasını sağlayacağım.
inşllah hepimiz için hayırlı olacaktır...

canım yolladım geldi mi? eşim sabah akşam 2 tane aldı. bu ay da kullanıyoruz. inş. bu ay tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…