günaydın kızlar. az önce dr. dan geldim. yumurtam 18.7 mm olmuş. yarın sabah çatlatma iğnemi olacağım. bu ay aşılama yaptırmıyoruz. eşim istemiyor daha doğrusu. bu ay tutmassa belki aralık ayında yaptırırız. eşimi ikna etmem lazım tabii. o aşılamanın normal yoldan farklı olmadığını düşünüyor. bi de problem yokken neden aşılama yaptırıyormuşuz. tüp bebek için de 2 defa aşılama yapılması lazımmış. bakalım bu ay klomen ve çatlatma iğnesiyle devam ediyoruz. bir de bitkisel bi ilaç aldık. ikimiz de kullanıyoruz. arı sütü. geçen ay aşılama olduğunda eşimin spermlerini arttırmıştı. yumurtanın da kaliteli olacağını okudum. 30 milyon arttırmıştı. eşinizde sperm sorunu varsa özelden msj atın ismini yollayabilirim. görüşmek üzere kızlar.
günaydın canım..tüp bebek için 2 defa aşılama şart ama özelde yaptırısan devlet karşılamıyor ben dr sordum 2500 ilaçlar dahil devlet karşılamzsa 4000 aşılama yaptırıyorum tüp bebek için dr araştırıyorumallah gönlümüze göre verir inşallah..bide kayın validem karnına tuğla ısıtıp koymuş ve o ay hamile kalmış...geçen eşimin kuzeninin çocuğu olacağını öğrendim kesin aşılamadır diye düşündüm ...çünkü varikosel ameliyatı olmuştu dr çatlama iğnesi vermişti ....bir kaç ay sonra kendiliğinden hamile kalmış aşılama yaptıracaklarmış allah nezaman isterse verir bir şekilde kafamdan attım aşıla yaptırırsam hiç kafama takmıycam yokmuş gibi umudunu kesipte hamile çok kalan duyuyorum allah hahkımızda hayırlısını nasip eder iinşallah
son günler daha stresli geçiyo inşallah peşpeşe güzel haberleri duyarız cnm
ben de bugün dr. a sordum 2 defa aşılamadan sonra rapor veriliyormuş. o zaman devlet karşılıyormuş. aşılamayı özelde ya da devlette yaptırman farketmiyor. kendimizi sıcak tutmalıyız. annem de köyde çocuğu olmayanların beline bişey sarılıyordu diyor sıcak tutması için ama ne olduğunu hatırlayamadı. kafamızdan atalım diyip başaranlara hayranım ama kafamdan atamıyorum adet günüm yaklaşınca daha çok düşünüyorum. bu ay bayram olunca belki biraz uzak kalırım. Rabbim ne <zaman bizim için hayırlıysa o zaman verecektir elbet. Dua edip beklemekten başka çaremiz yok.
canm yolladım .inş. faydasını görürler.
merhaba canm özelden yolladım.
merhaba canım, ınsallah guzel sonuclar alırsında rahım fılmıne gerek kalmaz, ama egerkı bır aksılık olup cektırmek zorunda kalırsan hıc korkma cunku bende cok korkuyodum ve tesaduf eserı kadınlar kulubunde reklamda gordugum radyatom dıye bır merkez buldum ve sana yemın ederımkı sıfır acı hıc ama hıc bısey hıssetmıyorsun egerkı asılamayı yaptırdıysan onun acısından 10 kat daha az dıyorum ya sıfır acı, cunku radyatomdakı makınalar ozelmıs ve turkıyede tek acısız agrısız sıstemıs, ben dızlerım tıtreyerek yattım masaya okadar tıtrıyodumkı ıkı hemsıre zor tuttu benı hıc abartmıyorum, korkma emın ol acımayacak dedıler ama ben okuduklarımdan sonra cok korkmustum sonuc superdı hıc ama hıc acı hıssetmedım, ama fıyatı dıger yerlerden bırazz pahalı, sakın narkoz alma arkadasım gonul rahatlıgıyla gıdebılırısın...
günaydın kızlar. az önce dr. dan geldim. yumurtam 18.7 mm olmuş. yarın sabah çatlatma iğnemi olacağım. bu ay aşılama yaptırmıyoruz. eşim istemiyor daha doğrusu. bu ay tutmassa belki aralık ayında yaptırırız. eşimi ikna etmem lazım tabii. o aşılamanın normal yoldan farklı olmadığını düşünüyor. bi de problem yokken neden aşılama yaptırıyormuşuz. tüp bebek için de 2 defa aşılama yapılması lazımmış. bakalım bu ay klomen ve çatlatma iğnesiyle devam ediyoruz. bir de bitkisel bi ilaç aldık. ikimiz de kullanıyoruz. arı sütü. geçen ay aşılama olduğunda eşimin spermlerini arttırmıştı. yumurtanın da kaliteli olacağını okudum. 30 milyon arttırmıştı. eşinizde sperm sorunu varsa özelden msj atın ismini yollayabilirim. görüşmek üzere kızlar.
smert senin özel mesaj kısmını açman lazım yollanmıyor çünkü.
miray tekrar deneyebilir misin?
ya yine gelmezse nasıl öğrenebilirim ben senden ilacın ismini
canım yolladım geldi mi? eşim sabah akşam 2 tane aldı. bu ay da kullanıyoruz. inş. bu ay tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?