arkadaşlar sizi bir konuda uyarmak istiorum.lafım hiçbirinize diil. bundan önceki aşılamam da katıldığım topicte 2. aşılamasından olumsuz sonuç alan topic sahibi çok moralini bozdu herkezin. üzgün die hiçbirimiz ses çıkarmadık. ama olumlu sonuç alanlar bile sevincini paylaşıp umut olamadı kimseye. olumsuzlarında iice morali bozuldu. bu işlemden bi halt olmaz işe yaramıo v.s v.s.sizden ricam artık yavaş yavaş sonuçlar gelicek ki inşallahhhh hepsinin karşılığı:CüvCüv: oluropuyorumnanaktan. olumsuz sonuç alan olmaz inşallah benim gibi dünyanın sonu diil. başkalarını umutla beklerken ya da savaşırken umutsuzluğa itmeye hakkımız yok. lütfen üzüntümüzü paylaşacağız ama dğr savaşçı arkadaşları unutmadan. sizden ricam bunu dikkate almanız hepinizi seviyor öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUOTE EVET CANIM BUNA KARŞILIK HZ. MEVLANANIN NİR SÖZÜNÜ SÖYLEYECEĞİM (ÜZÜLME..! İSTEDİĞİN BİRŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN YA DA GERÇEKTEN OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR...)GERÇEKTEN ÇOK DOĞRU SÖYLENMİŞ BİR SÖZ BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ GERİSİ ALLAHA KALMIŞ HERŞEYİN HAYIRLISI BU ARADA BEN 7 YILLIK EVLİYİM VE İLK AŞILAMAMI 6 EKİMDE YAPTIRDIM. NE ÇOK UMUT BAĞLIYORUM NE DE UMUTSUZLUĞA KAPILIYORUM ÇİFT YÖNLÜ DÜŞÜNÜYORUM YANİ.:lepi:
reyhancım hoşgeldin arzu edersen seni de listemize yazalım. hayırlı, uğurlu ve bol sağlıkla kolaylıkla olsun canıma.s.EVET CANIM BUNA KARŞILIK HZ. MEVLANANIN NİR SÖZÜNÜ SÖYLEYECEĞİM (ÜZÜLME..! İSTEDİĞİN BİRŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN YA DA GERÇEKTEN OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR...)GERÇEKTEN ÇOK DOĞRU SÖYLENMİŞ BİR SÖZ BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ GERİSİ ALLAHA KALMIŞ HERŞEYİN HAYIRLISI BU ARADA BEN 7 YILLIK EVLİYİM VE İLK AŞILAMAMI 6 EKİMDE YAPTIRDIM. NE ÇOK UMUT BAĞLIYORUM NE DE UMUTSUZLUĞA KAPILIYORUM ÇİFT YÖNLÜ DÜŞÜNÜYORUM YANİ.:lepi:
üzülme nolur biz çok ii birer anne olucaz
çocuk yetiştirmeyi bilmeyenler b,ile anne oluyo
bizde olucaz ama zamanını allah biliyo senin içinde dua etcem
reyhancım hoşgeldin arzu edersen seni de listemize yazalım. hayırlı, uğurlu ve bol sağlıkla kolaylıkla olsun canıma.s
BENİDE ARANIZA ALIRSANIZ SEVİNİRİM TABİ :1hug:
EKİM 2010 AŞILAMA LİSTEMİZ
[table="head"]İsim|Kaçıncı Aşılama|Tedavi|Aşılama Günü|Sonuç
bades|2.aşılama|sperm hareket problemi|2 Ekim|??
YS66|2.aşılama|?|3 Ekim|??
mik24|?|?|5 Ekim|??
konden|1.aşılama|Sebepsiz infertilite|6 Ekim|??
sunasay|3.aşılama|Yumurta Yetmezliği|6 Ekim|??
semi|1.aşılama|Sol tüp tıkalı şüpheli|7 Ekim|??
berfin83|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|8 Ekim|??
hperi|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|9 Ekim|??
connet|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|11 Ekim|??
mine25|3.aşılama|Pko|11 Ekim|??
frtkrdmr|1.aşılama|?|13 Ekim|??
tume|1.aşılama|Çikolata kisti|14 Ekim|??
vuvuzela|?|Haşimato rahatsızlığı|Kasım|??
nisa16|?|?|?|??
mmdmv|1.aşılama|Tüp tık-sperm hareketsizliği|?|??
nurci|?|?|?|??
[/table]
reyhancım hoşgeldin arzu edersen seni de listemize yazalım. hayırlı, uğurlu ve bol sağlıkla kolaylıkla olsun canıma.s
BENİDE ARANIZA ALIRSANIZ SEVİNİRİM TABİ :1hug:
memnuniyetle reyhancım.:)) ama ben cepten yapamıorum syafa başına alcam sonra. ama hperi arkadaşımız kesin görüp ekler yarın sağolsun. eksik bilgileri tamamlarsan sevinirim. rahatsızlığın varmıydı?
EVET BAKMIŞTIM LİSTENİZE İNŞALLAH HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLER:dance:
memnuniyetle reyhancım.:)) ama ben cepten yapamıorum syafa başına alcam sonra. ama hperi arkadaşımız kesin görüp ekler yarın sağolsun. eksik bilgileri tamamlarsan sevinirim. rahatsızlığın varmıydı?
SEBEPSİZ İNFETİLİTE DEDİLER AMA BENİM ADET DÜZENSİZLİĞİM VARDI 35 GÜNDE BİR OLUYORUM BAZEN DE 40. RAHİM FİLMİM AÇIK ÇIKTI. NİYE OLMADIĞINI BENDE ANLAMIYORUM GALİBA STRES YAPIYORUZ HERŞEY BEYİNDE BİTİYOR DİYOLAR. ÇOK DUYDUM UMUDUNU YİTİRİP KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALANLARI
SEBEPSİZ İNFETİLİTE DEDİLER AMA BENİM ADET DÜZENSİZLİĞİM VARDI 35 GÜNDE BİR OLUYORUM BAZEN DE 40. RAHİM FİLMİM AÇIK ÇIKTI. NİYE OLMADIĞINI BENDE ANLAMIYORUM GALİBA STRES YAPIYORUZ HERŞEY BEYİNDE BİTİYOR DİYOLAR. ÇOK DUYDUM UMUDUNU YİTİRİP KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALANLARI
pkon varmıydı? çünkü genelde adet düzensizliği olan arkadaşların öle. stres çok önemli. hiç üzme kendini.takma kafana. kaç yıldır istiosun?
pkon varmıydı? çünkü genelde adet düzensizliği olan arkadaşların öle. stres çok önemli. hiç üzme kendini.takma kafana. kaç yıldır istiosun?
HAYIR YOK, 7 YILLIK EVLİYİM CANIM
HAYIR YOK, 7 YILLIK EVLİYİM CANIM
geç olsun güç olmasın reyhancım. sağlıkla al kucağına inşallah.stres çok ama çok etkili bu işde uğraş bulmak lazım kafayı dağıtmak için. ben bu ay spora başlıycam tekrar. bolu da özele mi gidiosun doktora?
arkadaşlar sizi bir konuda uyarmak istiorum.lafım hiçbirinize diil. bundan önceki aşılamam da katıldığım topicte 2. aşılamasından olumsuz sonuç alan topic sahibi çok moralini bozdu herkezin. üzgün die hiçbirimiz ses çıkarmadık. ama olumlu sonuç alanlar bile sevincini paylaşıp umut olamadı kimseye. olumsuzlarında iice morali bozuldu. bu işlemden bi halt olmaz işe yaramıo v.s v.s.sizden ricam artık yavaş yavaş sonuçlar gelicek ki inşallahhhh hepsinin karşılığı:CüvCüv: oluropuyorumnanaktan. olumsuz sonuç alan olmaz inşallah benim gibi dünyanın sonu diil. başkalarını umutla beklerken ya da savaşırken umutsuzluğa itmeye hakkımız yok. lütfen üzüntümüzü paylaşacağız ama dğr savaşçı arkadaşları unutmadan. sizden ricam bunu dikkate almanız hepinizi seviyor öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUOTE EVET CANIM BUNA KARŞILIK HZ. MEVLANANIN NİR SÖZÜNÜ SÖYLEYECEĞİM (ÜZÜLME..! İSTEDİĞİN BİRŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN YA DA GERÇEKTEN OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR...)GERÇEKTEN ÇOK DOĞRU SÖYLENMİŞ BİR SÖZ BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ GERİSİ ALLAHA KALMIŞ HERŞEYİN HAYIRLISI BU ARADA BEN 7 YILLIK EVLİYİM VE İLK AŞILAMAMI 6 EKİMDE YAPTIRDIM. NE ÇOK UMUT BAĞLIYORUM NE DE UMUTSUZLUĞA KAPILIYORUM ÇİFT YÖNLÜ DÜŞÜNÜYORUM YANİ.:lepi:
Merhaba Reyhan bende 6 Ekimde yaptırdım. Herhangi bişey varmı benim kasığımda kasılmalar oluyor. Sonuç öğrenmeye nezaman gidiceksin canım drun ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?