kevokcummm:))) hihoyyyt
canımmm napıyon.hihoyyyt bu smile yi sana benzetiyorum ,çok sevimli.ne zaman görsem aa bades diyom valla
hoyt yapan kızımı:roflol: o mu? smile? mrk ettim hangisi:roflol:
tüm arkadaşlarım merhaba hepinize.. aşılamamım ikinci günündeyim ve inanılmaz gaz sancım var.. sizde de olmuşmuydu??? gaz sancısı mideme vuruyor valla..:bbo:
evet hiyoott yapan valla bak.
canım doktorum beni hep uyarıodu aşılamadan önce. üşütme çok gaz sancın olur gazın çok olur die. üşütme sıcak tutu ayaklarını. sıkı giyin.
canım doktorum beni hep uyarıodu aşılamadan önce. üşütme çok gaz sancın olur gazın çok olur die. üşütme sıcak tutu ayaklarını. sıkı giyin.
badeeesss soğanım yokmuş evdemafoldumben yarın başlicamm
hihoyyythihoyyyt ben de benzetmeye başladım kendime:roflol::roflol:
anladım canım sağol.. ben dün aşılama sırasında çok üşüdüm ameliyathane soğuttu.. bir de orada öylece yattım yarım saat.. üsütüm kalındı ama altta bişey olmayınca fayda etmedi tabi
bayanssulusmile buda sensin. bayan süksebayanssulusmile
çoğu aşılama yapılırken ayağına çorap giyiyo. dikkat et kendini sıcak tut tume. melisa çayı falan rahatlatır naçizane tavsiyem[/Q
eşime söyleyim gelirken alsın o zaman... gaz sancım yüzünden hangi kasık ağrısı hangisi gaz ağrısı anlamıyorum.. tekrar sağol badescim
teşekkür ederim bades ya iyiki varsın
yalancııııııı vardır vardır bahane etme. yoksa da etrafın akraba dolu birine söle getirsin 2 tanelmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?