2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

tüm arkadaşlarım merhaba hepinize.. aşılamamım ikinci günündeyim ve inanılmaz gaz sancım var.. sizde de olmuşmuydu??? gaz sancısı mideme vuruyor valla..:bbo:

tüm arkadaşlarım merhaba hepinize.. aşılamamım ikinci günündeyim ve inanılmaz gaz sancım var.. sizde de olmuşmuydu??? gaz sancısı mideme vuruyor valla..:bbo:

canım doktorum beni hep uyarıodu aşılamadan önce. üşütme çok gaz sancın olur gazın çok olur die. üşütme sıcak tutu ayaklarını. sıkı giyin.

canım doktorum beni hep uyarıodu aşılamadan önce. üşütme çok gaz sancın olur gazın çok olur die. üşütme sıcak tutu ayaklarını. sıkı giyin.

anladım canım sağol.. ben dün aşılama sırasında çok üşüdüm ameliyathane soğuttu.. bir de orada öylece yattım yarım saat.. üsütüm kalındı ama altta bişey olmayınca fayda etmedi tabi

çoğu aşılama yapılırken ayağına çorap giyiyo. dikkat et kendini sıcak tut tume. melisa çayı falan rahatlatır naçizane tavsiyem

esra gelmiş mi kevok daha bakamadım o tarafa. misafirleri gitti mi acaba? ohh yediler pasta börekleri canım istedi:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…