ilk test sonucunu görünce kitlendim boğazımda düğümlendi herşey sunasaycım ama takdir allahın elbet yüzümü gülderecek inşallah. rabbim herkezin gönlüne göre versin ve kucağını boş bırakmasın.ümidini hiç yitirme rabbim bize sabır versin ve kolaylıklarla kavuştusun bebişlerimize. sunasaycım özel olmazsa canım sosyal güvenceniz yok mu? artık tüp bebeği karşılıyo bilmiorum devlet. yanlışmıyım bilmiorum?
slm bades öncelikle desteğin için çok teşekkür eder dualarının kabulunü dilerim canım özel bi şirkette çalışıyordum tedavi için sık sık izin almam gerekiyordu şirketin işleri kötü gidince işine ilk son verilenlerden oldum eşim çalışıyor yani ssk var fakat benim hormon testlerim yüksek çıktığı için devlet karşılamıyor yani bir sorun çok arkadaşım 2. kez kredi çekmek zorunda kaldık tabiki yinede ümitliyim güzel allahım yardımcımız olsun diyorum .
hpericim tam hoşgeldin diecektim yok oldun?
bende sizin gibiyim kızlar 1 yıllı geçkin zamandır ugraşıyoruz bi türlü kısmet olmadı bende pko var eşimde bi problem yok herşey normal giderken bi bakmışım sonuçlar hep negatif umudum azalıyo artık iyice ilk aşılmam negatifle sonuçlandı bir ay ara vardik yeniden aşılma olacam ilaçlara başladım pazartesi konturolm var belli olcak nezamn olcagım allahım bu sefer bana ve isteyn bütün arkadşlarıma yardımcı olsun
mrh.arkadaşlar nete ancak bugün girebildim verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ediyorum.benim eşimde hareket problemi vardı ben eşime keçi boynuzu kürü uyguladım.eşimin 2.testi sonucunda hareketinin artığını gördük.aynı zamanda prolaktin problemimde vardı onuda düşürdüm.muhtemelen kasım ayının başında aşılamam olacak.inşallah şu rahim filminide kolaylıkla atlatırım.Allah hepimize sabır versin.
günaydın kıssslar bende aranıza katılmak istedim dün 2.aşılamamı yaptırdım 18 inde belli olcak...inşallah sonuç hepimizin pozitif çıkar allah emeklerimizi boşa çıkarmaasın...
Merhaba Reyhan bende 6 Ekimde yaptırdım. Herhangi bişey varmı benim kasığımda kasılmalar oluyor. Sonuç öğrenmeye nezaman gidiceksin canım drun ne dedi?
BENİM HEP VARDI BELİM VE KASIKLARIMDA HASTA OLACAKMIŞIM GİBİ AĞRI VAR AYIN 21 .DE ÇAĞIRDI GEBELİK TESTİ İÇİN BAŞKADA BELİRTİM YOK.:1no2:
kızlar drum beni 10.gün çağırmıştı ya
yarın 9 30 da dr dayım bakalım ne diyecek
kaçtane kistciğim oluşmuş
BENİM HEP VARDI BELİM VE KASIKLARIMDA HASTA OLACAKMIŞIM GİBİ AĞRI VAR AYIN 21 .DE ÇAĞIRDI GEBELİK TESTİ İÇİN BAŞKADA BELİRTİM YOK.:1no2:
merhaba canım seninle aynı gün aşılama olmuşuz tedavini nerede yaptırıyorsun benimde belirtiler aynı adet sancısı gibi bide yanlız mide bulantısı var bende ilaçlardanmı bilemiyorum hayırlısı arkadaşım rabim dualarımızın kabulunu eyler inşallah.
sunasaucım nasıl yani hormon testinin yüksek çıkması tüp bebek tedavisini devletin karşılamaması mı demek? ne kadar saçma ya. ssk doğum hastaneleri bildiğim kadarıyla da aşılamayı ücretsiz yapıo. sadece ilaçların yüzdesini ödüosun. bulunduğun yerde üni hastanesi varsa aşılama için sevk alabilirsin.tüp bebek çok masraflıymış. rabbim inşallah gerek bırakmaz artık canım inşallah aşılaman sonuç verir.:Saruboceq:slm bades öncelikle desteğin için çok teşekkür eder dualarının kabulunü dilerim canım özel bi şirkette çalışıyordum tedavi için sık sık izin almam gerekiyordu şirketin işleri kötü gidince işine ilk son verilenlerden oldum eşim çalışıyor yani ssk var fakat benim hormon testlerim yüksek çıktığı için devlet karşılamıyor yani bir sorun çok arkadaşım 2. kez kredi çekmek zorunda kaldık tabiki yinede ümitliyim güzel allahım yardımcımız olsun diyorum .
opuyorumnanaktan inşallah karşılaşıcazkarşılaşamadık bür türlü her beraber topikte
stres yapma lütfen semi. neden kist yazdın? senin kist problemin yoktu bildiğim kadarıyla. inşaaaaaaaallah güzel haberlerle dönersin canım. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: lütfen ama lütfen olumsuz düşünmeiyiyim canım
yarın dr kontrolu var o yüzden biraz stresliyim ama
idare ediyorum sen nasılsın
öncelikle hoşgeldin orkide.:)var birçok insan ama henüz topiğimiz yeni orkidecim. bekleyip görücez. güzel hbrler gelecek sıra sıra inşallahopuyorumnanaktan2. aşılama olupta pozitif gören varmı burda((
slm arkadaşım zamanın nası geçiyor herhangibir belirtin oluyormu lütfen bilgilendirirmisin merak ediyorum............
ben özeline msj attım ysnin sunasay. msjlarını kontrol ettim. enson buraya yazmasından beri girmemiş siteye:1no2:. inşallah güzel hbrlerle döner:Saruboceq:
topiğimize yeni gelen arkadaşlar sizlerin de hayırlı olsun. opuyorumnanaktan hepinizden güzel hbrler almak dileğiylee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?