2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

EKİM 2010 AŞILAMA LİSTEMİZ
[table="head"]
İsim​
|Kaçıncı Aşılama|
Tedavi​
|Aşılama Günü|Sonuç
bades|2.aşılama|Sperm hareket problemi|2 Ekim|??
YS66|2.aşılama|?|3 Ekim|??
mik24|?|?|5 Ekim|??
konden|1.aşılama|Sebepsiz infertilite|6 Ekim|??
sunasay|3.aşılama|Yumurta Yetmezliği|6 Ekim|??
REYHANgoker|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|6 Ekim|??
semi|1.aşılama|Sol tüp tıkalı şüpheli|7 Ekim|??
berfin83|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|8 Ekim|??
hperi|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|9 Ekim|??
miray15|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|9 Ekim|??
connet|1.aşılama|Sebepsiz İnfertilite|11 Ekim|??
mine25|3.aşılama|Pko|11 Ekim|??
frtkrdmr|1.aşılama|?|13 Ekim|??
tume|1.aşılama|Çikolata kisti|14 Ekim|??
vuvuzela|?|Haşimato rahatsızlığı|Kasım|??
nisa16|?|?|?|??
mmdmv|1.aşılama|Tüp tık-sperm hareketsizliği|?|??
nurci|?|?|?|??
[/table]

bende sizin gibiyim kızlar 1 yıllı geçkin zamandır ugraşıyoruz bi türlü kısmet olmadı bende pko var eşimde bi problem yok herşey normal giderken bi bakmışım sonuçlar hep negatif umudum azalıyo artık iyice ilk aşılmam negatifle sonuçlandı bir ay ara vardik yeniden aşılma olacam ilaçlara başladım pazartesi konturolm var belli olcak nezamn olcagım allahım bu sefer bana ve isteyn bütün arkadşlarıma yardımcı olsun

mrh.arkadaşlar nete ancak bugün girebildim verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ediyorum.benim eşimde hareket problemi vardı ben eşime keçi boynuzu kürü uyguladım.eşimin 2.testi sonucunda hareketinin artığını gördük.aynı zamanda prolaktin problemimde vardı onuda düşürdüm.muhtemelen kasım ayının başında aşılamam olacak.inşallah şu rahim filminide kolaylıkla atlatırım.Allah hepimize sabır versin.

slm o_rkide01 guruba hoşgeldin başarılar .

slm nurci hoşgeldin sabrın sonu selamet olur inşallah

günaydın kıssslar bende aranıza katılmak istedim dün 2.aşılamamı yaptırdım 18 inde belli olcak...inşallah sonuç hepimizin pozitif çıkar allah emeklerimizi boşa çıkarmaasın...

slm arkadaşım zamanın nası geçiyor herhangibir belirtin oluyormu lütfen bilgilendirirmisin merak ediyorum............

kızlar drum beni 10.gün çağırmıştı ya
yarın 9 30 da dr dayım bakalım ne diyecek
kaçtane kistciğim oluşmuş

iyiyim canım
yarın dr kontrolu var o yüzden biraz stresliyim ama
idare ediyorum sen nasılsın

kızlar drum beni 10.gün çağırmıştı ya
yarın 9 30 da dr dayım bakalım ne diyecek
kaçtane kistciğim oluşmuş

canım inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur tabi hepimiz için geçerli bizleri haberdar et olurmu canım....

Doktor bana ilaç vermedi sadece adetin 2. Günü klomen kullandım 5 gün okadar adatıpta tedavi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…