2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım benimde 8.günüm dün geceden beri bacaklarım ağrıyor ayrıca belim
bunlar benim her ay yaşadığım adet belirtileri
umarım seninkiler hamilelik belirtisidir

adet belirtileri ve hamilelik belirtileri neredeyse aynı canım,hemen umutsuzluğa kapılma,inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur..

kızlar ben geldim.. bugün aşılamamı yaptırdım.. sandığımdan daha kolay oldu.. spekulum benim en büyük kabusum ama inanın canım çok yanmadı. doktorum bugün hep yat dinlen dedi. ayın 28-29u gibi test yaptıracağız hayırlısı bakalım:smiley-cool:

hayırlısı olsun canım
yat canım bugün kalkma sakın

hayırlısı olsun canım, dr sozunu dınle ve yataktan kalkma agır ısler yapma, benımde senden 1-2 gun once ınsllah hepımız ıcın hayırlısı olur....

ay tume çok güldüm ya
kendi halim aklıma geldi bende arabadabile yatmıştım
buna gülünmez ama benim sinirsistemim çöktü anlaşılan
neyse bide canım ben ilkgün yattım sonra kendime hiç dikkat etmedim
şimdi pişmanım benim yaptığım hataya düşme canım sen

bades nasılsın canım herşey yolundamı ?
canım kırmızılar geldi.üzülmedim test sonucundan sonra hazırdım doğal olarak. sizlerden güzel hbr bekliorum ki 3.ye umutla tam gaz devam edeyimopuyorumnanaktan
canımmm sıcak tutun kendinizi. üşütmemekte çok önemli semicim. adet belirtisi için de çok erken diil mi?
hayırlı uğurlu olsuuuuuna.s. spektulumdan ben de hazetmem. yat dinlen üşütme ve keyfine bak:))

inşallah güzel allahım bütün dilekleri inşallah.....çok sağol arkadaşım seninde dileklerinin kabulu dileğiyle....

kızlar ya, cok sevdıgım bı arkadasım var 7 senedır evlı tup bebek yaptırmıstı gecen sene ama olmamıstı azonce ogrendık hamıleymıs hemde dogal yoldan , canım ya sevınemedı bıle hemen dr gıttı umarım ters bısey cıkmaz, kan tahlılınde 34 gıbı bısey cıkmıs....

sağol arkadaşım inşallah allah yardımcımız olsun ikimizinde adet belirtileri aynı gibi bekleyip görecez sonuç inşallah listedeki herkeslerin yüzünü rabbim güldürsün inşallah....

canım üzülme tabi benimde yine olmadı gibi hakkımızda hayırlısı diyorum benim 2 defada tüp bebek tedavimi yarım bırakmışlığım var artık maddi manevi zor durumdayım yinede ümitliyim süpriz bekliyorum anlıycağın kendine dikkat et tm......

hayırlı olsun canım bol şanslar......

canlarım burda hepımız aynı amac ıcın toplanıyoruz ama ben anladımkı yanı daha ıyı anladım kafadan cıkartıcaz bu bebek fıkrını, azonce bahsettıgım arkadas tupbebek yaptırmıstı ve olmamıstı ama 5-6 ayıdr kafam cok rahat gercekten kendımı kandırmıyorum cok rahatım 35 yasıana kadar beklıcem ve bu arada hıcbır ugras ıcıne gırmıcem dedı ve sımdı hamıle, uzulmeyın basarızıs tup bebek, basarısız aşılama tedavıler bunlarını hepsını yasamıs olanımız vardır muhakkak ama hepsını bı kenara bırakın unutun ben öle yapıcam 27 ekıme kadar beklıcem ve ALLAH kısmet ederse hamıle kalırsam zaten sorun yok ama eger tam tersı olucaksa, bıdaha bısey yaptırmayı dusunmuyorum ve cevremdekı herkezide uyarıcam bebek, hamılelık gıbı seyler konusmucam, bırde bunu denemek ıstıyorum , allaha sukur bır kac aydır kafam rahat ınsallah bu hep bole devam eder....

badescim susanaycım çook teşekkür ederim.. inşallah hayırlı olur

ilk test sonucunu görünce kitlendim boğazımda düğümlendi herşey sunasaycım ama takdir allahın elbet yüzümü gülderecek inşallah. rabbim herkezin gönlüne göre versin ve kucağını boş bırakmasın.ümidini hiç yitirme rabbim bize sabır versin ve kolaylıklarla kavuştusun bebişlerimize. sunasaycım özel olmazsa canım sosyal güvenceniz yok mu? artık tüp bebeği karşılıyo bilmiorum devlet. yanlışmıyım bilmiorum?

senin il aşılaman diilmiydi connetcim? canım stres yapmamak lazım tabi üzülmek stres yapmak ii gelmio yumoşlara. ama lütfen olmazsa bu sefer bidaha bişey yaptırayı düşünmüorum deme. tedbir bizden takdir allahtan. olumlu sonuç alan da çok aşılamadan. arkadaşını çok tebrik ederim. sağlıkla doğuma inşallah.:Saruboceq:

arkadaşlar sizi bir konuda uyarmak istiorum.lafım hiçbirinize diil. bundan önceki aşılamam da katıldığım topicte 2. aşılamasından olumsuz sonuç alan topic sahibi çok moralini bozdu herkezin. üzgün die hiçbirimiz ses çıkarmadık. ama olumlu sonuç alanlar bile sevincini paylaşıp umut olamadı kimseye. olumsuzlarında iice morali bozuldu. bu işlemden bi halt olmaz işe yaramıo v.s v.s.sizden ricam artık yavaş yavaş sonuçlar gelicek ki inşallahhhh hepsinin karşılığı:CüvCüv: oluropuyorumnanaktan. olumsuz sonuç alan olmaz inşallah benim gibi dünyanın sonu diil. başkalarını umutla beklerken ya da savaşırken umutsuzluğa itmeye hakkımız yok. lütfen üzüntümüzü paylaşacağız ama dğr savaşçı arkadaşları unutmadan. sizden ricam bunu dikkate almanız hepinizi seviyor öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…