yarım saat yatırdı beni 10 dk az geldi bana baya ya bence bağla kendini bu sefer kaldırmasın kimse ben doğal olunca bile 1 saat yatıyorum aşılamada 10 dk kimse kaldıramaz beni
masalcan hakıl kızlar önce peri sonra tume sonra ben sonra aska sonra masalcan semi daha aklıma gelmeyen herkes sırayla pozitifeleri görücez buna inanarak yolumuza devam edelim.ben sizden biraz önde olduğum için umut olucam size.2.aşılamda şansın nekadar yüksek olduğpunu görcez inşşşş :)kızlar 70tane yasin çok etkilymiş okusak iyi olur.
hmm ben zaten bu aşalamadan sonra hep yatmayı düşünüyorum zamanım olur 70 yasini okumayı düşünüyorum.3gün orucu duymamıştım ama tutalım ozaman günler kısa nasılsaevet bende duydum canım70 yasın okuyalım. bıde 3 gun oruç diyolar niyet edıp tutmak lazım. ben cok ıstıyoum ama bı turlu fırsatım olmadı. sürekli ilaç kullanıyorum diye bir trlü nasıp olmadı. inşallah nasıp olur tutucam kararlıyım:))) haklıyım tabı oacak yanı ben butun ınancımla meleklerımzın gelecegıne ınanıyorum. sadece zamana ve sabıra ıhtıyacımız var canlar:)))
evet cnm bu sefer kimse kaldıramaz benide yatıcam :) ve aşılamadan önce muayen isticem baksın bakalım yumoşlar ne alemde ezbere yapmasın bu sefer.
kızlar herkese iyi geceler sizleri seviyorum ya tanımasamda görmesemde Allah hepinizden razı olsun kucaklarımızı doldursun
kızlar herkese iyi geceler sizleri seviyorum ya tanımasamda görmesemde Allah hepinizden razı olsun kucaklarımızı doldursun
nlamadıgım sey ne kızlar. asılama oncesı ılac kullandııyo ve sızı aşılamadan once hı muayee etmıyomu dr'larınız? benimki mtlaka en az 3-4 gun cagırıyo. bazn gün aşırı bazende hergun gıdıyorum muayeneye. bazen karnımdan bakıyo, bazende daha emın olmak ıcın ve daha ıyı gorebılmek ıcın vajınalda bakıyo. sızınkı bakmıyosa nekadar buyudugunu nasıl anlıyo veya buyudugunu nasıl anlıyo. eger buyumedıyse ılac dzunu artırıyo cunku??????
hmm ben zaten bu aşalamadan sonra hep yatmayı düşünüyorum zamanım olur 70 yasini okumayı düşünüyorum.3gün orucu duymamıştım ama tutalım ozaman günler kısa nasılsa
yok tatlım öyle değil.benimki de 2 günde bir çağırıp bakmıştı.duruma göre ilaç verdi vs.sadece en son cuma çağırmıştı muayene etmişti uygun büyüklüğe gelmişti yumoş dediki pazar sabah 8 de ç.iğnesini yaptı pazartesi öğlende aşılama yaptı.en son 3gün önce bakmıştı onu dedim ben.
Amin canım inşallah,dua hiç eksik olmuyor zaten.Rabbim hayırlısını nasip etsin,bebişlerimize kavuştursun bizi inşallah.Tedavin hayırlı uğurlu olsun,bol şans..reyhancım çok güzel yazmışsın duan okadar içten ki inşallah dualarımız kabul olur...
pericim süper çok güzel şimdi daha fazla olması inş denk gelmesine vesile olur...
bende bugün regl oldum perşembe gidicem doktora bakalım ya bismillah deyip başlayalım bizde inş peşpeşe pozitifleri görelim.umut ol bize cnm birbirimize dua etmeyi ihaml etmeyelim inş.
istanbuldayım canım,bence mutlaka etkisi vardır doktorun..buarada pericim sen hangi şehirdeydin?
ya aşılamada doktorun etkisi nekadar acaba kızlar biliyomusunuz?
ya bu sefer 15 dk yatabildim bende yatırmıyo kadın yaa ama eve gelince yattım hemen..yarım saat yatırdı beni 10 dk az geldi bana baya ya bence bağla kendini bu sefer kaldırmasın kimse ben doğal olunca bile 1 saat yatıyorum aşılamada 10 dk kimse kaldıramaz beni
hangi bantları acaba,ben hiç duymadım????şu bantları kullanıp adetınde gecıkme olan varmı:???
hakkında hayırlısımrb kizlar coktandir yazmiyorum 1 asilamam fasa fiso oldu adete girdim morarim okadar bozulduku 1 hafta agladim gelci hala kendimde degilim tedaviyi birakma karari aldik cunku 2 yildir yapmadigiiz sey kalmadi en iyisi yazin turkiyeye gelip tup bebek yapmak baska carem yok...((( yasimi yazmaya korkuyorum cok kucuksun diyeceginiz icin ama ben cucuk hasretiyle oluyorum..
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|
tume|2.deneme|18.12.2010||
febe|2.deneme||07.12.2010|
semi|||19.12.2010|
masalcan|||19.12.2010|
REYHANgoker|2.deneme||30.12.2010|
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||
tumecim senin kistin çikolata kistimiydi
neden o tarafta hayır yok dedin canım ???
bugün msjını okudum o zamandan beri çökmüş durumdayı resmen..
benim sol tüpüm tıkalı sagdada kist var.e soldan zaten hayır yok
kistim pko miyom yada çikolata değil basit hamileliğe engel bir kist değil dedi drum
ama senin msjını okuyunca sanki kasıtlı olarak bilinç altına attığım bilmek düşünmek istemediğim gerçek yüzüme vuruldu su yüzüne çıktı sanki
rabbim tüm çabalarım boşunamı olmayacak mı bebeğim neden tüp demediler direk drum para için mi yaptırıyor bu aşılamaları bir sürü soru dolaşıypr beynimde
karışığıom buakşam biraz yani işallah düzelirim yarına çok zor..
masalcan hakıl kızlar önce peri sonra tume sonra ben sonra aska sonra masalcan semi daha aklıma gelmeyen herkes sırayla pozitifeleri görücez buna inanarak yolumuza devam edelim.ben sizden biraz önde olduğum için umut olucam size.2.aşılamda şansın nekadar yüksek olduğpunu görcez inşşşş :)kızlar 70tane yasin çok etkilymiş okusak iyi olur.
nlamadıgım sey ne kızlar. asılama oncesı ılac kullandııyo ve sızı aşılamadan once hı muayee etmıyomu dr'larınız? benimki mtlaka en az 3-4 gun cagırıyo. bazn gün aşırı bazende hergun gıdıyorum muayeneye. bazen karnımdan bakıyo, bazende daha emın olmak ıcın ve daha ıyı gorebılmek ıcın vajınalda bakıyo. sızınkı bakmıyosa nekadar buyudugunu nasıl anlıyo veya buyudugunu nasıl anlıyo. eger buyumedıyse ılac dzunu artırıyo cunku??????
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|
tume|2.deneme|18.12.2010||
febe|2.deneme||07.12.2010|
semi|||19.12.2010|
masalcan|||19.12.2010|
REYHANgoker|2.deneme||30.12.2010|
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?