tumecim senin kistin çikolata kistimiydi
neden o tarafta hayır yok dedin canım ???
bugün msjını okudum o zamandan beri çökmüş durumdayı resmen..
benim sol tüpüm tıkalı sagdada kist var.e soldan zaten hayır yok
kistim pko miyom yada çikolata değil basit hamileliğe engel bir kist değil dedi drum
ama senin msjını okuyunca sanki kasıtlı olarak bilinç altına attığım bilmek düşünmek istemediğim gerçek yüzüme vuruldu su yüzüne çıktı sanki
rabbim tüm çabalarım boşunamı olmayacak mı bebeğim neden tüp demediler direk drum para için mi yaptırıyor bu aşılamaları bir sürü soru dolaşıypr beynimde
karışığıom buakşam biraz yani işallah düzelirim yarına çok zor..
hoşbuldum sağolun kızlar
msj yazmakla meşguldum ancak görebildim msjlarınızı
demek istediğim her dr yeteri kadar ilgilenmiyor,takip etmiyor
sansı olanada aşılama deniyor olmayanada v.s
bende bugün yarın adet olucam işte sonra belli olcak inşallah ama olmasam daha iyi olur inşallah2.aşılamam olucak bakalım artık nasip tek tek haberler gelsede moralimiz düzelse
evet ya çok haklısın benimde 1. aşılamada aklıma takılan şeyler var mesela benim yumurtamın çatlayıp çatlamadığına bakmadı ve benim iğneden 10 saat sonra büyük ihtimal yumurtam çatladı ama ben aşılamayı 30 küsür saat sonra oldum bilmiyorum artıkya nasip ama insanda bunlara takılıyo tabihoşbuldum sağolun kızlar
msj yazmakla meşguldum ancak görebildim msjlarınızı
demek istediğim her dr yeteri kadar ilgilenmiyor,takip etmiyor
sansı olanada aşılama deniyor olmayanada v.s
inş cnm olmazsın bende öle olsun istiyodum ama olmadı bugün geldi benim kırmızlar artık 2.aşılamaya başlamaktan başka yol yok
misal
benim 7 yumoşum vardı
4 sol 3sağ
druma dedim solda ise sadece yumurtalarım aşılama iptal edilece dimi diye
hayır dedi
nasıl döllenecek peki yumurtalar benim sol tüpüm tıkalı dedim
öbür taraftan gecer dedi???????????????????????????????????
bende bugün yarın adet olucam işte sonra belli olcak inşallah ama olmasam daha iyi olur inşallah2.aşılamam olucak bakalım artık nasip tek tek haberler gelsede moralimiz düzelse
misal
benim 7 yumoşum vardı
4 sol 3sağ
druma dedim solda ise sadece yumurtalarım aşılama iptal edilece dimi diye
hayır dedi
nasıl döllenecek peki yumurtalar benim sol tüpüm tıkalı dedim
öbür taraftan gecer dedi???????????????????????????????????
cnm aynı şeylere bende takıldım ve bu sefer muayne etmesini isteyeceğim bakalım ne der:18:evet ya çok haklısın benimde 1. aşılamada aklıma takılan şeyler var mesela benim yumurtamın çatlayıp çatlamadığına bakmadı ve benim iğneden 10 saat sonra büyük ihtimal yumurtam çatladı ama ben aşılamayı 30 küsür saat sonra oldum bilmiyorum artıkya nasip ama insanda bunlara takılıyo tabi
askacım neden 10 saat sonra çatladığını düşünüyorsun
iğneden 36 saat sonra yapılıyor aşılama canım
canınızı sıktıysam kusura bakmayın kızlar
gününmüz günümüze uymuyor
işte hep diyorum psikolojimiz ağır zor ne yapacağımız belli olmuyor
öpüyorum semicim görüşürüz cnm.
askacım bu sefer daha deneyimliyiz gerekirse dr un kafasının etini yiyip bu sefer bunaları söyleyeceğim ona.aşılamadan sonra nekadar yatırdı sizi?beni 10dk,çokmaz bence bu sefer kaldıramaz beni
canım kusura bakılacak bısey yok, haklısın ınsanın bıntane soru takılıyo kafasına haklıında, ümitsizlik yok bitanem yok.
bu arada benım ç. iğnesinden 27saat sonra yapıldı aşılamam. aşılamadan sonrakı gün bakı ıyı duruma dedı. dedi ama tutmadı malesef(
ama tutacak başka yolu yok. hepımız melelerimize kavuşacaz ben buna inanıyorumsonunda kazzanan biz olacagız inşallaaaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?