2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

hoşbuldum sağolun kızlar
msj yazmakla meşguldum ancak görebildim msjlarınızı
demek istediğim her dr yeteri kadar ilgilenmiyor,takip etmiyor
sansı olanada aşılama deniyor olmayanada v.s

hayatım dur hemen üzme kendini öyle olsa dr un derdi sana.hepimiz küçük bi ihtimal olan aşılama yöntemini deniyoruz olmazsa tüp bebek napalım bizimde sınavımız böyle..üzme cnm kendini lütfen bitanem.

hoşbuldum sağolun kızlar

ya bizi ticari bişey olarakmı görüyo bunlar

bende bugün yarın adet olucam işte sonra belli olcak inşallah ama olmasam daha iyi olur inşallah 2.aşılamam olucak bakalım artık nasip tek tek haberler gelsede moralimiz düzelse

inş cnm olmazsın bende öle olsun istiyodum ama olmadı bugün geldi benim kırmızlar artık 2.aşılamaya başlamaktan başka yol yok

hoşbuldum sağolun kızlar
evet ya çok haklısın benimde 1. aşılamada aklıma takılan şeyler var mesela benim yumurtamın çatlayıp çatlamadığına bakmadı ve benim iğneden 10 saat sonra büyük ihtimal yumurtam çatladı ama ben aşılamayı 30 küsür saat sonra oldum bilmiyorum artıkya nasip ama insanda bunlara takılıyo tabi

misal
benim 7 yumoşum vardı
4 sol 3sağ
druma dedim solda ise sadece yumurtalarım aşılama iptal edilece dimi diye
hayır dedi
nasıl döllenecek peki yumurtalar benim sol tüpüm tıkalı dedim
öbür taraftan gecer dedi???????????????????????????????????

inş cnm olmazsın bende öle olsun istiyodum ama olmadı bugün geldi benim kırmızlar artık 2.aşılamaya başlamaktan başka yol yok

hemen hemen aynı zamanlarda olucaz galiba aşılamayıda siz hemen başlıycaksanız tabi şansımız yüksek bu sefer inşallah olucak inşallah

tabi hatta hiç yolu bulamazsa senin dr oraya bi navigasyon koyar bu daha mantıklı bence

bende bugün yarın adet olucam işte sonra belli olcak inşallah ama olmasam daha iyi olur inşallah 2.aşılamam olucak bakalım artık nasip tek tek haberler gelsede moralimiz düzelse

inş cnm olmazsın bende öle olsun istiyodum ama olmadı bugün geldi benim kırmızılar artık 2.aşılamaya başlamaktan başka yol yok

kızlar bu akşam yıne ümitsizlik konuşuyo galıba( yapmayın gözünüzü seveyım toparlanın azcık. rabbim hepımıze meleklerımızı gönderecek ama zamaını tuturamıyoruz biz. gelecekler başka yolu yok kızlar. varsın geç gelsın ama saglıklı hayırlı evlatlar gelsın. bizim sınavımı bu , rabbım bızı byle sınıyo. hadı yapmayın böyle. siz demiyomuydunuz, biz saglıklı olcaz kı bebıslermızde saglıklı olsun.

cnm aynı şeylere bende takıldım ve bu sefer muayne etmesini isteyeceğim bakalım ne der:18:

askacım neden 10 saat sonra çatladığını düşünüyorsun
iğneden 36 saat sonra yapılıyor aşılama canım

canınızı sıktıysam kusura bakmayın kızlar
gününmüz günümüze uymuyor
işte hep diyorum psikolojimiz ağır zor ne yapacağımız belli olmuyor

masalcım sevdim bu lafı
gelecekler başka yolu yok
çıkmam lazım kızlar öpüyorum hepinizi
görüşürüz iyiki varsınız
tekrar kusura bakmayın:78:

benim yumurtlamam olduğu zaman fazla bi akıntım oluyo yumurta akı gibi diyorlarya öyle ordan anladım ve yumurta 24 saat yaşıyorya ben geç kaldık diye düşünüyorum ama .....

masalcan hakıl kızlar önce peri sonra tume sonra ben sonra aska sonra masalcan semi daha aklıma gelmeyen herkes sırayla pozitifeleri görücez buna inanarak yolumuza devam edelim.ben sizden biraz önde olduğum için umut olucam size.2.aşılamda şansın nekadar yüksek olduğpunu görcez inşşşş :)kızlar 70tane yasin çok etkilymiş okusak iyi olur.

canım kusura bakılacak bısey yok, haklısın ınsanın bıntane soru takılıyo kafasına haklıında, ümitsizlik yok bitanem yok.
bu arada benım ç. iğnesinden 27saat sonra yapıldı aşılamam. aşılamadan sonrakı gün bakı ıyı duruma dedı. dedi ama tutmadı malesef(
ama tutacak başka yolu yok. hepımız melelerimize kavuşacaz ben buna inanıyorum sonunda kazzanan biz olacagız inşallaaaaaah

öpüyorum semicim görüşürüz cnm.
askacım bu sefer daha deneyimliyiz gerekirse dr un kafasının etini yiyip bu sefer bunaları söyleyeceğim ona.aşılamadan sonra nekadar yatırdı sizi?beni 10dk,çokmaz bence bu sefer kaldıramaz beni

yarım saat yatırdı beni 10 dk az geldi bana baya ya bence bağla kendini bu sefer kaldırmasın kimse ben doğal olunca bile 1 saat yatıyorum aşılamada 10 dk kimse kaldıramaz beni

evet ya olanlardan neyimiz eksikki sadece onların zamanı gelmişti bizimde gelicek zamanımız ALLAHIN izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…